Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

• 25 291
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
На мен Хайди ми харесва. Но кой ще ми обясни защо им иска мнението на девойките/ Кой ще е следващия топ модел? А кой не?/
Нищо не разбрах от тези гайц тарифи,Да бяхте дали линк ли? newsm78  Laughing

# 181
Риен, сеир да става, бе. Дразги да има, конкуренция.
Ето ти един линк
http://www.alice-dsl.de/index.html

# 182
Ние сме на Аrcor от година и половина. 40Е internet & telefon flat + WLAN, до БГ излизаше около 8 цента. Сега май е променена тарифата.

# 183
Ние сме на Аrcor от година и половина. 40Е internet & telefon flat + WLAN, до БГ излизаше около 8 цента. Сега май е променена тарифата.

Гуини, 8 цента си е скъпо.
Аз последно през call by call съм звъняла за по 2 цента до България.

# 184
А я да питам Зима, нали си с О2. Та понеже и ние си взехме два о2 телефона, се питам кога се телефонира с фестнетца и кога с другия номер? Дано ме разбра какво питам. При купуване получаваш два номера - единият нормален с 017..., а другият се води фестнетц. Та кога другият влиза в действие. Нищо не разбирам.

О, аз некст топмодел не го гледам, ама всяка вечер ни насаждат тъпия топмодел магазин и тъй като по другите канали вървят още по-големи бози все го гледам с едно око напоследък. Та пада смях. Като някакъв добитък са тези деца, жал ми е за тях, само за Клум не ми е жал, тя е гнус. Нагла леля. Но другите са точно някакви опитни зайчета, като парчета месо за продан, жалка история. Всъщност предаването е да четка егото на Клум, нито е с цел да научи нещо на децата, нито да покаже нещо умно, само увеличава квотите на водещата.

И така да кажа сега на красавиците тук - секси, секси, сексиии, фъкин гайл  Laughing

# 185
Гарван гарвану може и да не вади,
ама аз ще поправя Вечерницата.
Едната програма се казва IfranView,
а не InfraView. Благодаря за аплаузите.

Хайдито ми е много лигава. И тъпа, та тъпа.
Гледала съм я как води разни шоута. Ега ти
тъпоъгълникът! Ева Падберг е друго нещо.
Макар че като води едно шоу с Харалд Шмидт,
този дори не я беше забелязал. А е убавица.

Мацки. Днес май вече ще ида до някой мол.
Да видя, що за мололюбие цари в София.
И после ще ви разказвам. А ми се спи, спи.

Абе гледате ли едно предаване по Нова ТВ,
казва се сделка или не. Същият формат е
като Дийл ор нот дийл с Гидо Ганз. Само че
по-махленско, по-евтино и по-непрофесионално.
Та съм хвърлила око на водещия. Даже и тема
отворих в Клюкарника. Такъв първичен мъж!
Не лиги, ами не знам си какво потича вече.

Айде да поговорим за мъже. Стига с тия гозби,
диети, козметички и прочее дроплести работи.

За протокола - ние сме с флетрейт на 1 и 1.

# 186
Лисунке, мари, моме недоспала, дай снимков материал!
И аЗ искам малко да се поолигавя. Mr. Green

# 187
Гарван гарвану може и да не вади,
ама аз ще поправя Вечерницата.
Едната програма се казва IfranView,
а не InfraView. Благодаря за аплаузите.

Лис, и ти си в грешка.
Току-що погледнах.
IRfan View e Joy

# 188
Вечернице, както сме тръгнали...
Ще се търкаляме до довечера.
От смях.
Мамунке, ето ти линк към темата.
Вътре има и снимки.
На тези снимки човекът е по-хубав
от на екрана, но ние не сме манджии.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175680.0;all

# 189
Мистик,
като си си вкъщи (или където си си задала хоумзоната),
телефонираш на тарифа фестнетц. На екрана ти се
явява къщичка. Като мръднеш на километър от къщи,
ти се превключва на сити-тарифа. Съвет от мене обаче.
не говори дълго от хоумзоната, щото гадовете превключват.
И после дори и да си си била вкъщи, ти ловят градска тарифа.
Ти няма как да усетиш, докато говориш, че са превключили.
Гадове са тия от о2, гадове. Ама и ние с Лиско сме с тях.

# 190
мъжеееееееееее, къде,къде. искам и азззззззззззззззззззз Crazy
басси с тва дете асехуална станах. аз си падам по по-младички ако може, неразвратени и невинни Twisted Evil
дъртак си имам и вкъщи. ша го менкам за двама на по 23,5 Flutter
начи който е от моята партия на дебелите го приветствам. то аз и кат бях 59 кила се имах са дебела де, ма ся кова 83,3 на кантара Sickужас и безумие. обаче съм решила за базара на ДБМ да си тура късата пола от еспри и чорапогащника на напречните десет сантиметрови райета. да се пукат душманите Mr. Green
мен ме е обвхванала бастел-мания. надомъкнах едни формички от немско и сега употребявам кофи гипс и лея ли лея зайцове и патета. страшен инфантилизъм ме гони на дърти години. вие какво ще правите са остерн, а.
колкото до Алис-чух добри неща за бг флата ама нета май си пада малко бъгав. като се върна в швабско и аз май ще сменям телекомта, щото са ми противни.
лиске, ако имаш щение може заедно да молстваме, свирни просто.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:32 от matakosmata

# 191
Mатичка, и аз съм на вълна кнете, глина, бастелн. Алес фюр ди киндер Joy Joy Joy
И като съм размотала едни слами, едни треви из къщи  ooooh!
Мъжа ми реши, че ще отваряме обор hahaha

# 192
 Joy моят пък си мисли, че ще отваряме кочина. дадох на малкия лъжица в ръцете , да се храни сам  ooooh! ooooh! ooooh! иска сам, какво да го правя  newsm78
лиска, тоzи не ми харесва. харесвам по открити очи. zатова ще прескокна раzговора zа мъже  Wink има го твоя любимец на няколко снимки, на които се смее и там ми е по поносим  Laughing

# 193
Ох, много смешно -  hahaha анкета за Румен. Може и да не е секси и да се прави на идиот, но за разлика от повечето водещи има нещо в главата. Та затова го понасям, но извън контекста на предаването. Сред приятели да се весели- равен няма.  Sunglasses "Сделка или не " е опция на Гареловото предаване "Вот на доверие". Да ти имам конкуренцията! И си беше хит като излезе в малките провинциални градчета. На Маята в стомаха ми й се отслуша как тоз спечели 10000 , а оня колко е тъп не взе 3000 като му дадоха, ами прибра "бахура". Но по-добре това да дискутират людете, отколкото политическата , икономическата и прочие системи, от които си нямат представа. Затова -Нека ги има тези предавания!
Бастелн мами и аз се присъединявам към вас. Само, че лакирам яйца с керамични бои. Нямам бяло в боите и се нервя. Големи проблеми имам нали!  Laughing Въпросче- от къде да купя калъф за зайци?

# 194
Какъв калъф имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт