Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

• 25 290
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
А доставя6 ли ги ли4но по домовете? Mr. Green

Весе, винаги трябва да внимаваме, какво си пожелаваме.
Ако ти се сбъдне мечтата да дойдем c природното явление Александър, "Ще ти бъде тъжно, със твоите единствени ръце" и Ще си припяваШ: "Hе се ЗавръЩай, недей!" Mr. Green

# 136
Неса, все се каня да ти кажа, че снимката ти е страхотна (на картата). Книги не zнам, но има много готини списания zа семейство, родители, деца zа раzвитието по въzрасти и интересни игри, статии. Един абонамент не става ли zа подарък?

# 137
А доставя6 ли ги ли4но по домовете? Mr. Green

Весе, винаги трябва да внимаваме, какво си пожелаваме.
Ако ти се сбъдне мечтата да дойдем c природното явление Александър, "Ще ти бъде тъжно, със твоите единствени ръце" и Ще си припяваШ: "Hе се ЗавръЩай, недей!" Mr. Green

и ще дойде най щастливия ден   Joy

# 138
айде пък ти. в бившият иzт. блок се учха zападни еzици  Laughing

Виж zа това не бях помислила...Ще се опитам да прокарам идеята zа БЮтиТуриzъм, но zвеzдите ми говорят, че ще претърпи пълен провал Rolling Eyes

# 139
айде пък ти. в бившият иzт. блок се учха zападни еzици  Laughing

Виж zа това не бях помислила...Ще се опитам да прокарам идеята zа БЮтиТуриzъм, но zвеzдите ми говорят, че ще претърпи пълен провал Rolling Eyes

Сърфи, пробвай в ПолШа. Като Ленин в ПолШа Mr. Green Там е сравнително евтино, а и на полски да се пъШка е доста по-лесно, отколкото на маджьар. Това от собствен опит ти го споделям Mr. Green
ЗвеЗдите са благонастроени към ПолШа Mr. Green

# 140
Ако питате мен, Сърфи да отскочи до Карлови вари, че и е най-близко. На руско-българо-чешко-немски все ще се разбере с местните за какво аджеба е дошла Joy

# 141
  • Germany
Николета, ние сме към Телекома, но сме Бизнес тарифа - не сме фирма, просто има такава тарифа, която е само с 5Е по-скъпа от предишната ни, а предишната беше стандартна. Преди бяхме изключително недоволни, но сега вече всичко е ОК, има си специален телефон за бизнес клиенти, бързо действат, отношението по другичко Wink

bouquet

# 142
Добър ви ден!

Искам да ви споделя какво ми се случи днес, макар и не при маникюристка, а при козметичката...

Отидох за първи път в спа салон, който има няколко филиали тук...
Бях си записала час за почистване на лице срещу 29 евро, наречено курцбехандлунг  Laughing .
Лягам аз на стола, няма парна баня  ooooh! , тя ме почисти с тоалетно мляко; после взе пилинг да ми прави (прасковен с трици, в бг го има, на Ив Роше) и съответно заедно с мъртвите ми свали и живите клетки по лицето  Crossing Arms . И започна момичето основното почистване...настиска ми целия врат и ушите, после точно 1 минута й отне почистването на лицето ми  Rolling Eyes , но тя така стискаше милата с ноктите си, че на мене ми потекоха сълзи, а тя ме успокои, че знае, че ме боли, но няма как, трябвало да стиска...казах й да сменя местата, които чисти, че да боли по-малко, а тя се засегна, стисна ме още 3 пъти много по-силно и каза, че е готова  Shocked ! Преминахме към момента с масажа, който беше толкова успокояващ, че скъпият ми като ме мачка, когато съм настинала, ме гали, а между другото козметичката ми бръкна в устата, в носа и в окото, докато ме МАСАЖИРА  Crazy ! И девойката след 5 минути каза бите шойн и изчезна. На мене ми се стори странно и много кратко това бехандлунг, ама си викам това беше явно и си ставам  newsm78 . И почвам да се обувам  Laughing . Тя влиза в стаята и пита защо съм станала, че не сме били готови още и пак да лягам  Hug ...Следва отново почистване с тоалетно мляко, което е много важно, каза тя  Naughty . И ми наклепа някаква маска, след което излезе от стаята и ми каза да се отпусна. Точно след 5 минути влиза и на висок тон пита дали тут гут  Laughing , а на мене маската ми щипе, ужас! И аз и казвам да... Praynig молейки се да ми я махне по-скоро Tired ! Маха я тя и аз я питам как ми намира кожата, какъв крем ще препоръча и й се оплаквам, че от някои кремове кожата ми остава много мазна. Тя каза, че не може да ми каже, защото това не влиза в тази цена. Но ако искам да ми каже всичко това, трябва да остана още 30 минути и да платя 59 евро вместо 29. Аз й обясних, че като съм там за първи път курцбехандлунга стига...И тя възкликна, че ей сега ще ми сложи прекрасен крем, ще ми даде и мостра от него и при тях мога да го купя по-евтино; прекрасен гръцки крем, който е с мастиха ойл  hahaha . И аз понеже се нагледах на сеир, й казвам, че в бг може да се пие мастика и сигурно това е същото  Joy и тя отговаря, че сигурно е така, и най-сериозно ми препоръчва да си пийвам мастика, когато съм там, защото този екстракт много отпускал кожата  hahaha ... И на края като ме попита й казах, че до сега винаги с академи продукти са ме разхубавявали, а тя се учуди къде и като казах в бг се учуди още повече и гледа така  #Crazy...То академи било много скъпо  Money .
На тръгване си плащам за стискането и мачкането и тя ми дава 1 лист, на който има ангебот за прогамата ЕНГЕЛСГЕСИХТ, която предлагат на клиентките си. и Понеже нямало смисъл от курцбехандлунга, тази програма е по 1 час. Ако платя 5 пъти за 275 евро предварително, 6тия път ще ми е безплатен...
Като излезнах от салона така ме щипеше, че минах през ДМ да си купя маска за успокояване на лице и това още преди да съм се видяла в огледалото...Сега се прибрах и се погледнах  #2gunfire кожата ми мазна, мазна от тоя крем, все едно с олио са ме мазали. Но това не е всичко! Ушите и лицето не са ми почистени ни най-малко/само са много червени от скапаната маска/, а носът и вратът са все едно цяла нощ ме е хапал много отровен паяк на много места  #Cussing outbeer2 (Прост!) и това за 29 евро, не искам да знам за 59 какво предлагат, ама ще е от сорта  fight и после се излиза така af .
И като епилог искам да кажа, че козметичката ми в бг е тиха, нежна и професионалистка! Момичето ме третира само с качествени продукти и ходя при нея от 11 години  newsm10 ! Докато ме почиства, заспивам на стола, защото при нея наистина се отпускам! Да не говорим колко е чиста и ми взима 13 лева за бърза процедура и 20 лева за нормална!   bouquet
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ШПИЕЛФИЛМЛЕНГЕТО(и за грешките, ако има такива)!!!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 18:18 от ZiMa

