Живот на кантар - тема 3

• 35 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Е те тези тениски и екипи им ги дават от предаването и нищо чудно да им дават по-малки номера като ги видят че са им твърде свободни.

# 391
  • На Изток от Рая
Клинчетата, с които излизат жените на кантара като шорти им стоят на някои

# 392
Анита защо си вади постоянно езика?Супер дразнещо, наред с истеричните крясъци

# 393
Аз имам предвид техните си дрехи, например на играта.

# 394
Само луда жена може да иска да е бременна 12 пъти и 12 пъти да ражда.

# 395
  • На Изток от Рая
Жалко, че не дават колко са високи, направи ми впечатление, че Марияна е с около 7,8 кг повече от Поли, но изглежда по-слаба като че ли.
Но за пореден път се убеждавам, че тренировките са от огромно значение за това как изглежда тялото ти дори и при повече килограми.

# 396
Вили фотографката ми е безкрайно противна от сватба, която снимаше и аз бях гост. За жена, която мечтае за дете, тогава така крещеше и мрънкаше, че децата са излишни по сватби и само пречат, че позицията в предаването за която претендира ми е силно преекспонирана.

Абсолютни глупости. Виолета е един от малкото фотографи, при които наистина може да става въпрос за професионализъм и както и да се държи в предаването категорично не би си позволила да мрънка или още повече да крещи?! на сватба. Не познавам друг такъв фотограф, който така да предразполага и забавлява децата по време на фотосесия. И моите деца са пример за това,че вече 10 години искат да се снимат само при нея! Ако не харесваш деца няма да ги забавляваш по всевъзможни начини, за да изкараш усмивките им за снимки, а ще си като повечето фотографи,които мълчат и просто си снимат без да влагат грам емоция в твоята сесия.

# 397
И сега пак лицемерни номинации. Колко им е тежко, дрън, дрън. Стратегически гласуват всички, но се правят на ударени.

# 398
  • На морето!
Която и да си тръгне от триото ще е супер.

# 399
То ревове, то сълзи. Какви са тия драми, не знам. Абе, забавлявайте се, радвайте се, че отслабвате, завързвайте контакти, имате шанс за нов живот, но не, ще се реве, дърти хора с деца, те си изплакаха очите. И като вземат да се тръшкат за децата, за родата, сякаш не са знаели, че известно време ще са отделени от тях.
Не знам кой колко ще отслабне, но има реална опасност повечето да се удавят в собствени сълзи и сополи. И като кажат - ама ние в името на децата, на тоз, на оня, НЕ!, човек прави тия неща за себе си, ако го правиш за друг си обречен на неуспех, мотивацията трябва да е вътре в теб и заради теб. Те децата, мъжа, родата, ще си те обичат всякак и ще са горди с това, което си, важното е ти да се заобичаш и да станеш такъв какъвто искаш, заради себе си!

# 400
  • На Изток от Рая
Аз донякъде ги разбирам, те там са 24/7, гледат се по цял ден, с някои пък се усещат и сближават. Така че нормално е да са по- емоционални, когато някой си тръгва

# 401
Аз не съм била повече от 50 кг и съм със СПКЯ от тийн. и цикъл 3-4 пъти годишно. Винаги съм хапвала по много от всичко.

Какво значение име, че сте били 50 кг?
То има хора с ир клечки, но има и дебели.

Някой бише казал че масово хората със СПКЯ са с наднормено тегло.

# 402
Аз пък много им се издразних, че избраха Виолета да остане, вместо Меглена, която има с 20 кг повече за сваляне от нея, просто не е такава позьорка.

# 403
Когато и да си тръгне Виолета, все ще е късно. От следващия епизод ще ползвам мутето, като влезе в кадър.

# 404
Да, в затворена среда хора делящи една съдба се привързват едни към други, но това е илюзорно и често тази привързаност изчезва с края на "затвора".
Пп Олеле, в следващия епизод пак ще гледаме "море от сълзи". Чак досадни стават. Направо почнах да се отвращавам от това постоянно реване.
Живи и здрави са, правят всичко, за да станат по здрави, а те се накъсват от измислени драми граничещи с някакви несъществуващи трагедии.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 00:09 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт