Отговори
Р И Б А Р Ч Е

Скрит текст:

С Ю Ж Е Т
В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан – богат наследник на знатна бижутерска фамилия, който с лекомисленото си и фриволно поведение, както и с безбройните си авантюри, докарва до отчаяние цялото си семейство. За да даде урок на внука си, винаги поставящ пороците над здравия разум, дядо му Халис Ага решава да го ожени за скромно момиче от своя роден край, което да се опита да го вкара в правия път.
Новината, че Халис Корхан търси булка за внука си, бързо се разпространява сред съгражданите му в анадолския град Антеп, където патриархалните порядки са на почит, а думата на главата на семейството – закон. Избраница на фамилия Корхан става Суна от семейството на алчния Кязъм, чиято единствена надежда да забогатее е задомявайки двете си красиви дъщери за заможни съпрузи. Въпреки че първоначално своенравният Ферит категорично се противопоставя на волята на дядо си да да се „обремени“ толкова млад, той остава приятно изненадан от атрактивния външен вид на сестрата на Суна – Сейран и намеква, че предпочита нея за своя съпруга.
Бракът е уреден, а животът на младата девойка претърпява пълен обрат, когато влиза като снаха в дома на семейство, изпълнено с тайни, интриги и лъжи. Какво ще последва, когато на прага на първата брачна нощ Ферит запознае Сейран с жената, с която няма намерение да прекрати своята дългогодишна неангажираща авантюра? Дали бедното момиче от Антеп ще се съгласи на примамливото предложение на съпруга си да живее в охолство, прикривайки похожденията му? Възможно ли е нескритата неприязън помежду им да прерасне в красива любовна история?

Жанр: ДРАМА
Канал: STAR TV
Продуцентска компания: OGM Pictures
Режисьор: БУРДЖУ АЛТЕКИН, АЛПТЕКИН БОЗКУРТ
Сценарий: МЕХМЕТ БАРЪШ ГЮНГЕР /1 СЕЗОН /
ЕКИН АКЧАЙ И ЛЕЙЛЯ УСЛУ ЙОТЕР / 2 СЕЗОН/
МЕХМЕТ БАРЪШ ГЮНГЕР - ЧААРЪ ЧАМ / 2 СЕЗОН/
Х. ЗЕЙНЕП БОНЧЕ /СЕЗОН 3/

Актьорски състав
Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир, Четин Текиндор, Шериф Сезер, Гюлчин Сантирджиоглу, Емре Алтуг, Гьозде Кансу, Ерсин Аръджи, Берил Позам, Хюля Дуяр, Дирен Полатогуларъ, Сезин Бозаджъ и др.

Афра Сарачоглу е родена на 2 декември 1997 г. в Едремит, Балъкесир. Завършва основното и средното си образование в Анталия и е приета в университета Ескишехир Османгази, катедра по сравнителна литература.
Афра започва актьорската си кариера през 2016 г. с филма „Втори шанс“. След като майка й изпраща нейна снимка на Йозджан Дениз, тя е поканена на пробни снимки и получава ролята на дъщеря на Нургюл Йешилчай. През 2017 г. Афра споделя главната роля с Толга Саръташ във филма "Лошо момче". След това преживяване, тя изиграва образа на Eджe в първия си телевизионен сериал „Г-жа Фазилет и дъщерите й“, който се излъчва между 2017-2018 г. Продължавайки кариерата си през 2018 г. с филмите „Добрата игра“ и „Това любов ли е?“, през 2019 г. актрисата участва в телевизионния сериал „Децата на сестрите“, заедно с Мехмет Аслантуг, Айча Бингьол Фуркан Андъч и Нур Фетахоглу. През 2020 г. участва в телевизионния сериал „Учителят“ с Илкер Калели и Мерт Рамазан Демир. През 2021 г. Афра участва заедно с Чаатай Улусой в сериала Yeşilçam, режисиран от Чаган Ърмак. През същата година участва в театралната пиеса „Една нощ в бара“ заедно с Нургюл Йешилчай. От 2022 г. се превъплъщава в образа на Сейран Шанлъ в телевизионния сериал Yalı Çapkını, който се излъчва по Star TV. От януари 2026 г. участва в сериала A.B.İ. по телевизия ATV, в ролята на адвокат Чаала Йонджу.
Роли на Афра Сарачоглу
2015 - Най-красива (En Güzeli)
2016 - Втори шанс (İkinci Şans) - Чичек
2017 – 2018 - Госпожа Фазилет и нейните дъщери (Fazilet Hanım ve Kızları) - Едже Чамкъран
2017 - Лошо момче (Kötü Çocuk) - Кайла
2018 - Добрата игра (İyi Oyun) - Ада
2018 - Това любов ли е? (Aşk Bu Mu?) - Гюлюм
2019 - Децата на сестрите (Kardeş Çocukları) - Хаят Четин
2020 - Учителят (Öğretmen) - Гизем Бозкурт
2021 - Йешилчам (Yeşilçam) - Тюлин Сайгъ
2021 - Една нощ в бара (Bir Barda Bir Gece)
2022 – 2025 - Рибарче/Златно момче (Yalı çapkını) - Сейран Корхан
2025 - Истанбул, моя любов (Istanbul My Love) - Истанбул
2026 - Семейството е изпитание (A.B.I.) - Чаала Йонджу

