Пъзели 69

• 26 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Уау, ти кога стигна чак 300?😯
Аз имам 3 кутии с 1000 части и 1 с 2 коледни*1000 части.

# 406
  • София
Ravensburger, 1000 части - На плажа

Нещо съм на вълна редене, кутии навсякъде ми се мотат в краката, кои редя и лепя, кои за да продам, пролетно разчистване Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
А аз свалих моите до 32 пъзела.не мога да повярвам, но не купувам нищо, само редя бавно, но славно. Решила съм да наредя всички.

# 408
Уау, за Hot Summer, не съм изненадана, но Йоанка, браво. Как стана тази работа?
Евето, не е чак такава изненада, с широка ръка, само да й хареса нещо и вече е нейно.
Аз държа фронта с около 100 пъзела, но се успокоявам с мисълта, че редя много , от началото на годината имам 70+ наредени. Като се замислиш за половин година мога да отметна 100 пъзела.

И като стана дума за тъмни пъзели, ето един Кинкейд, майстор на светлината, както го наричат Stuck Out Tongue Winking Eye Има нещо вярно в това, докато го редиш всичко е черно, като го завършиш и светва.

# 409
Fishing Spot - Castorland 1000

# 410

Игривото мече, 1000 части
Black Sea

Голям сладур, много ми хареса! Реди се леко и забавно, без да натоварва.

# 411
  • София, България
Еве, чакаме разчистването. Аз от толкова време не съм купувала пъзел, че мъжа ми вчера ми вика, купувай си, купувай си! Нали след това ги продаваш! Представяте ли си, станало му е неудобно, защото по-рано му казах, че единственото нещо, което съм си купувала за мен са пъзели и че и това съм спряла.
Иначе аз съм отворила едни понички от gurgulina и ги редя вече един месец, може и повече, защото имам изпити.

# 412
И аз така, спрях да гледам. Това е единствения начин да не купувам. За съжаление прехвърлих харчовете. Сега купувам много книги, които нямам време да изчета. Явно от едното място на другото Simple Smile

# 413
  • София
Страхотни красоти сте наредили.
 Аз от седмица не съм редила и незнам още колко няма да редя, че изникнаха сто задачи. А и да се похваля имам само 9 останали ненаредени пъзели. Целта ми е постигната да са под 10. Сега ме е страх да купувам, че като се отприщя и стоп няма да има Joy

# 414
Здравейте! Миналата седмица наредих три прекрасни пъзела набързо (Благодарности на Йоана ☺), а сега скучая. Запаси нямам, само един на Gobble hill, който ме е страх да започна, вижда ми се много труден. Ще се радвам, ако някой ме има предвид, когато разчиства.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 23:06 от Bobbyy99

# 415
  • София
Задължително ще пусна първо на другарчетата Simple Smile
Мона Лиза днес ти звъннах да те видя накъде си Simple Smile дай знак да се видим.

# 416
  • гр. София

Разкошен пъзел. Благодаря за възможността да го наредя. Извинявам се за кривата снимка, но не съм добър фотограф Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:41 от Olia T

# 417
И аз съм от хората с нулеви запаси на пъзели, та вашите трицифрени силно ме впечатлиха Animal See No Evil

# 418
  • София, България
Еве, даже не съм разбрала, от утре съм свободна, ще пиша.
И аз ще пусна в групата скоро разни пъзели, предния път просто забравих и ги пуснах на общо основание по групите, а не трябва така.
Еве, все се каня да те питам взе ли го онзи синия пъзел, направо много лесен ще е. Sweat Smile

# 419
  • София
Багажника ми е пълен с пъзели за раздаване Simple Smile
Онзи с мини частите го взех ама за Мими Simple Smile тя да се забавлява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт