Отговори
# 555
# 556
Този фраг...
Този фраг,накара сърцето ми пак да тупка ,както преди когато видя фрагман и усещам отново тръпката и нетърпението за епзода.. Heart Eyes
Не съм гледала 3 епизода ,защото ми писна вече от това как развалиха любимия ми сериал,но още тази вечер ще ги изгледам за да добия представа и да съм готова за петък. Heart

# 557
Вал, то пък единствено Ферит може да спаси Абидин на тоя свят, другите са безпомощни, само Супер Феро е способен. Прекалиха с наивността и глупостта в сюжета, поне нещо наистина достоверно да бяха измисли.
Фрагът е много хубав, миличка Сейран, и наивен Ферит. Simple Smile

# 558
Хубав фраг и чакано бамби.  Само не ми е ясно откъде дойде тази бременност , от птичките и пчеличките ли. Само до преди епизод , Феро не докосваше изобщо Сейро ни за хубаво , ни за лошо. Таксуваше я едва ли не като враг. Ама карай , поне да си  имаме хубав финал.
По повод сцената с изоставянето - Феро остави Дияр , но със семейството си , а Сейро  остана  пак сама. Това ми напомня за онзи път , когато я остави сама в хижата , без телефон и без пари. Иди после че вярвай в любовта му.

# 559
Хубав фраг и чакано бамби.  Само не ми е ясно откъде дойде тази бременност , от птичките и пчеличките ли. Само до преди епизод , Феро не докосваше изобщо Сейро ни за хубаво , ни за лошо. Таксуваше я едва ли не като враг. Ама карай , поне да си  имаме хубав финал.
По повод сцената с изоставянето - Феро остави Дияр , но със семейството си , а Сейро  остана  пак сама. Това ми напомня за онзи път , когато я остави сама в хижата , без телефон и без пари. Иди после че вярвай в любовта му.

А дали е възможно всъщност да ни залъгват и Сейран да не е бременна, защото не дадоха лицето на Ферит как го казва, а дадоха само изречение

# 560
Привет!
Цялата работа на Феро беше да звънне едно телефонче...
Надя и аз се замислих за болестта на Сейран, та не се знае какъв ще е финала.

# 561
anabeell , всичко е възможно в това дизи, с тези сценаристи. Може и да е нечий сън. Откъде накъде само  детето ще знае че Сейро е бременна и никой друг. Ще гледаме в петък. И без това малко остана ,така че да видим какво са ни подготвили умниците.

# 562
Привет!
Цялата работа на Феро беше да звънне едно телефонче...
Надя и аз се замислих за болестта на Сейран, та не се знае какъв ще е финала.
Ponky, той телефончето го звънна, ама на майка си, а не на тази, на която трябваше.
 Болестта на Сейран имаше вероятност да се върне, ако тя минеше курс за лечение на стерилитет. От фрага аз разбирам, че тя е бременна без да е проведено това лечение, така че не би трябвало да има проблем. Просто се е случило чудото, което чакахме. И макар да имаше минимални шансове да забременее без това лечение, все пак тя го е сграбчила този шанс и сега трябва да сме щастливи. Simple Smile Аз съм!

# 563
# 564
Момичета,нито Ферит,нито Сейран са отговорни за постъпките си.Отговорността е на сценаристите.Това не е даже и някаква омраза към главните герои,просто толкова си могат.Искат нещо да покажат,а не могат.Затова не съдя нито Сейран,нито Ферит.Отдавна няма логика нито в главни,нито във второстепенни герои.Сега,това бамби идва след дъжд-качулка.Толкова не успях да се развълнувам.Направо си е "изнасилена" работа."Цветя и рози" в последните 20 мин.на сериала,като всички турски дизита.Снощи се загледах в "Номер 309".Забавно сериалче,поредното клише,към 15 серия вече ти е скучно и превърташ,но ми хареса как беше развита темата за бременността и то съвсем случайна бременност.Настройката на бъдещите родители,постепенното запознаване и проява на любов към чисто новия човек особено на бъдещия татко.Това е нещото,което много ми хареса от сериала.Ако в сезон 3 бяха писали Сейран бременна още в началото и бяха развили тази бременност така,както в този сериал,дори и комичните ситуации в които изпадат бъдещите родители,едва ли щеше да се стигне до ранен финал.Но толкова ограничени мозъци събрани на куп,некомпетентни няма как да го направят.За Берил и Ерсин не знам кой колко пари е дал за да са на първа линия,но за сценаристите определено лобито е било голямо.Дори допускам и шантаж.Така,че гледам ей така,отгоре-отгоре,заради Мерт и Афра.Да се надяваме,че бъдещите им проекти ще са добри и с доказали се екипи.

# 565
Хубав фраг и чакано бамби.  Само не ми е ясно откъде дойде тази бременност , от птичките и пчеличките ли. Само до преди епизод , Феро не докосваше изобщо Сейро ни за хубаво , ни за лошо. Таксуваше я едва ли не като враг. Ама карай , поне да си  имаме хубав финал.
По повод сцената с изоставянето - Феро остави Дияр , но със семейството си , а Сейро  остана  пак сама. Това ми напомня за онзи път , когато я остави сама в хижата , без телефон и без пари. Иди после че вярвай в любовта му.
Ками, те се ожениха и се предполага, че са имали първа брачна нощ (в техния случай поредна първа брачна нощ Wink ). Може да е минало известно време преди Сейран да разбере, че е бременна. Нямам обяснение само откъде момчето знае, но няма да се фиксирам върху това. Засега приемам, че Сейран е бременна и се надявам в петък да не ме попарят... отново. Simple Smile

# 566
# 567
Да,радост да видим най-после и Сейран бременна,но не ми е вълнуващо,ама хич.Дано в епизода има повече сцени показващи този развой на събитията.Не ме човърка само странното поведение на Феро за сватбата,но и това към Серпил.Още се опитвам да си обясня с каква цел беше показан разговора по този начин, от гневно съмнение към чист флирт.Явно недомислиците ще си ги гледаме още 3 епизода.Гледам и рейтингите на трите сезона.Излиза,че втори си е бил много добър.Гюнгер си е бил много добър-един.За петимата се вижда дереджето.До последно ще съм с едно на ум.

# 568
Мисля че бременността на Сейран я пазеха за 4и сезон. И изведнъж се разбързаха всички хрумки и идеи да ги съберат в 3-4 епизода до финала. Което доказва, че решението за финал на сериала е взето наскоро.

# 569
А дали е възможно всъщност да ни залъгват и Сейран да не е бременна, защото не дадоха лицето на Ферит как го казва, а дадоха само изречение
Anabeell, ти винаги си позитивно настроена и каквото и да ни сервират не само, че не мрънкаш (като мен), но търсиш и причини, за да оправдаеш поведението на героите. Откъде сега се взе този песимизъм? Всички бяха шокирани, а после екзалтирани при вестта, че Сейран е бременна. Ферит разбра пред сиропиталището (ако не бъркам сградата), че Сейран е бременна и реакцията си му беше наред. И сълзи в очите имаше, и прегръдката като на филм... Бременна е, две мнения да няма по въпроса. Wink

Общи условия

Активация на акаунт