Добър Ендокринолог в Пловдив

• 419
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, търся добър Ендокринолог в Пловдив. Известно време имах високи антитела и ми казваха да си следя TSH ако и той се завиши значи работата отива към Хашимото и днес за първи път се върна леко завишен. Препоръчайте ми моля добър специалист който може да помогне с това Хашимото.
Благодаря ви!

# 1
Д-р Николай Ботушанов.

# 2
Николай и Александър Ботушанови

# 3
Д-р Николай Ботушанов.

Благодаря!

Николай и Александър Ботушанови

Кого предпочитате?

# 4
Аз ходя при Александър (той работи по ЗК), много е внимателен, обяснява всичко необходимо, отговаря на въпроси, доволна съм.
Мои колежки пък ходят при бащата и също са доволни

# 5
curious77, беше ли при някой от двамата лекари и какво е мнението ти? Дълго ли се чака за час?

# 6
Ботушанови напоследък се превърнаха в търговци. Аз ходих няколко години при бащата, като се е случвало и синът да ме преглежда. Наистина отговарят на въпроси и обясняват, но относно лечение, при мен не беше предприето. И те са от онези лекари, за които "в норма" и "оптимална стойност" са едно и също понятие. Последният път като бях при бащата, ми каза, че щом последния път като сме изследвали женски хормони са били в норма, значи и сега са. Последно ги бяхме изследвали преди няколко години. Приоритизират тези, които си плащат, пред тези по здравна каса, включително и за часове.

# 7
Благодаря за отговора. А някой друг ендокринолог в Пловдив може ли да ми препоръчате, който да ми обърне внимание?

# 8
Здравейте, търся добър Ендокринолог в Пловдив. Известно време имах високи антитела и ми казваха да си следя TSH ако и той се завиши значи работата отива към Хашимото и днес за първи път се върна леко завишен. Препоръчайте ми моля добър специалист който може да помогне с това Хашимото.
Благодаря ви!
Да, имате ендокринно автоимунно заболяване+голяма вероярност за хипофункция на ЩЖ. Освен TSH, трябва да проверите т3 и т4, като няма да е зле да се проверят и останалите жлези, защото всички жлези си взаимодействат. Иначе дъбър ендокринолог в България е трудно да се намери. Това са оптималните стойности на ЩЖ, към които трябва да се стремят ендокринолозите, но ....

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 12:29 от -AC/DC-

# 9
Благодаря ви!

Здравейте,
бих искала да попитам намерихте ли добър ендокринолог ? При кого ходихте ?
Предстои и аз да ходя и се колебая дали да е при Ботушанов или Нончев ?

Общи условия

Активация на акаунт