)
.Офф незнам от къде да започна..
Доктора първи ми дигна нервите,Мартин е наддал само 200гр за две седмици-Аз съм била виновна защото от време на време му правя да яде по 150мл,затова не ядял всеки път когато трябвало.Ами като е гладен и иска още, да чакам да минат още 3 часа ли ,за да яде пак
.Така съм му обърквала режима и затова не ядяло детето.Да съм го хранила само с лъжичка.След това ми се развика ,че съм го притеснявала като му звъня след работно време/вчера зму звъннах в 18.30/ Ами вчера като ходих при него нашия го нямаше на работа през цялата му смяна.Име предопреди,че утре щял да спи до 12 на обяд -да не съм му звъняла,видите ли.Алекс ми еба майката на мобилния.Незнам какво го е правил но целия е мокър,капи вода не си играй. Разглобих го,подсушавах го,ама копчетата не работят.Е има напредък,щото преди малко нищо не работеше.СЛед скандала ,който дигнах отидох приМарти и нашия идва целият гримиран.Не мога да го измия от 45 мин.Мия го на почивки ама още има крем и спирала по него.Ще го оставя да го види баща му.За 3 месеца незнам дали съм се гримирала и 2-3 пъти,откъде му е дошло на акъла незнам...Може спокойно да очаквате ново включване за моите несгоди,денят едва е преполовил

На моменти и аз мисля, че ще полудея, защото няма кой да ми помогне, ама нямам избор, хващам се в ръце и гледам да мисля позитивно иначе ми иде да се гръмна.
Ориентирай ме в сумата, моля те!Препоръчани теми