Закъснение на цикъла и розово течение

• 186
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, от доста време с мъжа ми правим опити за бебе, но неуспешни. Лекарите не откриват конкретна причина. Последните 2-3 месеца дори вече не е фикс идея и сме се оставили на течението. Трябваше да ми дойде на 1ви Март, но все още не ми е дошло. По принцип цикъла ми е редовен, имам едни и същи симптоми преди да ми дойде (леко гадене, болки в кръста, корема и гърдите) . Сега имам болки в гърдите и от днес розово течение, което имам за пръв път през живота си. Записах час за лекар след 4 дни чак, но ми е притеснено и бих искала да знам на някоя от вас случвало ли и се е нещо такова?

# 1
Направете си тест за бременност

# 2

Пропуснах да отбележа, че направих тест вчера (2 дни закъснение) и беше отрицателен

# 3

Пропуснах да отбележа, че направих тест вчера (2 дни закъснение) и беше отрицателен

Правилно сте направили, че сте се оставили на течението и така се получават нещата най-добре. Дори да не е този месец, следващия ще е. Въпреки, че може още този да е. Може би трябва кръвен тест да направите. Ако имате възможност си вземайте почивка, ходете уикендите някъде само двамата. Дайте си спокойствие на тялото и ума.

Общи условия

Активация на акаунт