Мерт Рамазан Демир е роден в град Шиле, близо до Истанбул на 28.01.1998 година. Петото дете от общо шест в семеството, като има 4 по-големи братя и по-малка сестра. Майка му е домакиня, а баща му - търговец. Семейство Демир продължава да живее в Шиле днес.
В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. След това посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни преподаватели. След години е приет в програмата на консерваторията на университета Бейкент. Там той е работил с Али Билгин и Семих Багчи. Посещавал е семинарите на Michelle Danners. След образованието си Мерт Рамазан Демир работи в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Кансу Тосун и Ушан Чакир в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който той играе на голям екран.
Играе една от главните роли в първи сезон на сериалът на Блу ТВ Çıplak.
С Афра Сарачоглу той играе заедно в младежкия сериали "Ogretmen".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix "UFO" и "Sahmaran".
Най-популярната му роля до днешна дата остава на Ферит в сериала "Yalı çapkını"
Роли на Мерт Рамазан Демир
2017 - Г-жа Фазилет и нейните дъщери (Fazilet Hanım ve Kızları)
2019 - Аз съм ти (I Am You) - Икрам
2019 - Три апокрифа: Обет (Üç Harfliler: Adak) - Метин
2020 - Голота (Çıplak ) - Джем
2020 - Учителят (Öğretmen) - Атеш Генч
2021 - НЛО (UFO) - Есе
2021 - Време за умиране (Ölüm Zamani) - Айхан
2022 – 2025 - Рибарче/Златно момче (Yalı çapkını) - Ферит Корхан
2023 - Шахмаран (Shahmaran) - Джихан
2025 - Изоставеният мъж (Metruk adam) - Баран
2026 - Нищо няма да ни се случи (Bize Bi'şey Olmaz) - Актан

Тема 1,Тема 2,Тема 3,Тема 4,Тема 5,Тема 6,Тема 7,Тема 8,Тема 9,Тема 10, Тема 11,Тема 12,Тема 13,Тема 14,Тема 15,Тема 16,Тема 17,Тема 18,Тема 19,Тема 20 , Тема 21 ,Тема 22 , Тема 23 , Тема 24 , Тема 25 , Тема 26 , Тема 27 , Тема 28, Тема 29 , Тема 30 , Тема 31 , Тема 32 ,  Тема 33 , Тема 34, Тема 35, Тема 36, Тема 37 ,  Тема 38 , Тема 39 , Тема 40, Тема 41 , Тема 42, Тема 43, Тема 44, Тема 45, Тема 46, Тема 47, Тема 48, Тема 49, Тема 50, Тема 51, Тема 52, Тема 53, Тема 54, Тема 55, Тема 56, Тема 57, Тема 58, Тема 59, Тема 60, Тема 61, Тема 62, Тема 63, Тема 64, Тема 65, Тема 66, Тема 67, Тема 68, Тема 69, Тема 70, Тема 71, Тема 72, Тема 73, Тема 74, Тема 75, Тема 76, Тема 77, Тема 78, Тема 79, Тема 80, Тема 81, Тема 82, Тема 83, Тема 84, Тема 85, Тема 86, Тема 87, Тема 88, Тема 89, Тема 90, Тема 91, Тема 92, Тема 93, Тема 94, Тема 95, Тема 96, Тема 97, Тема 98

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 13:48 от Еванджелин

# 1
Еве благодаря за новата тема Благодаря за всички преводи,информация и разсъждения

# 2
Еве, благодаря за новата тема Heart Да си я изпишем в добро настроение и хубави новини Flowers Four Leaf Clover

# 3
Добро утро и благодаря за новата тема, Еве! Heart
Креативна, конструктивна и красноречива да бъде! (Не се сещам за други подходящи думи с к, иначе щях да изброявам още. Речникът ми е започнал да обеднява! УжасТ! Wink )
Обичам това място тук с вас и нямам търпение за нови и нови диалози, мнения и прозрения. Вдъхновявате ме по толково много начини, мили ми дами! Kissing Heart

