Пъзели 69

• 25 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Следя ви вас от време на време, но тъй като не редях, нямаше с какво да се похваля.
Е, сега имам!

Подарък от сестра ми, иначе да съм го хвърлила още с отварянето.
Хлабава сглобка, качество на картината-  много размазано, като че ли е пиксализирано цялото изображение, много наранени парчета, а бе..... Само пейзажът му е хубав. 😀
На последната снимка има хора, които правят слънчеви бани.
Залепям  го и да си го слага на стената и да й напомня как не е измъчила.😃😁

# 691
# 692
  • София, България
Момичета, споделете как беше на състезанието? Хареса ли ви, ще ходите ли пак? Разгледахте ли из града?

# 693
  • Варна
Дървено китайче от Тему.

# 694
  • София
Мона Лиза имаш забележка Wink
Хареса ни, с Мими и Веси сме на мнение догодина пак. Имахме един ден за разходки преди състезанието и направихме една голяма обиколка. Самото състезание беше много добре организирано. Пъзелите на различните групи бяха съпоставими по трудност, единствено на гърба се виждаше и предположението за финален на индивидуалното. Аз съм разочарована малко от останалото българско участие, но ще си запазя мнението за мен.
Като цяло сме доволни и искаме пак. След състезанията на живо аз лично с озонските онлайн приключих. Видя се че онлайн и на живо лъсват кой колко реди Simple Smile

# 695
  • София
Добре дошли в градината 3/3, Educa, 500 части

# 696
Беше прекрасно преживяване на Европейското в Будапеща.
Откъм редене беше много добре организирано, залата беше по удобна и за състезатели и за публика. Ние вече сме стреляни зайци и някак няма такова треперене както в началото, което е голям бонус при реденето за време. Бухтичка не можа да дойде и имахме свежа кръв с Али, дъщерята на Мимок, тя даде повече от максимума си, реди до откат, чак и прилоша от желание да победим. Голямо сърце, браво.

Аз съм много доволна от резултатите. Пък и е голяма тръпка като почнат да отброяват преди да кажат старт.

А Будапеща се затвърди като най красивия и очарователен град за мен. Използвах всяка свободна минута да се разхождам. Единия ден вече към 6.30 сутринта отивах към хълма на Буда и само аз и азиатките се борихме за най-добра снимка.

# 697
Страхотни сте, много ви се радвам за настроението и хъса HugHeart

Относно това, че пъзелът за финала не беше изненада аз най-добре знам, че това не помага кой знае колко за реденето Satisfied Просто липсваше моментът на изненада и за мен като зрител щеше да е по-интересно да видя нещо наистина ново. Но, смятам, че ще си вземат бележка.

Car Boot Capers!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 698
Попаднах на нова серия / поне за мен/ Равенси ,500части/в Amazon de.    

# 699
Surfin Woody
White Mountain, 1000

# 700
  • София
Този месец мисля да редя големи пъзели Simple Smile насъбрала съм 3 назаем и поне два обещани да наредя и дам назаем
Благодаря на Ади за този Трефл,

# 701
  • София
Игриви котенца, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 702
  • София
Втора част от пъзела

От тези филмчета нито едно не съм гледала.

# 703
Schmidt, 1000 части🐉

# 704
  • София
Мики и Мини в Алпите, автор Томас Кинкейд, Schmidt, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт