бебе

• 538
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Да ви споделя, как аз я захраних! На 2 месец почнах с ябълков сок, истискан с тензух. После прибавих и морков, известно време и харесваше, но започна много да плаче, и ги спрях. Мисля като стане на 6 месеца да почна с пюрета - картофи и моркови и тиква. Първо и давах домашни ябълки, а като свършиха купихме, но от тях и излезоха пъпчици и не се махат вече месец.
По bTV дават много хубави съмети и рецепти, но всичките са за над 6-7 месеца. Тук има една майка-ноемрийка, която е имала много кърма милата...
ама да вземе и да послуша педиатрите - на втория месец започнала да я дохранва с АМ. А бебето сега е 3 месец със запек и тя така се мъчи, и неиска да цока та тя се цеди ...
И мен ме тормозеха бабите че трябвало да му давам , но аз казах че ще изчакам и втората консултация.
ДОБРЕ че устисках - 1.2 беше наддала....
Вече сме 6.9 и си похапва когато иска. На двапъти прави дълги паузи - през деня ако излезе на вън спи по 4-5,30 часа без да се буди или и давам водичка и през нощта от 11-12 до 5-6 часа. Само вечер става нервна..
Отначало опитах да я направя режим , но нищо не излезе и се отказах. Тя пак си  има режим, но не я будя да яде .........

# 1
  • Велико Търново
Тази тема май не е за тук newsm78.Това със сока просто ме разби Shocked.И какво искаш да ни кажеш за твоето захранване newsm78

# 2
  • Стара Загора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174896.0 - ноемврийската тема.
Тук единствено и само се пускат теми по месеци. За всеки месец по една тема.

Общи условия

Активация на акаунт