Отговори
# 540
Fi,не мисля,че имам нужда от разясняване на твоя пост
Разбрах какво имаш предвид
Но,тази фраза,че не се интересуваш кой човешки живот трябва да бъде спасен ме подразни,затова се намесих
Как са го представили сценаристите ми е ясно,но не си представям Сейфер щастливо женени,пренебрегвайки опасността за живота на Абидин

И напротив,точно на спасителна мисия си го изпратила--прочети какво си написала

# 541
Надя, има опасност от лечението преди забременяването, а не от самото забременяване.

Вал, най-добре гледай серията, преди да казваш нещо по въпроса. Няма ли да е по-добре? Така леко си неподготвена, а не изглежда добре отстрани. И без това знаем за слабостта ти към Дияр (за Ферит не отварям дума.)
Точно това каза и Фи. Феро нека си спасява Абидин и нека Сейфер да са щастливо женени поради този факт, само начина не беше правилен. Но когато става дума за Сейран, така се получава Smirk

# 542
Еве,направо ме застреля с това,че имам слабост към Диар
Това пък откъде се взе?
Много лесно слагаш етикети на хората
Моля,не го прави,не ми е приятно

# 543
Вал, след тази фраза веднага следва обосноваване защо е написана, но ти предпочиташ да я извадиш от целия контекст. Не съм чак толкова лоша, че да избера нечия сватба (дори и на Сейран) пред чийто и да било човешки живот. Wink
 Пак ще потвърдя, че може да си ходи на спасителни мисии, но едното не изключва другото. Героите затова са герои, защото хем спасяват животи, хем любимата им не е пренебрегвана и винаги е щастлива. Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:20 от Fi79

# 544
Вал, да не си забравила какво си писала за Дияр? Защото аз не съм.

# 545
Верен се оказа спойлерът на Пандата за Бамбито, както и доста от другите му спойлери. Сега очаквам и този за Феро да излезе верен. 😎

# 546
Вал, да не си забравила какво си писала за Дияр? Защото аз не съм.

Ти може би не можеш да различиш фенска симпатия от лична гледна точка
В случаите,когато съм писала за Диар/да не отварям думи,че само два,или три пъти съм го правила/,съм се поставяла на нейното място и мисля,че съм била права
Това не означава,че аз много симпатизирам на този образ
Но и не искам да бъда като кон с капаци и да си затварям очите,като от някои от пишещите тук ,само и само защото харесвам  друг образ в дизито
Вече казах,много лесно слагаш етикети.Щом не съм от твоята страна,значи задължително съм от грешната...
Само,че този грешна страна,понякога в живота е също толкова права,колкото и уж правилната
Всичко,което исках да кажа,го казах
Сега,от колко кладенци вода ще донесете,за да извъртите думите си-ще прочетем

# 547
Вал, да кажем, че никога не греша в преценката си.

# 548
Еве,едва ли
Можеш да го твърдиш,само,ако ме познаваш лично

Лилия,кажи какво очакваш за Феро?

# 549
Е, благодаря за новата тема.

В петък съм на линия  за финалните штрихи на истарията.
Фрага ми хареса .

# 550
Еве,едва ли
Можеш да го твърдиш,само,ако ме познаваш лично

Лилия,кажи какво очакваш за Феро?

Да покажат, че е невинен. Кома ли ще е или нещо друго не знам, но чакам да излезе верен и този спойлер на Пандата. 😃

# 551
# 552
Още едно малко Сейранче! 💚

# 553

Анабел, и трите: Серпил, Суна и Ифа остананаха настрани от общата радост според мен., но ще видим в епизода в петък. Това разбира се не е важно, стига бременността на Сейран да ни донесе едно здраво и хубаво момиченце, което да е взело красотата на родителите си. Това ни стига, а другите да си живеят  с мечтите.

# 554

Анабел, и трите: Серпил, Суна и Ифа остананаха настрани от общата радост според мен., но ще видим в епизода в петък. Това разбира се не е важно, стига бременността на Сейран да ни донесе едно здраво и хубаво момиченце, което да е взело красотата на родителите си. Това ни стига, а другите да си живеят  с мечтите.

Ами аз видях Ифакат да ръкопляска и Суна също, то и Орхан не отиде да ги прегърне, но това не означава че не се радва ако им беше толкова неприятно и това нямаше да правят, но да все тая за тях

Общи условия

Активация на акаунт