Дуфастон-липса на ефект от прием

• 176
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте дами!Правя тази група тъй като в няколко преди това не получих отговор на запитването си явно групите вече не са били активни.Та казуса ми е следния-края на януари ме оперираха в Плевен Авис Медика за премахване на голяма киста (малко над 6см) след постоперативния преглед 30 дена по-късно ми откриха нови кисти и на двата яйчника по 3 см всяка .След изследване на тестостерона ми се откриха естествено доста завишени граници .Изписаха ми дуфастон за предизвикване на цикъл .7дена по3 хапчета.Изпих ги и се очакваше на 4/5 дена след последното хапче да ми дойде мц ,но вече 9 дни по-късно цикъл няма.Усещам спазми в яйчниците уж като предменструални болки ,но нищо повече.Гади ми се няколко пъти също така без други причини (напр. стомашен вирус,храна и тн)След обаждане в болницата сестрата работеща в кабинета на моя доктор така и не ме свърза с него макар че изрично настоях да се чуем лично ,а вместо това каза следното “Абе госпожо то 5 дена е ориентировъчно изчакайте поне още 7/8 дена нищо ви няма “и ми хлопна телефона .Изнервих се и си записах час за преглед при друг АГ в друга болница ,но има още 5 дена до часа ми и съм силно притеснена .Някоя от вас имала ли е подобен проблем и какво се случи с вас ?Много благодаря предварително .

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 03:06 от Габи Н. 708350

# 1
  • София
И в останалите теми за дуфастон го пише.
7-8 дни е средно ориентировъчно време.
При забавяне повече от 14 дни се вземат различни мерки.
Още си в нормалния срок на забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт