Отговори
# 570
Fi79 , в наш интерес е да не се фиксираме върху нищо , защото всичко тук е от ден до пладне. В единия епизод не се поглеждат , в другия се женят , в третия имаме бременност. Тия турски мъже нямат проблем с потентността и плодовитостта. При тях  всичко става навреме , за разлика от жените им - винаги в тях е проблема. В нашето дизи  поне не забременяхме от раз  ,защото това е много разпространен прийом в турската дизи индустрия - а я погледнал , а е забременяла главната героиня.

# 571
В 87 еп. говориха за бебе и Феро си я натисна...

# 572
А дали е възможно всъщност да ни залъгват и Сейран да не е бременна, защото не дадоха лицето на Ферит как го казва, а дадоха само изречение
Anabeell, ти винаги си позитивно настроена и каквото и да ни сервират не само, че не мрънкаш (като мен), но търсиш и причини, за да оправдаеш поведението на героите. Откъде сега се взе този песимизъм? Всички бяха шокирани, а после екзалтирани при вестта, че Сейран е бременна. Ферит разбра пред сиропиталището (ако не бъркам сградата), че Сейран е бременна и реакцията си му беше наред. И сълзи в очите имаше, и прегръдката като на филм... Бременна е, две мнения да няма по въпроса. Wink

Ами вече с този сериал и аз започнах да съм песимистично настроена, по принцип когато гледах първия път фрага наистина разбрах че Сейран е бременна, после като загледах отново фрага, останах с такава впечатление че не е бременна, обаче сега след като прочетох един профил който винаги казва верни неща и той каза че тя е бременна се върнах на първоначалната си оптимистична мисъл. 😀Наистина се радвам че Сейран е бременна

# 573
Афош Wear Crown

Момичета, пускайте по някой туит за нашите деца. Тази вечер за Мерт има кампания, последен ден за тази седмица.

# 574
Бременността не носи ли риск за Сейран, болестта й "да се върне"? Или не съм разбрала...

# 575
  • Ямбол
Добър вечер мацки.Аз от фрага се разревах толкова мил о ми стана на душичката.Ах миличките ми ❤️🧿.Нямам търпение за петък,ама ми става жално като свърши какво ще гледаме.Искам пак да си лафим и обсъждаме някой сериал.Афра и Мерт ще ми липсват ❤️

# 576
Бременността не носи ли риск за Сейран, болестта й "да се върне"? Или не съм разбрала...

Не, бременността не носи риск. Само лечението криеше рискове за връщането на болестта. Забременяването беше почти невъзможно без лечение, но не се е споменавало за рискова бременност нито за бебето, нито за майката. Аз поне не съм чула за такова нещо, де.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:10 от Fi79

# 577
Понки, и аз това реално имах в предвид. Като говореха с докторката и аз разбрах, че няма да е лесна бременност. Тя нали Сейран затова питаше за най-лошия сценария - ако забременее и болестта й се върне дали ще удържи докато се роди детето.
Може аз да не разбирам.
Нали като имаш проблем със забременяването и може и да не забременееш и то заради болест, каква е логиката да нямаш проблемна бременност. Има промени в организма тогава. Може да има риск.
Но както и да е. Ще се опитам да се насладя на последните епизоди без да търся логика. Ще се опитам и да не мрънкам.
Не обещавам,но ще се опитам Simple Smile

# 578

Не, бременността не носи риск. Само лечението криеше рискове за връщането на болестта. Забременяването беше почти невъзможно без лечение, но не се е сповенавало за рискова бременност нито за бебето, нито за майката. Аз поне не съм чула за такова нещо, де.

Fi,всичко това е така,стига да не са забравили какво са писали. Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичета, мрънкайте и се радвайте на воля.Не се знае скоро ще имаме ли шанс да изпитваме подобни емоции.  Heart

# 579
Абе бяха казали нещо от сорта дали тялото и ще издържи бременността, ама може и да са забравили вече, както с името на Пелин на изледванията от предния сезон.

# 580
Понки, и аз това реално имах в предвид. Като говореха с докторката и аз разбрах, че няма да е лесна бременност. Тя нали Сейран затова питаше за най-лошия сценария - ако забременее и болестта й се върне дали ще удържи докато се роди детето.
Може аз да не разбирам.
Нали като имаш проблем със забременяването и може и да не забременееш и то заради болест, каква е логиката да нямаш проблемна бременност. Има промени в организма тогава. Може да има риск.
Но както и да е. Ще се опитам да се насладя на последните епизоди без да търся логика. Ще се опитам и да не мрънкам.
Не обещавам,но ще се опитам Simple Smile
Сейран не допускаше, че ще забременее без лечение, затова и взе решение да се лекува без да го съгласува с Ферит. Даже имаше едно посещение, след което трябваше да се стартира лечението й. Затова беше този въпрос - дали ще има време да износи бебето и да го роди, преди болестта да си каже своето. За забременяване по естествен начин, т.е. без лечение не е ставало дума.
Момичета, този сезон за първи път съм на черешата вместо на метлата, моля, не ми отнемайте момента. Wink
Наде, на мен мрънкането не ми пречи. Давай смело, ако те влече. Аз само бременността ще браня със зъби и нокти и ще държа да си протече нормално. Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:30 от Fi79

# 581
Аз да ви кажа малко се и обърках Grinning Колко деца сега ще имат Сейфер?
Ще си осиновят две и ще имат две тяхни? Или ще осиновят само момченцето пък ще имат момиче и после близнаци?
Да си призная големите дечица повече ми приличат на Афра и Мерт отколкото мъничките Simple Smile
Реших да се фокусирам върху нещо друго за коментиране Wink

Фи, бременността не бих си позволила да я пипам, чакам я от три години.
Дори и непорочно зачатие да ни бяха показали пак щях да танцувам танца на щастието Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:44 от Надя Б. Василева

# 582
Наде, аз повече се радвам на по-малките, но откъде се взеха? Има ли официално съобщение за тях, или от фенове излезе новината?

Много сладки тези двамата Heart Eyes

# 583
Малко извън сериала, но ще може ли да кача петицията против насилието над животни и който иска да се подпише за да предотвратим да се случват повече такива неща или поне да има някаква промяна в закона.

# 584
И за Рамо утре очаквам същото! 🧿

Афош Wear Crown

Момичета, пускайте по някой туит за нашите деца. Тази вечер за Мерт има кампания, последен ден за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт