Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 297
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Уж намерих най-хубавото качество и пак стана клепаница.

# 436
  • Яко в Матрицата...
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Феновете се надяват АфРам да им покажат нещо ново Joy Жълтурите сигурно ще ги чакат на летището. Дано нашите да ги изненадат и да не им дадат материал за писане. Билал яко ме дразни - чете какво пишат феновете в социалните мрежи и после печели пари от това. Поне каза, че снимката от летището е благодарение на фенски профил. Urazbulbeni знае къде са отишли, но няма да каже Joy Поне не и докато не се върнат.

# 437
Яко. Рекламите на Афра и Мерт "очи в очи"

Готин колаж със снимки на Афра

Наистина много хейт се изсипва по Афра, дано не се поддаде и да не се напълни с филъри и силикони и да стане поредната. Дано и да не тръгне да прави напук на хейтърите и да започне да публикува снимки, с които да им показва, че не й дреме, защото границата е много тънка.
Какво ги чака като започне новият сезон не ми се мисли.

Таз снимка е лайкнал Мерт

Много са ми забавни с това триене на снимки и отследване. Малко като едно време, когато е имало само хартиени и са изрязвали противнярите от общите снимки. Joy Но пък е облекчение за феновете, защото веднага разбират, че тук вече е изпята песента.

Афра си я била качила. В Лисабон. Мистерията е разкрита Grinning

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 14:30 от Бл@гуна

# 438
# 439
  • Яко в Матрицата...
Лисабон също е много хубав град, пък и има други сладки градчета наблизо. Португалия не е голяма, могат да пообиколят.

Но сами дадоха знак къде са и какво им се случва Simple Smile Не го очаквах Joy

# 440
  • Бургас
Афричка трудно ще свикне да се покрива, а и това поколение имат друго мислене....Ако не са пред очите на феновете, може да им намалее славата.

И все пак - Лисабон е прекрасна дестинация в съчетание с концерта на Хари Стайлс Yum Heart

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:01 от Аniksi

# 441
To концертът е на 18 юли в Лисабон, така че доста ще пообикалят. А и може да отидат на по-ранна дата в Испания.

# 442
  • Бургас
"Врътнаха" ни сладурите с тази дестинация, ама нейсе! А и концерта уж щяха в Италия да слушат...Сега остава 12 -Барселона, 14 -Мадрид, 18-ти май е далечко а 22 - съвсем....но пък Италия.
Много им малки куфарчетата за толкова време, притесних се! Joy

# 443
Ама никой не е казал, че ще ходят двамата на концерт, това ние си го насосахме. Нито пък знаем за кой концерт са купени билетите.

# 444
  • Яко в Матрицата...
Няма да ги мисля, големи хора са. Пък и може куфарчетата от снимката да са ръчен багаж, да има и големи куфарчета Wink

Може много неща да са намислили, никой не е казал, че и АфРам искат да ходят на концерт.

Еве, баш Joy

# 445
  • София
И аз не очаквах сами да си покажат къде са Simple Smile Но пък днес са пуснали новата социална мрежа Threads, снимката на Афра е качена там. Току-виж има по-голяма изненада и Мерт също качи нещо, че и той си бил създал профил (ние не знам до кога ще сме прецакани и без достъп Sad)

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:46 от MysteryG

# 446
  • Яко в Матрицата...
Нещо май не е много интересна и иновативна новата мрежа, поне така пишат в Т...

# 447
  • София
Нещо май не е много интересна и иновативна новата мрежа, поне така пишат в Т...

Щяла да е алтернатива на туитър, което е добре. Всички английски и турски страници, които следвам веднага си създадоха профили. Да видим дали ще решат въпроса с GDPR скоро. Иначе е вързана с Инстаграм.

# 448

Зеленото им върви добре!

# 449
Не съм очаквала да разкрият сами къде са , но съм доволна ,че го направиха. Няма какво  и от кого да крият. Цял свят разбра ,че са двойка.Не мисля , че е по-достойно да се крият като мишки и да се надлъгват с папараците. Така или иначе беше въпрос на време феновете или журналистите да ги изловят. Сега , като е ясно къде са,  истерията  по издирването им надявам се да  затихне. Е, глупаво е да търсиш нещо , за което знаеш къде е !  Дано си починат добре , да се радват един на друг и да отидат на концерта. Да си създадат общи прекрасни спомени.

По повод хейта по Афра мога да кажа само една дума  - завист ! Трудно се прощава на успелите , а на красивите  още по-малко!

Общи условия

Активация на акаунт