Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

• 25 293
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Цъ...такъв неща..искам шареничко Mr. Green . Все пак, ако много се раzочаровам от другите ще го пробвам  bouquet.

# 121
Цъ...такъв неща..искам шареничко Mr. Green . Все пак, ако много се раzочаровам от другите ще го пробвам  bouquet.

Сърфи, пробвай с автолак, много време ще изкара Mr. Green Wink
Сега се сещам, че към моята кола има малко шишенце с боя, за оправяне на драскотини, тя е хубав цвят- вишнев металик... да взема да го пробвам ли.... тъкмо ще си подхождаме с колата hahaha

Сега сериозно- и на мен никакви лакове не ми се задържат по ноктите, дори и такива, на които пише, че уж са особено дълготрайни Sad
Мисля, че зависи от самият нокът. На мен и на млади години не ми държеше лакът, а по него време ползвах водата само за лична хигиена, а не за домакинстване Simple Smile А леля ми какви нокти имаше незнам, но като се лакираше веднъж (и то с обикновен, евтин лак) 8-10 дена не мърдаше лакът, а и чинии миеше и на ръка переше newsm78

# 122
Ще вzема да скоча до ОБИ Mr. Green .
Моите нокти държат лак, но сега явно не случвам на покупки...иначе аz се лакирах по 1 път седмично с баzа и zаzдравител, сега на 3 дни пак със същата техника...Дропленска работа Whistling

# 123
Берлинчанки. Имам най-добрата маникюристка под ръка. Даже идва до вас - мобилно студио. Имам и гутшйни. Казвайте, кой иска, да пращам Laughing Цени с гутшайн: Маникюр 8, педикюр 13, гел-моделаж ръце 20, крака 35. Който иска подробности, те му тука страничка.
И аз искам!!! Плиийййз

# 124
Я Весито като отвори дума zа лакиране. Кажете някой хубав лак, които да не пада бърzо? Покрай бебока ръцете ми са само във вода и картинката става бая гроzна Confused . Бях си вzела два лака на М.А.С, държат горе долу, но пак са слаба ракия Crazy.
Моята маникюристка казваше, че лакове със звездички или въобще с нещо дето бляска из вътре са по-трайни като цяло от останалите. Тъкмо ще задоволи и вкуса ти към по-пъстрите неща  Laughing
Отделно за марки, тя препоръчваше лаковете и базата на O.P.I. В България базата струваше 30лева - цяло състояние за една средностатистическа дама там, но ползвателки казват, че си заслужавала всеки лев. Ноктите не се белят, не се чупят, при удар се извивали като гумени и издържали дълго, съответно и лаковете върху тях.
Много е вярно, че лаковете държат повече върху здрави нокти. На мен много ми подобриха ноктите таблетки биотин. Но сега и аз заради бебо не мога да си пусна дълги нокти, но пък един педикюр така добре ще ми дойде!!! Само чакам мамунката да даде гутшайни  Mr. Green

# 125
Маникюри със звездички? Много ви се кефя. На мен мързела ми е пропил костите. Общо взето грижите съм ги разпрострела до рязане на нокти и понякога сушене на коса. Сушенето на косата го мразя. Чакам да стане топло, че да не се налага 15 мин. да ми бръмчат машинарии в ушите.

А сега сериозно - дайте няколко съвета за подарък на една приятелка. Искам книга. Тя има дребосъче на 2 г. и 2 месеца. Много са сладки и много ги 'бичам. Насочила съм се към сериозна книга за детското развитие в тази възраст и след това. Дайте, плс, идеи и заглавия. Много ще черпя. С кафе. Виртуално. Ревнахме.

# 126
Добро утро мами сладурани,

поzвалявам си да ви прекъсна темата zа лаковете и да ви попитам вие кой анбитер на интернет предпо4итате??? Интерсесува ме много.
Сеага пак си вдигнах кръвното с АОЛ, а си бях обеЩала и zаклела пове4е никога да не им zвъна. Абе вси4ко Що е с телефонсервиz zабрави и все те прехвърят от тоя на оня и все те zабаламосват.
Аz се бях скарала преди месеци с тях zаЩото бяха некоректни и дори ги КЙУНДИГАХ, надявайки се да стане аб софорт, но уви те приеха откаzа ми,  едва след иzти4ането на договора т.е. май месец таzи година.
Ох не искам да се впускам  в детайли, 4е усеЩам как ми пулсират вратните вени  #Cussing out
Но моля ви кажете вие кой анбитер поzвате и какъв пакет zа каква цена????

Да zнам на кой кой фербрехер да се спра.

4иколина, месрси zа снимките на  коли4ките, Ще ти отговоря на ли4на   bouquet

# 127
Priyatelka, след такава реклама смятам като спре снеговалежа да се zасиля до МЮлер и да ги видя тия ОПИта Laughing...после ще иzклЮкам е ли е истина това zа гумените нокти или не  bouquet Peace.
Искам и аz такава подвижна маникЮристка...тия тук нестига, че са скъпчийки, ами и zа по 3 седмици напред са терминосани Crossing Arms.

# 128
Priyatelka, след такава реклама смятам като спре снеговалежа да се zасиля до МЮлер и да ги видя тия ОПИта Laughing...после ще иzклЮкам е ли е истина това zа гумените нокти или не  bouquet Peace.
Искам и аz такава подвижна маникЮристка...тия тук нестига, че са скъпчийки, ами и zа по 3 седмици напред са терминосани Crossing Arms.

сърфи, мяткай се на колата и се приzемявай в Унгария. Там не могат да не ти направят добре ноктите  Hug

# 129
Берлинчанки. Имам най-добрата маникюристка под ръка. Даже идва до вас - мобилно студио. Имам и гутшйни. Казвайте, кой иска, да пращам Laughing Цени с гутшайн: Маникюр 8, педикюр 13, гел-моделаж ръце 20, крака 35. Който иска подробности, те му тука страничка.
И аз искам!!! Плиийййз

Дружке, хайде пак Ще се съберем и Ще ви ги раЗдам. Ако е спеШно, праЩам и по поЩата Laughing
РаЗбира се, ако тя дойде до вас е малко по-скъпичко.

Като ми се поиЗтрие лакът отпред, просто понамаЗвам отгоре Mr. Green Трикът функционира неоткаЗно Mr. Green Това, обаче моля, да не го каЗвате на Джесика Mr. Green

# 130
И аз искам!!! Плиийййз

Дружке, хайде пак Ще се съберем и Ще ви ги раЗдам. Ако е спеШно, праЩам и по поЩата Laughing
РаЗбира се, ако тя дойде до вас е малко по-скъпичко.

Като ми се поиЗтрие лакът отпред, просто понамаЗвам отгоре Mr. Green Трикът функционира неоткаЗно Mr. Green Това, обаче моля, да не го каЗвате на Джесика Mr. Green

А доставя6 ли ги ли4но по домовете? Mr. Green

# 131
Нико лета, ти ме изненадваш с АОЛ.
От 7 г. съм с тях и не съм имала проблеми.
Даже сега им преподписах с Алис, заради еврофлета.
Телекома бяха изключително недоволни.

# 132

сърфи, мяткай се на колата и се приzемявай в Унгария. Там не могат да не ти направят добре ноктите  Hug

А на какъв еzик да им обясня какво искам в Унгарито Whistling ...Как zвучи "Моля, маникЮр." в Будапеща newsm78

# 133
Николета, ние сме с 1унд1 от доста време и нямаме оплаквания. Чат-пат сменяме само тарифата, ако излезе нещо по-изгодно....

# 134

А на какъв еzик да им обясня какво искам в Унгарито Whistling ...Как zвучи "Моля, маникЮр." в Будапеща newsm78

айде пък ти. в бившият иzт. блок се учха zападни еzици  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт