Козметика на марката Rhode

• 904
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, интересувам се дали някой се е сдобил с джобният руж на марката Rhode?
За EMAG знам, че козметика, която представят като Rhode е менте. Знам за Instagram групи, но доста се оскъпява.
Случайно намерих в OLX продукти на марката и  съответно ми казаха, че си има дистрибутор за България на име Lumea Cosmetics. Честно казано виждат ми се доста странни нещата и във Фейсбук страницата им и в Интаграм страницата им.
Има ли такива, който са си поръчвали от тях? И изобщо как си поръчавате тяхна козметика?
Ще се радвам и да споделите мнение относно качеството на ружа (за тези, които са се сдобили с него).

# 1
Аз имам един оригинален продукт и един фалшив. Имат различни аромати (оригиналният има много леко ухание), фалшивият е с по-течна консистенция и се усеща че е низкокачествен. Не са много трайни. Не мога да кажа че е някакъв вау продукт, но бива. Мисля че не струва своята цена, понеже може да се намери и по-евтини дюпове.

# 2
  • София
А самите опаковки могат ли да се различат по някакъв начин?

# 3
Определено! Ще сравня своите. Цвят Toast при мен е оригинален, а Espresso - не е.

На оригиналната опаковка има интервал преди името Rhode. Във фалшификата отстъпът е кратък

Изрезът на капака трябва е отпред, когато е затворен

При мен няма номерче отзад, но болшинство ментета го имат. Друг отличителен белег е бяла линия. Тя трябва да е по-дълга

Но иначе може да имат и повече различия, в тиктока има доста видеа с обяснения

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:26 от unserwahnsin

# 4
  • София
Много благодаря! Ще разгледам!

# 5
може да се поръча от оригиналния сайт , честно казано за мен е по-скоро голяма рекламата , не са ми нищо уау.

# 6
  • София
Възможно е, но са удобни.

# 7
Имам два ружа, от САЩ съм ги взимала и са оригинални. Аз съм доволна и си ги използвам, но чак нещо изключително не са.

# 8
Аз имам глос и руж, поръчвани от сайта на Хейли в Америка. Страхотни са. Сега поръчах и новия лимитиран глос и един руж Пиги.

# 9
Да, имам три глоса в различни цветове, добри са. И кейс за телефон, но не го използвам, защото ми е неудобен. 😅

# 10
Аз имам един оригинален продукт и един фалшив. Имат различни аромати (оригиналният има много леко ухание), фалшивият е с по-течна консистенция и се усеща че е низкокачествен. Не са много трайни. Не мога да кажа че е някакъв вау продукт, но бива. Мисля че не струва своята цена, понеже може да се намери и по-евтини дюпове.
Здравейте,а откъде купихте оригиналният?

# 11
Здравейте,а откъде купихте оригиналният?

Поръчвах от приятелка, която живее във Великобритания.

Общи условия

Активация на акаунт