Отговори
# 30
Здравейте, дами!
Цял ден надниквам тук в очакване да ми покажете едно красиво Афи, а вие с какъв фраг ме сюрпризирахте, значи!
Днес се посветих на 10-и епизод и съм почти на финала. Много лежерен епизод, точно като за уикенд. Blush Ако сърцето ми вече не принадлежеше на Доан, в този епизод Генджо щеше да го завладее. Като започна да се съблича при свиждането с Мелек очите ми станаха на палачинки. Добре, че се спря! "Поезията" му обаче е... разтапяща. Simple Smile Много сладки са двамата с Мелек! Тази актриса обичам да я гледам с него и Махи. Май само с тях ми стои убедително на екрана.
Сега дългът ме зове и ви оставям, но ще се включа с още един обзор на серията. Няма да се отървете само с толкова. Wink Тепърва имам да нищя триъгълника!

# 31
Афи може и да не я видим днес,в най-добрият случай много късно по никое време.Булгари спазват определен протокол при медийно отразяване на събитията с глобални и регионални представители. Те първи би трябвало да публикуват снимки и видеа,професионално заснети с определен представител.На който не му се спи да следи страницата им.Ако Афи се появи ще е първо там,предполагам.

# 32
# 33
Проучването ми удари на камък  Joy

Пак я слагам.Смела и различна.

# 34
Афрош Heart Всеки път различна, но прекрасна Heart Eyes

# 35
# 36
Бижутата Heart Eyes

# 37
Нереално красива Heart Eyes

# 38
Аз да се върна на фрага - големи, възрастни хора защо не си намерят работа или бизнес и живеят на далеч от дядото? Ясно филм да става, ама все пак - как едно от децата не се е отделило? И с тази спешна сватба - явно и Сино така са изтъргували, да вървят семейните сделки, жалко и за него и за Алтен.

# 39
Страхотна  Афра !  С този бретон ми е напълно различна. Много ѝ ходи.  Красота !

# 40
Добро утро, момичета! Hug
Наистина е различна Афра в "Еклектиката" на Bvlgari, като древногръцка жрица е. Излъчва могъщество и увереност, но и спокойствие и мъдрост, чистота и съвършенство, но и съблазън в едва загатната усмивка. И всичко това - в хармония с огърлицата и гривната, тоалета и архитектурния дизайн на обстановката с Лаокоон в далечината.
Ами... отлична работа на всички... и на фотографа.
 https://momichetata.com/zvezdi/zhiv-dialog-s-izkustvoto-vizhte-n … zhuteriya-bvlgari

# 41
Добро утро, момичета Heart

Мердо Blush

Йълмаз говори във фрага за споразумение. Вероятно говори на Мелек, но каква е нейната причина да го направи? Видяхме я облечена с булчинска рокля, но на никяха е с черното якенце. Два опита за брак ли има?

# 42
Привет Hug

Има нещо почти кинематографично в нейното присъствие... като вечна муза, излизаща от сън, обвита в мистерия и грация.
Възхищаваме ти се във всичките ти състояния.
AfraSaraçoğluxBvlgari
#AfraSaraçoğlu
#Bvlgari

Радост за очите ми, след като се нагледах последните дни на "Грешната Мадона с големи бомби" Grinning

# 43
Афито с Федерика Аммирати, Директор „Маркетинг и комуникации“ за Италия и Турция на Bvlgari.
Както е написала Федерика, любов от пръв поглед Heart Eyes

Дереджето снощи Stuck Out Tongue Winking Eye

Мястото на дефилето

https://x.com/ojamajolight/status/2038188451783200955

Афтър парти

# 44
  • София
Привет, къзлар,

не мога да не ви информирам за поредното интервю с пашата, много е словоохотлив през последните дни.

"Всъщност, липсата на любящ компонент в отношенията ѝ с живота поражда гняв, но и тъга. Изпитвали ли сте тази тъга?
Това е нещо, което знам както от внимателно наблюдение на хората, така и от героите, които съм играл в миналото.
Бихте ли го описали малко? Какво е чувството?
Отстрани изглежда като герой с много недостатъци. Става въпрос за да намери себе си...
Докато разговаряхме, осъзнах, че си много духовен човек. Пазиш ли това в тайна?
Всъщност не го крия. Да кажем просто, че се развивам, променям се. Преди не беше така. Преди го криех повече. Може би без да го осъзнавам, се опитвах да покажа нещо, което всъщност не бях аз. Сега мога да изразя...
Усещам нещата по-лесно. Предполагам, че отчасти става въпрос за това да открия себе си. Като оставим настрана професионалния аспект, какво...
Колко важно е за вас разказването на истории, актът на въплъщаване на определени животи?
Честно казано, това има голямо значение. Понякога се чувствам сякаш правя безсмислени неща, но е много възнаграждаващо да видя, че можеш да се свържеш с хората след това. Преживях това особено, когато бях в армията. Прекарвах часове със семействата, които идваха, и техните деца, и впечатлението, което оставях, беше много интересно за мен. Например, едно момиче с увреждания ми показа плакатите в стаята си. Семейството ѝ каза: „Ако започнеш лечение, ще те свържем с Мерт Рамазан Демир.“ И момичето започна лечението, което не искаше, с тази мечта наум. Чух за това, докато бях в армията. Те ми го обясниха, когато се срещнахме. Беше невероятен момент за мен. Има аспект в това, което изпитвам, когато споделям тази искреност. И след това е чувството, което получавам, когато правя смислени неща. Нещата, които правим, не винаги предават грандиозно послание,
Те го правят и аз също много ми харесва. Мисля, че казаното от теб е и един от ключовите елементи за това да си добър разказвач.
Разбира се, но нашата работа има много параметри. Понякога средата не се получава точно както сте си я представяли. Или актьорът пред вас, другите актьори... Може би режисьорът има различна идея.
Така че, когато правилните хора се съберат, това се трансформира в нещо по-креативно. Необходимо е да сме на една и съща вълна, поне отчасти.
Мисля, че фактът, че се оказахме на едно и също място, вероятно се дължеше на сблъсък на идеи.
Да, но в крайна сметка трябва да се вземе решение. Без това решение, когато влезете на сцената,
Актьорът прави това, което смята за правилно, режисьорът предлага интерпретацията, която познава най-добре, и снима от собствената си гледна точка...
Мерт Рамазан Демир

Общи условия

Активация на акаунт