Пъзели 69

• 26 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София, България
Не, не, не бяха май мини части, на жената й бяха останали само няколко части от небето, всичко беше синьо.

# 421
  • София
Не, не, не бяха май мини части, на жената й бяха останали само няколко части от небето, всичко беше синьо.
Точно мини части са и отиват при Мими

# 422
  • София
Багажника ми е пълен с пъзели за раздаване Simple Smile
Потвърждавам, евето снове насам - натам като Матей Миткалото. Ровичка нещо из багажника, вади от  пликове, слага в други и цялата суматоха завършва с връчване на пъзел/и (кой колкото си е заслужил) Grinning

# 423
  • София
А от нашата групичка има и хора, които съм ги водила в гаража Simple Smile и се почва - искаш ли този, а този и този е много готин и хоп един кашон в колата Joy Joy Joy

# 424
От мен един слънчев гръцки бряг. Малък, 500 елемента и от любимия ми за нареждане тип картинки, но все не му идваше реда. За съжаление, и това лято ще се размина с подобен пейзаж на живо.

# 425
  • София
От мен една поръчка преди да си преброя гаража и каквато съм оФца съм дублирала пъзел

Та 2000 части на Равенс ако не го хареса някой ще го върна на озон

# 426
  • Варна
От мен едно готино китайче. ( 500 части)

И сега ще изкажа разочарованието си от този пъзел. ( Трефъл - 6 к.). Все още ми е криво, че улучихме пъзел тотал щета. Досред нощите го сортирах и тази сутрин ( днес нали сме свободни) решихме да го започнем. 2 торбички по 3000 части, само едната сортирах и нея започнахме. Разочарованието е следното: множество повтарящи се части, за сметка на повтарящите се други тотално липсват. Аз започнах да редя от рамката, мъжът ми започна да реди един Ситроен. Имаме части може би за 2 Ситроен-а, а на изображението е налична една такава кола, рамката едно се повтаря- друго липсва и на Ситроен- а му липсват гумите. Горната част от рамката въобще липсва. Чудя се дали е възможно липсващите части да са в другата несортирана торбичка ? Доста ровех и търсех липсите, накрая всичко стана на общ куп, та жалко за среднощното сортиране. Чудя се дали да пиша на производител, защото както казах разочарованието е голямо. Сори за объркания изказ, надявам се нещо да разберете от написаното, че още съм доста ядосана. 🙂

Ето малко снимки на повторенията:

Скрит текст:

И още части има от същия Ситроен, но не съм снимала всички)

Това е пъзела с вече всички нахвърлени части. Дефакто уж сме започнали да редим дясната половина .
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 13:42 от floren

# 427
  • София
Наредете го и тогава ще видите какво липсва. Аз на някой пъзели до последно си мисля че нещо липсва, а се появява. На 3000части е трудно сортирането. Ако само се повтарят ги прибираш.

# 428
  • Варна
Еве, със сигурност липсват части. Няма нито една част от горната рамка , дървото в дясно и небето. Просто нищо отгоре. Не мога да намеря и керемидите на къщата. За сметка на това има множество долни повтарящи се части. Поради тази причина се зачудих да не би липсващите части от дясната половина да са в запечатаната лява половина на пъзела. Другата торбичка. Но пък торбичките изглеждат еднакви на големина, не е като едната да е по- голяма, че евентуално да компенсира липсите от другата.

# 429
  • София
Аделка, благодаря!

# 430
Floren, направо пиши, не го редете, като виждам колко много се повтарят, няма как да излязат нещата, само ще се ядосвате здраво.

# 431
  • Варна
Мина ми огорчението като се зарових в купчината и започнах нещо да редя. Всъщност мисля, че са две повтарящи се долни половини с някои липси. Интересен казус е, защото са малко по- различни шарките на двете половини и трябва човек да открие, коя част от коя точно половина е. Пъзелът, че е брак- няма спор. Като се наиграем вероятно ще го засилим-ясно къде. Макар че, мъжът ми се е амбицирал да нареди колкото може и да го качва в " пинтерест" или да пише на Трефъл да го обезвъзмездявали с F16- ка. 😄

Започнали сме двойното редене: 😄
Скрит текст:

Това е последното, което ни остана от рамката (рамките), но явно липсват части, за да ги свържем към съответните им половини. 🙂
Скрит текст:

# 432
Един Trefl и от мен

# 433
  • София
Ооо флорен изглежда ужас. Пишете на Трефл или ако е купуван от озон на тях.

# 434
Добро утро! Намаления в Озон, отивам да гледам😬

Общи условия

Активация на акаунт