Отговори
# 540
Лека нощ!

# 541
Здравейте, момичета!

"Нека винаги да даваме цвят на нашето "днес", за да има дъги в следващото "утре"!

Понеделник може да бъде щастлив, ако имате мечти за сбъдване и цели за постигане.
Усмихнете се и направете деня си прекрасен, а седмицата ползотворна!

# 542
Добро утро и успешна седмица! Heart

# 543
Привет , благодаря ви за споделеното.  Успешна, спокойна и здрава седмица с усмивки и настроение. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:13 от femmi2

# 544
Въйй, нищо интересно из сайтовете... Скука!
И докато стане време за "Шампион" малко архиви зад кадър:

# 545
# 546
Да се обадим на Толга да ни прати дубайски шоколад че е много хитов ама дали си струва цената е въпроса, щото не съм го опитвала.

# 547
Пробвах четири модела два турски , един от Дубай - подарък от колежката ми ,че беше там и един опит май наш мисля ,че беше валлах да живее черния шоколад колкото ми е горчиво толкова ми е вкусно... ;д

# 548
Да се обадим на Толга да ни прати дубайски шоколад че е много хитов ама дали си струва цената е въпроса, щото не съм го опитвала.
Феми, шоколада го изяде албанката, за нас остават красивите изгледи от Дубай.
Да се насладим на тях!

От Толга:

От Алмеда:

Диди, аз не си падам по шоколада, та нямам и желание да го опитам. Но ако става въпрос за тортичка - ще се наредя първа.

# 549
Добро ранобудно пролетно и слънчево  утро ! Coffee
Хубав и успешен ден на всички.🍀

# 550
Епизод 39 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/nJNmTV

# 551
Здравейте, момичета!

“Има кратки пътища към щастието и танцуването е един от тях.”
Вики Баум

Нека настроението да е позитивно, а утрото ведро и приятно!
Усмихнато и щастливо да ви е днес!

29 април - Международен ден на танца

International (World) Dance Day се чества от 1982 г. по решение на ЮНЕСКО на рождения ден на френския хореограф Жан-Жорж Новер, реформатор и теоретик на хореографията, който влиза в историята като "бащата на съвременният балет".
На този ден целият танцуващ свят отбелязва своя професионален празник – театрални опери и балети, съвременни танцови трупи, ансамбли за съвременни балетни и народни танци и други, както професионални, така и самодейни артисти, танцьори, които обичат музиката и танците.
Световният ден на танца събира танцьори от различни държави по света, за да отпразнува универсалната същност на изкуството, да прескочи всички политически, културни и етнически бариери и да събере хората в мир и приятелство, благодарение на един общ език: езика на танца.
Затова: „Танцувайте!“, когато и както можете.

# 552

Привет и хубав ден!

# 553

Two Hearts Съжалявам че сценаристката Дживелек  не намери
  подходяща история поне за един танц на Нур и г-н Иит Козан
People Couple With Heart

# 554
Two Hearts Съжалявам че сценаристката Дживелек  не намери
  подходяща история поне за един танц на Нур и г-н Иит Козан
People Couple With Heart
Софи, на г-н Ийт главата му все "пушеше" с тези две бивши/настоящи съпруги и леля за капак.
Хич не му беше до танци.
Ама поне на сватбата да бяха изтанцували нещо, а те ни залъгаха само с целувка по челото.
Сега пък Толга и Алмеда ни показват забележителностите на Дубай.
Снимка от тях, йок.

Общи условия

Активация на акаунт