Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 493
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Слагането на адблок е елементарно. Имате два начина първо от самият браузър като търсите добавки и там намирате ад блока. Аз използвам два вида адблок

Отиване в настойки от там намирате добавки/разширения и търсите името на адблока. Намирате го и му давате свали/инсталирай за браузъра. Рестарт на браузъра и ако трябва настройвате или имате и друга опция настройвате когато отворите съответната уеб страница.
Втора опция- търсите в мрежата страницата на съответния адблок и инсталирате. Рестарт браузъра  и настройвате специално или при отваряне на уеб страницата, която ви интересува.
How to Install AdBlock on Chrome Desktop

Download Adblock Plus for any device
AdGuard Browser Extension
Това се отнася за всички браузъри.
Ако имате въпроси -на ЛС.
Надявам се ,че съм ви била полезна.

# 541
  • София
Загледах Good American Family - https://www.imdb.com/title/tt21441010/?ref_=ttep_ov_i
Още един обещаващ сериал, който се очертава да е и creepy Simple Smile
Иля, заслужава си да му дадеш шанс Simple Smile

# 542
  • София
Миж, този е по действителен случай, историята на Natalia Grace, за това ми се стори познато.
Ще го погледна, а съм си подготвила и The Stolen Girl, дръпнах го от Пиратите с английски субтитри.

# 543
Беше доказано, че момичето е било на 7 години, когато са го зарязали да се оправя само. Струва ми се, че не е морално да я изкарват откачалка в разни филми и сериали. Особено като се има предвид, че парите за правата вероятно ги взима някой от абюзърите.

Благодаря за информацията за адблока, ще опитам да го инсталирам.

# 544
  • Bayern
Беше доказано, че момичето е било на 7 години, когато са го зарязали да се оправя само. Струва ми се, че не е морално да я изкарват откачалка в разни филми и сериали. Особено като се има предвид, че парите за правата вероятно ги взима някой от абюзърите.

Благодаря за информацията за адблока, ще опитам да го инсталирам.
Във филма не изкарват Наталия откачалка, просто в първите 4 епизода гледаме версията на семейството, което я е осиновило. На мен ми е странно защо това сем. се опитва да я изкара социопат, след като си я взеха с такова желание и бяха мн. грижовни в началото ...

# 545
  • София
Не съм запозната с историята на Наталия Грейс. Ще потърся информация в нета.
За момента в сериала не виждам нищо абюзивно в държанието на семейството, но виждам едно неприятно манипулативно момиче.

# 546
Просто са искали да се отърват от нея - както когато някое много добро семейство си вземе кученце и после го натирва на улицата. Няма специална причина.
Когато са ги хванали, са станали креативни.

# 547
  • София
За Наталия май имаше подозрение, че е възрастен човек, за което осиновителите й не са знаели. Гледала съм документалната поредица. Уж показаха майката от Украйна, но в мен остана впечатление, че е голяма и е манипулатор. Но истината не се изясни все пак. По кримките дават, че могат много точно да определят възрастта (на трупове обикновено), но Наталия е малък човек и може да е по-трудно.

# 548
https://www.imdb.com/title/tt31510819/?ref_=tt_mlt_i_1
Мобленд - с Пиърс Броснан

много добър 8/10

# 549
Изясни се категорично - НЕ Е била възрастен човек, когато са я изоставили.

# 550
  • София
Когато я осиновяват не е ли вече възрастен човек, а те са искали дете?

# 551
Когато я осиновяват е малка, те са искали дете и са осиновили дете. Те лъжат, че е била възрастна и това вече е доказано.

https://www.today.com/parents/family/natalia-grace-now-rcna202621

A dentist who appeared in the docuseries said that based on 2011 X-rays of Natalia, her age at the time was about 8 or 9.

Ето - след целия скандал са стигнали до там да й изследват зъбите, за да докажат, че през 2011 е била на 8 или 9 години, така че не е родена 89-та, както твърди идиотката осиновителка.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 20:17 от pppqqq

# 552
  • София
Абе има нещо много мътно в цялата история ..

# 553
  • София
Може би в сериала историята ще е адаптирана по различно.
От трейлъра се вижда, как съобщават на родителите, че детето е в пубертет и има всички налични зъби.
Не звучи като на 8 год.

# 554
Това са лъжи на осиновителите - те са измисляли какво ли не, както пише и в статията. Наталия твърди, че осиновителката я е принуждавала да ползва тампони, от което е получила кървене, а след това жената е започнала да твърди, че тя има менструален цикъл.

Тази жена е откачена - до скоро твърдеше, че синът й е гениален и трябвало да се посвети на обучението му. Въпросният син, доколкото съм чела, в момента също е против нея.

Общи условия

Активация на акаунт