Пъзели 69

• 26 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

Ако няма да го пазиш, нареждам се.

# 541
HighSpeed, ще ти го запазя:)
Мона Лиза, не знам дали по някакъв начин може да се различи, че са от малката кутия. В Озон като ги подредих по Нови пъзели ми излезе тогава този и други от серията:)

# 542
  • София
Аз даже не гледам, само редя и продавам да освободя малко място
Тази седмица съм с добър напредък

Еднорозите ги събрах в пликчета всяка картинка ако съседчето иска да го реди Simple Smile

# 543
  • София, България
Еве, предполагам, че няма да продаваш първите два?

# 544
  • София
Еве, предполагам, че няма да продаваш първите два?
Те са на Бухтичка, даде назаем Simple Smile

# 545
  • Варна
Еве, ако продаваш последния, може ли да е за мен?

# 546
  • София
Еве, ако продаваш последния, може ли да е за мен?
Като връщам на Ели пъзелите ще ти го пратя и с нея ще се видиш да го вземеш Simple Smile

# 547
Аз обаче не съм очарована от Клементонитата Satisfied Сглобката не ми допада, твърде хлабава ми е. И ние ги редихме принцесите с детето и още два. А малката кутия си има плюсове със сигурност, но когато взех единия на път и нямаше къде да си сложа частите не ми беше толкова забавно Joy То и в голяма кутия пак щях да ровя като кокошка, но някак си друго е.

А кончетата ако не се бъркам и аз ги бях разделила май за последващо редене Smiley

Извадка от съседна тема:
Цитат
„Цундоку“ – предразположеността на хората да купуват и трупват огромни количества книги, които възнамеряват в даден момент да прочетат, но често пъти не успяват – и така те стават все повече.

Има ли и такава думи за пъзели JoyJoyJoy
В началото беше ок, но времето минава и имам такива, които с години седят и не знам кога ще стигна до тях.

A Wooly Christmas
500 части
Jumbo

# 548
  • София
Аз миналата година на морето освен Киндъла бях заредила и 5-6 книги и имах забавление на плажа. В последно време основно тогава чета книги.
Малките кутии ги харесвам заради мястото, което заемат.

# 549
  • Варна
И аз приветствам малките кутии.

# 550
Jungle Tour
1000 части
Jumbo

Използването на Airtable ми става все по-трудно, а нямам желание да се местя след като свикнах с функционалностите. Поне да имаха някакви нормални цени за единични потребители, можех да се замисля да си платя Rolling Eyes

# 551
Black sea, 500 части🧩

# 552
Bloomy Cactus Fireworks - Cherry Pazzi 1000

# 553
Black sea, 500 части🪼

# 554
Този път идвам с два дребосъка по 550 части Grinning

Общи условия

Активация на акаунт