Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 487
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Berlin
Много филми са гледали тези “осиновители” … или по-точно само един определен.

# 556
Пуснах и двата сериала и изгледах по-малко от всеки, да видя за какво става въпрос. Този за Наталия е много тежък, ще видим дали ще продължа.

# 557
  • Вестерос
Напомня за The Orphan

# 558
Тя сега май ги обвинява, че точно от там им е дошла идеята. 

# 559
  • София
pppqqq, в статията, която пусна по-нагоре пише, че след семейство Барнет Наталия е била осиновена от друго семейство - Манс, което също я разсиновява.
Продължавам да мисля, че с това момиче (вече жена) има нещо наистина сбъркано. И то мнооого сбъркано.

"Natalia does not have emotions for nothing but herself."
Antwon Mans

Ще потърся и документалния филм.

# 560
Ами, тя все пак е човек с физически проблеми - истината е, че не много хора имат желание да се грижат за проблемни деца, не само в България. Освен това първата осиновителка е взимала парите, които са й отпускани като инвалид - давали са й някакви, с които да оцелее, но години наред, включително след второто осиновяване първата осиновителка е присвоявала помощите.

# 561
  • Berlin
Изгледах Adolescence. Като оставим на страна тежката драма на родителите и как не знаем какво всъщност се случва с децата ни, някои неща ми навяват на продължение, където може да разберем, че Джейми не е виновен. В смисъл, че през цялото време той казва, че не е бил той, дори и след като вижда видеото (моля?!?). Ножът е на друго дете, приятелката, докато са на двора, напада друго момче с думите, че то е убило момичето, а и ножът се оказва на това момче. Виждате накъде отивам. Естествено, това е другата линия. Първата е това, което директно ни показаха. Не можах да разбера само един момент от 3ти еп., не беше много ясно, той като че ли си призна, но пак не съвсем. След това той казва, че ще пледира виновен, но това е след почти една година в това заведение, където е затворен с други провинили се, също и 3ти еп. е след 7 месеца там, със сигурност се е променил за това време, в такава среда няма как. Не знам, може би му симпатизирам или по-скоро на бащата и семейството.

# 562
Според мен, въобще няма съмнение има или няма вина.
Сега, ако са решили да продължат, повлияни от грандиозния отзук на сериала, е друг въпрос. Възможности как да въртят историята – много.

# 563
Може да има 2ри сезон с друг случай

# 564
Добрата битка. Гледам го само заради интересните юридически казуси...

# 565
  • Mediterraneo
Нищо не навява продължение, поне в случая на Джейми. Всичко е пределно ясно обяснено, детето е виновно, толкова. Сериалът не разследва престъпление, други неща са засегнати там.

# 566
  • Бургас
Миналата седмица по Стар Крайм зарочна 4ти сезон на Професор Т. Веднага след нето започват да дават отначало Елементарно Уотсън. Аз навремето стигнах до 4-5 сезон. Но определено с английско аудио е много по-въздеъстващ. Британския акцент придава доста тежест.
А по Диема започна един стар сериал - Taken с продуцент Стивън Спилбърг. Действието се развива в края на 40те около Розуел.

# 567
Джони Лий Милър ми е любим модерен Шерлок. Не колкото Къмбърбач, разбира се, но на моменти много близо до него.

You вече е наличен в Netflix. За забраванковци като мен този recap ще е полезен:

# 568
  • UK
Taken си го спомням, любимия ми жанр. Обаче имам спомен, че не е довършен.

# 569
Къмбърбач въобще не се връзва със Шерлок на Сър Артър Конан Дойл...

Общи условия

Активация на акаунт