Отговори
# 600
Хубав фраг, но все пак не ни дадоха всичко.
Отново ще има претупване за финал и това с Тарък и завръщането му дано да е на хубаво иначе ако има лош край направо много ще ме е яд.. да не говорим за Мерт и Афра.. 3 години отдаденост за едно нищо накрая… не могат ли поне на финала да ни дадът малко успокоение на душичките 😁
Дечицата са много сладки иначе
Скрит текст:
четох някъде че може Ферит да умре на финала…. традиция за турско дизи, трагичен край….. ако е такъв края не искам да гледам финал като на Кара Севда да си изрева очите….

# 601
Добро утро, момичета! Heart

Голяма вероятност да се реве на финала.Подгответе се подобаващо!!!!! И като чета "шокиращ "  ми става леко весело. Какво ли не ни поднесоха за гледане!!Могат ли да ме шокират?!.Ами, не.! Могат само да ме разгневят.

# 602
Добро утро, мацки! 🫶
След дългоочаквания СейФерски трейлър, Бирса побърза да ни помрачи радостта! 🥹 Много е осведомена пак, противна жена!

Кой знае какво е намислила лудата глава на Шнура за финал?!
Единият спойлер пише отдавна, че Сейран и Ферит ще бъдат ранени!

# 603
Ние всеки път се готвим и някак всеки път оставяме неподготвени и занемели пред гениалността на продукцията. 😄 Нека обаче си позволим да се насладим на красивите моменти, на СейФер и на магията, която АфРам създават за нас. Вълнувам се сцените, които ни дадоха във фрага, както и за изпълнението на Мерт. А едно от нещата, които ще ми липсват най-много, са тези сцени. 🥹❤️

# 604
Афито! 🤍 нова

# 605
Гюнайдън Kissing Heart

Искахте вчера антагонист и Бирса веднага го докара Grinning Между другото, вчера видях снимка на Баран с момченцето.

Бел, този с пандата пише, че Ферит е бил ранен с куршум, Сейран ще бъде ранена с куршум Hands Metal

# 606
Гюнайдън Kissing Heart

Искахте вчера антагонист и Бирса веднага го докара Grinning Между другото, вчера видях снимка на Баран с момченцето.

Бел, този с пандата пише, че Ферит е бил ранен с куршум, Сейран ще бъде ранена с куршум Hands Metal

Щом е имало снимка на Баран с момченцето, значи Сейран се е разделила с Ферит

# 607
Добро утро!
Значи Тарък е завършил околосветското пътуване.

Ще трепят и Сейран, и Ферит на финала ли? Чудни сценаристи, чуден Шнур.

# 608
Добро утро!

Пандата пак е напомнил за спойлерът, че това с 36-те държави не било случайно. Какво може да значи числото 36?🤔

# 609
Добро утро Simple Smile
Цитат
Искахте вчера антагонист и Бирса веднага го докара Grinning
Е, Еве, поне е стар и познат. Няма да му показваме историята от миналото. Grinning
Аз него не го помня като лош, ама кой знае как се е развил животът му в чужбина...

# 610
Като гледам какво сътвориха сценаристите през 3 сезон няма да се учудя, ако по чисто технически причини решат да "убият" накрая Ферит, понеже нали Мерт трябва да се яви в казармата и не е имал време да доснима последния епизод. Но поне няма да се притесняваме как тези симпатяги сценаристите ще си вадят хляба след края на сериала. Трябва просто да пуснат една обява "Разваляме магии всякакви!" и ще станат милионери за нула време. Защото са доказали, че го могат!

# 611
Да, само Тарък ни липсваше😐

# 612
Милна, според тоя със спойлерите, Сейран ще гърмят. Ферит го гръмнаха в 36-та серия, стига му.

Кате Grinning

# 613
Мале, да не вземат да ни върнат в 36 епизод и да се окаже, че и втори сезон е бил кома. 🤣🤣🤣

# 614
  • Яко в Матрицата...
Тарък не е лошо момче, ама хич, само дето стреля в гръб като последен страхливец... Е, стреля по Ферит, то не се брои Joy Да беше успял да го убие, така поне щяха да ни спестят мъките с диван гейт Joy

Общи условия

Активация на акаунт