Повтарящи се числа и труден период

• 820
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, знам, че на много от вас им се е случвало да погледнат телефона или часовника и да видят повтарящи се числа. Последните 3-4 месеца са направо кошмарни за мен. Със здравето бяха закъсала, моите родители закъсаха лошо и те със здравето, обраха ни вилата, останах без работа. Абе дълъг е списъка, не знам дали и други хора са забелязали наслагване на лоши събития едно след друго, но това което ми направи впечатление е, че от 2 месеца насам без изключение виждам повтарящи се числа на телефона. Няма път, в който да погледна и основно виждам 1:11, 2:22 и понякога 3:33. Чак се плаша понякога, защото дори и на друг човек ако погледна телефона е пак същото. Мислите ли, че това е позитивен знак, че нещата ще тръгнат нагоре или просто е една случайност. Знам, че всички имаме трудни периоди, но сега съвсем се чувствам на дъното..  2025 година ще я запомня с това. Благодаря ви!

# 1
По отношение на периоди, наситени с негативни събития, аз бих се обйрналя по-скоро към астрологията и бих потърсила опитен астролог.

Често повтарящи се числа аз свързвам по-скоро със ситуационни въпроси. Поне при мен имаше два случая в миналото да се чудя дали да направя нещо/да поема по определен път и виждах такива числа. Приех го като знак да действам и това ми се отплати впоследствие.

Скрит текст:
Имам и малко по-различен пример с числа. Преди няколко години покрай една фейсбук група се запознах с мъж от град, в който имам роднини и последно съм била като малко дете. Оказа се, че той е учил в един клас с моя братовчедка, живял е заедно в чужбина с едно момиче от квартала ми, което живееше през няколко блока от мен. Имаше и други подобни невероятни съвпадения. И един ден пътувам за работа и пред мен е спрял автомобил с регистрация от града, от който беше моя познат, е числата съвпадаха с рождената му дата (например: 8563 - 3 юни 1985 г.). Покрай всичко това си мислех, че това е човек, който ще остане в живота ми за дълго, но се оказа обратното. Впоследствие, си дадох ясна сметка как точно ми е повлиял, но не беше това, което си мислях първоначално.

# 2
За числата много не се вманиачавай, но и ако нямаш информацията има ли смисъл да изпадаш в черногледство.
И аз имам такива периоди

Можеш да се запознаеш с ангелските числа на Дорийн Върчу

https://paralel42.com/685/angelski-chisla-angelska-numerologiya/

Намирам смисъл в често повтаряни числа.
Не става въпрос за това да видиш 1 път. А повече.
В момента съм в такъв период.
Най-честите са ми 13,13 и 15,15 на часовника.
Много ме дразнят, но знам защо ги виждам.

Има и книги Върчу из нета. Но не съм ги чела още, не знам  колко числата присъстват.

# 3
Ще погледна, мерси! Опитвам се да не се вманиачавам, просто искам да се хвана за нещо позитивно.

# 4
Здравейте! Аз като видя повтарящи се числа събирам цифрите и се консултирам с нумерологията какво значи числото.
Например 11:11 е 1+1+1+1=4

# 5
Здравейте, знам, че на много от вас им се е случвало да погледнат телефона или часовника и да видят повтарящи се числа. Последните 3-4 месеца са направо кошмарни за мен. Със здравето бяха закъсала, моите родители закъсаха лошо и те със здравето, обраха ни вилата, останах без работа. Абе дълъг е списъка, не знам дали и други хора са забелязали наслагване на лоши събития едно след друго, но това което ми направи впечатление е, че от 2 месеца насам без изключение виждам повтарящи се числа на телефона. Няма път, в който да погледна и основно виждам 1:11, 2:22 и понякога 3:33. Чак се плаша понякога, защото дори и на друг човек ако погледна телефона е пак същото. Мислите ли, че това е позитивен знак, че нещата ще тръгнат нагоре или просто е една случайност. Знам, че всички имаме трудни периоди, но сега съвсем се чувствам на дъното..  2025 година ще я запомня с това. Благодаря ви!

И при мен е така от два месеца не мога да си го обясня освен с факта че ми е направена магия. Четох много за ангелските числа и се опитах да се свържа с моя ангел хранител, чрез писмо под възглавницата преди да заспя. Но без резултат. Първоначално си мислех, че са за добро, че съм на прав път но уви. В момента даже си мисля, че ангелите просто се опитват да ми дадат знак че ми е направена сериозна магия и да взема мерки.

# 6
  • Мадрид / София
Успокойте се, повтарящите се числа са феномен, който съществува. Още Карл Юнг се е опитвал да му даде обяснение, но и до ден днешен няма еднозначно обяснение.
Периодите на негативни случки са точно периоди и нямат нищо общо с повтарящите се числа. Просто положителното и отрицателното в живота ни са идеален начин за достигане на равновесие. След лошото идва хубавото и обратното. Движение като вълни.
Сега ако почнете да си мислите, че повтарящите се числа искат да ви кажат еди какво си, то ще стане, но не защото числата го предизвикват, а защото вие участвате активно в създаването на това нещо.
Не мен също ми се случва да ги виждам, но вече само ги отбелязвам като факт и толкова.

# 7
Здравейте, знам, че на много от вас им се е случвало да погледнат телефона или часовника и да видят повтарящи се числа. Последните 3-4 месеца са направо кошмарни за мен. Със здравето бяха закъсала, моите родители закъсаха лошо и те със здравето, обраха ни вилата, останах без работа. Абе дълъг е списъка, не знам дали и други хора са забелязали наслагване на лоши събития едно след друго, но това което ми направи впечатление е, че от 2 месеца насам без изключение виждам повтарящи се числа на телефона. Няма път, в който да погледна и основно виждам 1:11, 2:22 и понякога 3:33. Чак се плаша понякога, защото дори и на друг човек ако погледна телефона е пак същото. Мислите ли, че това е позитивен знак, че нещата ще тръгнат нагоре или просто е една случайност. Знам, че всички имаме трудни периоди, но сега съвсем се чувствам на дъното..  2025 година ще я запомня с това. Благодаря ви!

Преживяваш дълбока криза, белязана от здравословни проблеми, загуба на работа, трудности в семейството, кражба и усещане за самота и отчаяние. Това не е просто тежък период, а истински физически и емоционален срив.

В този контекст често забелязваш повтарящи се числа като 1:11, 2:22, 3:33, които не са случайни съвпадения, а сигнали на синхроничност: послания, които показват, че не си сама, че преминаваш през дълбока трансформация, преминаване от старата идентичност към ново осъзнаване.

Тези числа те канят да спреш, да помислиш върху това, което преживяваш и какво трябва да оставиш зад себе си. Воденето на дневник и диалогът с тези сигнали могат да ти помогнат да намериш по-дълбок смисъл и сила да продължиш напред, дори когато всичко изглежда изгубено.

Всъщност ти се свързваш с нещо по-голямо — твоето Висше Аз— които те подкрепят и ти казват да не се отказваш, защото този момент на срив е и момент на прераждане.

тези числа не са случайни, ти не си сама и не си полудяла. Ти си будна в свят, който често спи, и именно заради това можеш да преодолееш кризата и да намериш своя път, дори и не веднага, с увереността, че предстои положителна промяна.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 20:44 от HildaSanders

# 8
Последното, което четох/гледах за повтарящите се числа беше в тубата. По спомен беше обяснено, че висшите сили ти казват нещо в този момент. Т.е. примерно мислиш за нещо и се чудиш между вариант 1 и 2, в момента, в който мислиш за вариант 2 изведнъж виждаш повтарящи се числа. И според тълкуванието, това е правилният избор. Сега каква е разликата между да кажем 1111 и 2222 или 3333 не съм сигурен. Толкова надълбоко не съм навлизал.

Общи условия

Активация на акаунт