# 4
Еве, чак сега видях, че сме изписали още една тема! А ти всичко виждаш. Heart Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Fi, добавям: коректни и културни. Smile Hug
Аааа и критични, разбира се, когато има основания. Wink

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 09:50 от Katya_I

# 5
Момичета GrinningKissing Heart
Аз си пожелавам много уютни моменти в темата и да посрещнем следващата юбилейна тема с много новини за Пера Heart Eyes

Стори от Афито, Наги разбрала, че заминава Heart То само не може да говори животинчето, но и за това не съм сигурна Grinning

Айде чакаме новини от Милано Heart Eyes

# 6
Привет и от мен Heart

Еве,благодаря за новата тема Kissing Heart

Със сигурност ще имаме какво да обсъждаме в изобилие. Чакам скоро да започне рекламата на Пера,а утре да видим Афра как ще ни изненада.
Разбира се и Рамо да видим как ще ни представи Юсуф.

# 7
Включвам се с една чуждица в к-тата Grinning - куул Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм видяла друго куче да влиза в новините с името си Heart Eyes

Това мнение много ми хареса Heart Eyes

Пожелавам бързо възстановяване на онези, които със злонамерени намерения не уважават упорития труд и отдадеността на Афра към Yalı Çapkını, за да издигнат другите. Това са хора, които, когато видят най-ценната картина, Мона Лиза, в Лувъра, не я гледат заради художествените ѝ достойнства, а за да намерят недостатъци. И истината е, че да, има много прекрасни картини, но Мона Лиза си е Мона Лиза. Така че, както каза Афра, тези неща се случват; хората говорят и казват неща, това са неща, с които сме свикнали. Силни хора като Афра се фокусират върху собствения си път, не слушат корумпираните, безполезните или злобните. Те стоят непоколебимо и Бог е с тях.

Оставям тук кралицата на изкуството да предаваш емоции. Благодаря ти, че си Сейран, Афра, благодаря ти, че си кралицата на емоциите 🙏🏼🌹

#АфраСарачоглу

https://x.com/i/status/2037436417438032019

# 8
Огуз пак тръгвал за Милано, но не се оплаквал Heart Eyes

Днес е Световният ден на театъра Heart Eyes

# 9
Еве , благодаря за новата тема !

Допълвам с още едно К  -  красива ! Нека темата ни бъде изпълнена с много красота . А това ще се случи само след ден. Разчитам и на Огуз за това.
Чакам Пера с нетърпение. Време е да започва да изтича повече инфо.
По повод  Деликанлъ някои не искат прилика с Кара Севда , а аз не искам прилика с Под липите. Нито Мерт ми е Бюлент Инал , а още по-малко  Мина ми е  Туба. Различни поколения , различен стил на игра , различна доза талант.
В последно време се улавям , че чувствам носталгия по старите дизита, може би защото нямаше такова пренасищане на пазара и всички теми бяха различни и уау. Повтарям си отделни епизоди от тях и нищо ново не ме заковава пред екрана. Гледам само A.B.I.

# 10
  • София
Привет, момичета,

И аз се присъединявам към всичко, казано от вас дотук, както и към благодарностите към теб, Еве, ти си стълба на темата (пътувах малко и не бях в състояние да ви отразявам).

Еее чакаме най-вече ПЕРА, разбира се и следващия епизод на А.Б.И.

Не съм гледала ББ..., но ще го изгледам, не знам за колко време, нещо не съм ентусиазирана, въпреки че пашата ми е интересен в развитието си.

Хубав ден от мен и до скоро!

# 11
Винаги водена от усмивки и веселие, освен с благодарност за новата тема - Нелче 😍
 ида и с пожелание за много  к-икотене/ к-искане в нея 😂😂😂

# 12
Ехеее, колко много к-та станаха Heart Eyes

Веднага подавам нещо за кикотене и кискане: Турския Батман и жената котка Grinning

Снощи изгледах втора серия на ббо, много мудно и зорлем ми върви. Ще изчакам до неделя, за да има повече изгледали епизодите и ще пусна едно обективно мнение на Мару (момиче от х, което прави много хубави анализи).
Фи, добре, че ситуацията се е променила, чакам те Grinning

# 13
Разбира се и Рамо да видим как ще ни представи Юсуф.
Сикорски, и аз съм любопитна за Юсуф. Очакванията ми за трупове из блатата, фатална и смъртоносна любов в "Нищо няма да ни се случи" не се оправдаха, а и при промотирането ми натрапиха идеята, че трябва да сравнявам две двойки (едната от любим сериал), така че сега поглеждам с надежда към "Джентълменът".
Дали името на Юсуф е случайно избрано или е целенасочено?
Сура Юсуф е за предателството и прошката, а не за отмъщението. Любопитството ми е провокирано!

# 14

Общи условия

Активация на акаунт