# 143
Моинг!
Най-накрая се прибрахме с малкият и го сложих да спи, аз съм с   Coffee във форумчето  Grinning То си е малко пътеществие с този бан, добре че поне на малкият му харесва... нали не носи количка с бебе нагоре надолу  Twisted Evil Тези хора хич не помагат, бе  #2gunfire

Николета, ние сме при НетКолон- доволни сме... имаме най-големият Флат- интернет, мисля че плащаме някъде към 50евро.. Обаче ако се обаждаш много до БГ е скъпичко, защото не може да се избират от тези евтините номера пред номера... Аз си говоря през Скайп със сестричката  Peace  

Кажете какви са тези ОПИ  newsm78 за нокти? Това на тези искуствените нокти дето се лепят върху другите ли така им казват? Аз какъвто и лак да сложа и дори да не си мия ръцете цял ден  Laughing до вечерта ми е олющен отпред...

# 144
ZiMa , къде е твойта козметичка в БГ-то? И аз искам там... Ако е в София, дай един телефон, плийз, нали си отивам след една седмица... да се поразхубавя малко  Blush
Това курцбехандлунг аз и без пари можеше да ти го приложа  Laughing

# 145
mopssy, O.P.I е търговска марка zа коzмтика(както Манхатън, Шанел и т.н.)
ЗиМа, егати преживяването. При моята коzметичка в софия почистването на лице понаболява, но винаги след това ми прави страшни маски и кожата бърzо се успокоява. Тукашната щеше да ме иzпържи с дарсонвала и прекратих срещите ни.

Полша, Карлови вари...давайте натам аz пиша в тефтера Mr. Green.

# 146
Здравейте,
честита пролет!
благодаря за загрижеността  Hug Имам повишени стойности на черния дроб, начална фаза на прееклампсия  Sad В нета четох ужасяващи неща и се надявам утре лекаря малко да ме успокои и най-вече дано кръвните ми резултати са ако не по-добри, то поне и не по-лоши Praynig Praynig Praynig Четох, че в Германия годишно боледуват между 150 и 300 жени и шанса да се повтори при 2ра бременност е до към 3%...Явно съм екзотичен тип, след като ме споходи това  Sad
В Бон си ходих редовно на кола маска на триъгълника, бях супер доволна. Фризьори и аз смених хиляди, така и не намерих свестен. В Мюнхен едвам преди малко намерих козметичка за цял триъгълник, след като се обадих поне на 10 места. Туркинче  Grinning Ще видим понеделник как ще е.

Риен, джедаи са модераторите на друг форум. Демек Дивиана е модератор тук, но титлата й излиза като джедай при постове в Готварския, клюкарския и тн.  Grinning

Николета, и ние сме към Телекома, но помня от срещата ни, че ти не ги долюбваш  Grinning

# 147
Шоши, избягахте вие от нас  Cry Стискам палци да се оправиш и изследванията да са по-добри  Peace  Praynig

Ауууу, поръсвам се с пепел  Embarassed Тази марка нещо не я знаех....

# 148
_ШоШи_, гуте бесерунг. Ще стискам палци утре да си с добри реzултати. Късмет, мила. Hug

# 149
Кажете какви са тези ОПИ  newsm78 за нокти? Това на тези искуствените нокти дето се лепят върху другите ли така им казват? Аз какъвто и лак да сложа и дори да не си мия ръцете цял ден  Laughing до вечерта ми е олющен отпред...
O.P.I. е марка лакове, имат също и бази /течност, която се слага под лака, за да заздравява ноктите/. Лакът обикновено се лющи с такава скорост ако не са здрави ноктите. Ако нямаш бебенце и искаш да имаш дълги нокти, купи си нещо от аптеката за заздравяване
Това, дето Зима го разказва много ми напомня и моите приключения в Берлин около разкрасяването и сравнението с България.

Общи условия

Активация на акаунт