Фоликулит

• 414
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, преди месец усетих подпухналост под лявата мишница. Отидох на лекар, тъй като исках да види лимфните възли. Докторката ми направи ехография и каза, че всичко е наред. Лимфните възли са спокойни, в гърдите проблем не се видя, всичко е наред с коремните органи и щитовидната. Пусна ПКК с диференциално броене и хормоните на щитовидната. Абсолютно всичко беше в норма. Накрая заключи, че това е фоликулит - от бръсненето под мишницата. Каза нищо да не правя, тъй като не ме боли. Подпухналото си стои още, макар че е понамаляло. Мина вече месец. Преди години имах подобен проблем - пих Далацин и отшумя. Чудя се да ходя ли отново на лекар или както казва тя да чакам да се справи организма сам. Обрив и пъпки нямам.

# 1
Привет,

Аз съм имала подобен проблем но, на сгъвката между интимните части. При мен се появяваше периодично подпухнало топче като в един от случаите се влоши до степен, при която се наложи лека хирургична интервенция и дренаж. Разбира се, не искам да те плаша, но не е нещо, което следва да се пренебрегне и е добре, че сте отишли на преглед. На мен обикновено ми помага (а и са ми изписвали) Фусидин крем при по-леки случаи винаги ми помага.

Иначе аз бих Ви препоръчала да си запазите час при добър кожен лекар. Аз съм много доволна от доц. др Иван Богданов в Токуда. Изключителен специалист.

Надявам се съм била полезна.

Поздрави

# 2
Привет,

Аз съм имала подобен проблем но, на сгъвката между интимните части. При мен се появяваше периодично подпухнало топче като в един от случаите се влоши до степен, при която се наложи лека хирургична интервенция и дренаж. Разбира се, не искам да те плаша, но не е нещо, което следва да се пренебрегне и е добре, че сте отишли на преглед. На мен обикновено ми помага (а и са ми изписвали) Фусидин крем при по-леки случаи винаги ми помага.

Иначе аз бих Ви препоръчала да си запазите час при добър кожен лекар. Аз съм много доволна от доц. др Иван Богданов в Токуда. Изключителен специалист.

Надявам се съм била полезна.

Поздрави

Благодаря Ви за изчерпателния отговор.

Общи условия

Активация на акаунт