Отговори
# 585
След първоначалната радост за бебето на Сейран, ме зачовърка нещо. Как така осиновяваш дете, водиш го в имението и казваш: Ще ставам баща, Сейран е бременна!
А на това осиновеното дете какъв си, дядо ли, батко ли? Не трябваше ли първо да акцентира, че е баща вече, и тогава бременост. Направиха торлю гювеч, от всичко по много.

# 586
Момичета нещо не ми дава да лайквам. Свършиха ми лайковете ли?
Искам да ви кажа нещо - още е рано,но все пак. Сега съм се разчувствала покрай Сейфер и бамбитата.

Не бях с вас от началото в този форум,но много се радвам,че ще съм с вас за финала.
Благодаря на всяка от вас за подкрепата ви, мненията ви, отдадеността ви, че информирахте за всичко.
Радвам, се, че се запознах с вас писмено Simple Smile Уважавам всички ви независимо дали сме на едно мнение.
Изключително приятно ми е да ви чета и да съм участник в темите. Всеки ден ми оправяте настроението Simple Smile

# 587
Цитат
Момичета, този сезон за първи път съм на черешата вместо на метлата, моля не ми отнемайте момента. Wink
Наде, на мен мрънкането не ми пречи. Давай смело, ако те влече. Аз само бременността ще браня със зъби и нокти и ще държа да си протече нормално. Simple Smile
Fi, то хубаво си на черешата, ама стои въпросът с какво ще запълнят цели 3 серии, това са около 7 часа. Не си го представям като трепети около бременността. Антагонистите са изпозатворени, нови няма за кога. Да се впрегнат всички в работа, че там да се появят някакви завръзки и развръзки? Ние 98 серии не ги видяхме да работят нещо смислено... Чудно ми е. Останаха им само 2 все още влачени проблема: Суна - Ферит и бременността на Сейран. Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:19 от Katya_I

# 588
Надя 😍
И за мен сте спасение от ежедневието и трудностите, и се оглеждам в мнението всяка от вас. Това, което ми даде сериала и групата, ами много е. Благодаря!
Много сантиментално, но към края така става ....

# 589
https://www.peticiq.com/477860
Когато се подпише петицията ще изпратят имейл с връзка за да потвърдите подписа си.

# 590
Цитат
Момичета, този сезон за първи път съм на черешата вместо на метлата, моля не ми отнемайте момента. Wink
Наде, на мен мрънкането не ми пречи. Давай смело, ако те влече. Аз само бременността ще браня със зъби и нокти и ще държа да си протече нормално. Simple Smile
Fi, то хубаво си на черешата, ама стои въпросът с какво ще запълнят цели 3 серии, това са около 7 часа. Не си го представям като трепети около бременността. Антагонистите са изпозатворени, нови няма за кога. Да се впрегнат всички в работа, че там да се появят някакви завръзки и развръзки? Ние 98 серии не ги видяхме да работят нещо смислено... Чудно ми е. Останаха им само 2 все още влачени проблема - Суна - Ферит (него като гледам го замазват) и бременността на Сейран. Sunglasses
Кате, имам няколко идеи, при това няма да се наложи да се вкарват нови лица, но едва ли ще се съобразят с тях. Като начало могат да поставят на масата проблема Суна - Ферит. Това 7 серии може да отнеме, не 3. Серпил също е пълна с тайни, нали така каза с появата си. Да вземе да сподели някоя, примерно. Халис да се прибере за седмица - две от Швейцария (с разрешението на лекарите, разбира се) и да дръпне няколко речи от умиление пред новото внуче, което е в очакване. Ифакат и Джингиз да се залюбят, а Орхан да се прави на високоморален и да брани честта на Ифа (щях да падна на този цинизъм в последния епизод). Сади да започне да топи ледовете на Серпил, чието сърчице за сега тупти само за Феро. Аби и Суна, Ферит и Сейран също имат да извървят един дълъг път след излизането на истината. И аз бих направила един епичен сблъсък между сестрите, след който всяка ще поеме по пътя си и допирните им точки ще сведа до минимум. Суна бих я върнала в Антеп за наказание, а после и мъжа й ще пратя при нея - завинаги.  Абе... дали да няма четвърти сезон?!
Шегувам се! Wink

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:28 от Fi79

# 591
Малко СейФер и АфРам 😍🤍🧿

# 592
Рамо е бомба! 💣💣💣

♾🤍🧿🧄🪬

# 593
Момичета, прави ли ви впечатление колко талантливи деца играят в сериалите на комшиите. Малки, големи, сякаш са завършили актьорско майсторство.
Много, ама много ми хареса държанието на момчето. Наперено, със самочувствие сякаш е близнак на Ферит. Този ще раздвижи конака, жалко, че остават малко епизоди до финала. Занимавахме се с толкова глупости, а можеше да се радваме на много детски смях и лудории.
Всичката тази радост ще преобрази семейство Корхан до неузнаваемст, ако сценаристите съумеят да направят добър сценарии поне към края на сериала, но....мечти.
Иначе и аз съм удовлетворена, че този прекрасен филм ми даде шанса да контактувам с вас и да се почувствам  в една цивилизована, компетентна и знаеща компания, като една от вас.
Благодаря за всичко което споделяте, коментираме и съответно се вълнуваме около Афра, Ферит и компания.
Аз не участвам често в теми за обсъждани филми, но тази тема ще остане дълго с добри спомени, както и самия сериал който го започнах съвсем случайно. Трите години ми донесоха много вълнение, както на моменти и разочарование, но не се отказах и не съжалявам. Петъците за мен се превърнаха  в специални дни, единствено мой за разтоварване, вълнение и многоооо спомени, свързани с лични изживяваня.
 Накрая стана малко лирично, но тук се чувствам в свои води.
Хубава вечер ви желая.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:25 от Катерина49

# 594
Рамо е бомба! 💣💣💣

♾🤍🧿🧄🪬

Браво на Мерт!😎🥳

# 595
След първоначалната радост за бебето на Сейран, ме зачовърка нещо. Как така осиновяваш дете, водиш го в имението и казваш: Ще ставам баща, Сейран е бременна!
А на това осиновеното дете какъв си, дядо ли, батко ли? Не трябваше ли първо да акцентира, че е баща вече, и тогава бременост. Направиха торлю гювеч, от всичко по много.
Нинка, не съм сигурна, че осиновиха това дете. Мисля си, че майка му е болна и не може да се справи с отглеждането му и да полага нужните грижи, затова го взеха в имението. Сейран няма да се прави на негова майка, при положение, че той си има такава, нито пък Ферит ще бъде негов баща. Момчето два пъти се обърна към Ферит с батко, така че... май ще бъде само батко. Лично аз това го разбирам и приемам по- добре, отколкото осиновяването (писах за проблемите ми с осиновяването).

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:19 от Fi79

# 596
Добър вечер Hug  Hug  Hug
 Фрага много сладък   Heart  Сейран и Ферит какви са душички само   Heart Сигурно ще осиновят момиченцето от дома ,а момченцето ще му бъдат може би като приемно семейство  Thinking И най-важното  Сейфер ще си имат тяхно си лично малко и сладко бамби  Heart   Heart   Heart
Момичета чудите си какво щели да дават останалите епизоди Thinking  Ами че две бременности ,Каран ,който със сигурност ще създаде някой голям проблем и предполагам ,че и дивангейт ще го изкарат пак на дневен ред.Все пак тоя казус се точи от 89 епизод  и те тия нашите полуидиоти заради него съсипаха цял сериал редно е поне ей тъй хубавичко да го изплескат на масата като за финал и да става каквото ще става. Angry
Интересно ще е ако наистина изкарат пак тая тема с целувката как  ще завъртят работата. Thinking Както и да се постъпи все за някой няма да е добре.Ако Сейран прости една част от феновете ще кажат ,че това не е тяхната Сейран ,че е олекнала ,че не е достатъчно еманципирана и не се бори за своите женски права и за достойнството си .Обаче пък няма достатъчно време и за голямо сърдене ,а и е бременна Сейранчето,трябва по-внимателно да се процедира с нея , та ще ми е интересно Ферит какво ще направи.
Ноооооо важното е ,че бамбито е на път ,а и още две дечица ще станат малки Корханчета та се надавам да имаме един много хепи ,хепи ,хепи финал на Чапкънчето.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

# 597
Бирсен пак писа посред нощите.

# 598
Ееее, каква работа има за финал Тарък в сериала? И до края ли ще ни разтърсват с  гадости?
Как пък не се наситиха да ни държат в напрежение с поредните идиоти.
Нищо хубаво май не ни чака, дано при завръщането на Халис нещата се оправят и да се зарадваме
на щастливо Сейферско семейство.

# 599
Аз след прочетеното от Бирсен

Общи условия

Активация на акаунт