Пъзели 69

• 25 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Еве, как се навихте? Дано да не яде парчета.
Иван си го изпроси с резултатите на НВО тази година. Надявам се да се разберем с пъзелите иначе ще бере ядове Joy

# 76
  • Варна
Оф, ето ме. След лежерното начало го завърших доста бързо. Пък може и да купувам още от тази марка, не беше чак толкова зле.

# 77
Честит празник и от мен! Да поддържаме темата все така цветна и многолика!

Мина и поредното парти. От утре вече съм по-свободна и смятам да разпусна с пъзел.

# 78
Честит празник момичета. Бъдете много здрави и щастливи. Още малко на зимна вълна, въпреки топлото време днес

# 79
  • София
Ох , Сали как ме разсмя Joy няма я вкъщи тази вечер, но не знам за кой път я споменаваме, при баба си е, за осми март.
Евеее, това име да не е от теорията за големия взрив Wink
Roo Roo, много красив пъзел Flowers Bouquet

# 80
  • София
Ееее Ани виж как гледаме едни и същи сериали. Така е оттам е. Като решихме за кучето го бъзиках Иван, а той искаше мъжко и като нямаше хубаво и сладко мъжко и ето има си Канела Simple Smile

# 81
  • София
Еве, то каквото трябва ще си стане, понякога малко повече време трябва Wink
За добро или лошо има нови Блек сий в озон. Нещо еднотипни започват да са , аз ли се наситих на подобен тип, ама няма картинка дет да ме грабне на 100%

# 82
  • гр. София
Простете невежеството, но аз съм гледала само няколко епизода от Теория за големия взрив и не съм запозната. Може ли да разкажете за името Канела? Simple Smile
Видях новите пъзели, да, нищо не ме грабна и мен, поне за сега Simple Smile
Сега се чудя кой пъзел да започна, скоро ще го измисля.

# 83
  • Варна
Най-после мога да покажа нареден пъзел. 3-4 дни го редихме.
Клементони 1000 части

# 84
Аз си харесах от новите на Black sea🙂‍↕️

# 85

След предишната чернилка, този мъник направо сам се нареди... Grinning - Cherry Pazzi, Fancy Bunny party, 500

# 86
  • София
Време за пай, Cobble Hill, 1000 части

# 87
  • София
На Радж му подариха бебе Йорки, и той много сладко се лигавеше с него. И после много често я има в епизодите и са все забавни истории.
Чайовете са много яки.
Аз до довечера ще приключа със Снежанка.

# 88
здравейте! търся този пъзел , никъде не успях да го открия..

# 89
https://borsabolid.com/bg/castorland/18364-big-brown.html

Пробвай да го поръчаш от тук. Не ми е познат сайта. Добави го в количката, но дали е в наличност е божà работа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт