Отговори
# 525
Да не повярваш, ама го доживяхме.😜
Бебе ли ще си имаме??? Не мога да повярвам, че дочакахме Бамбито!!!
Бях решила да пиша за точката ми на пречупване, която не е в 89-та серия, но ще замълча завинаги, щом ще ми дадат Бамби! Heart

# 526
Страхотна е Афито! 🤘

# 527
Аз отказвам да мисля какво може и ще измислят. Просто се наслаждавам и усмихвам на това 😍❤️🧿

И аз така. Наслаждавам се на фрага, защото след 3 седмици всичко ще свърши. 😭😭😭😭 Хубаво, лошо, но поне ги гледахме и очаквахме петък, за да ги видим дори за 5 минути на серия.😔

# 528
# 529
Постъпката на Ферит не беше достойна и не ме интересува, че е трябвало да спасява човешки живот. Никога мъж не трябва да причинява подобно нещо на жена

Fi,не си съвсем справедлива,защото имаш слабост към Сейран
Да ти припомня,че Ферит постъпи по същия начин с Диар,спасявайки Сейран
Нищо на света не може да бъде простено,ако бъде предпочетено пред спасяването на човешки живот
Съжалявам,че точно Сейран трябваше да преживее това,но мисля,че тя самата разбра и одобри причината

# 530
Не вярвах,че ще е толкова скоро🥲
Много ще ми липсва това дизи. А СейФер най-много.

Dizilah, са пуснали трите най-високи рейтинги за трите сезона.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:29 от Албенаа

# 531
Вал, Дияр знаеше къде отива Ферит, а Сейран вися с часове в гражданското. Освен това, какво му попречи да й се обади по телефона? Да не отварям въпроса, че в разговора с Абидин после го спомена с насмешка. Айде бееее!

# 532
Много ми е мъчно, че свършва от една страна, защото искам да гледам Афрам, но от друга страна някак ми олеква,че свършва.
Обаче кажете не са ли за убиване от продукцията. Три години чакаме бременна Сейран, бебе Сейфер, моменти покрай процеса. А сега всичко ще претупат за три епизода.
Много ми хареса фрага иначе, просълзих се. Не се разплаках,че съм в офиса и да не ми се смеят колегите.
Само едно ме притеснява - всички са много щастливи,че Сейран е бременна, но до скоро се обясняваше за риска за живота й. За какво беше тази драма. Аз бих се и притеснила.
В шок съм,не знам какво да мисля Simple Smile

# 533
Вал, Дияр знаеше къде отива Ферит, а Сейран вися с часове в гражданското. Освен това, какво му попречи да й се обади по телефона? Да не отварям въпроса, че в разговора с Абидин после го спомена с насмешка. Айде бееее!
Еве,не съм гледала серията.
Намесих се само да кажа,че нищо не трябва да спира спасяването на човешки живот
Ако с Абидин се беше случило непоправимото,как щяха да се гледат в очите и изобщо как щяха да го преживеят Сейран и Ферит,че са предпочели да се оженят,вместо да го спасят?
Пак казвам,не съм гледала серията,говоря общо и по принцип

# 534
Постъпката на Ферит не беше достойна и не ме интересува, че е трябвало да спасява човешки живот. Никога мъж не трябва да причинява подобно нещо на жена

Fi,не си съвсем справедлива,защото имаш слабост към Сейран
Да ти припомня,че Ферит постъпи по същия начин с Диар,спасявайки Сейран
Нищо на света не може да бъде простено,ако бъде предпочетено пред спасяването на човешки живот
Съжалявам,че точно Сейран трябваше да преживее това,но мисля,че тя самата разбра и одобри причината
Вал, никъде не съм писала, че не трябва да се отправя на спасителна мисия. Проблемът ми е начинът, по който остави Сейран в неведение. Не го казвам, защото тя ми е слабост, а защото всички жени са ми слабост и, както бях писала, на никоя не трябва да се причинява подобно нещо. Той е имал време да говори с Гюлгюн и с Есме, но нямаше възможност да се обади на Сейран да й каже да си хване едно такси, за да се прибере?! Веднага след SMS-а от Сейран, който той прочете и взе решение да не влиза, трябваше да се погрижи за нея. Въпрос на секунди е, не на часове. Аз това очаквам от един истински мъж. С тази сцена не само унизиха Сейран, но накърниха и образа на Ферит (за пореден път).
 Евето ти е отговорила за идентичната ситуация с Дияр и за съществената разлика между двете сцени. Освен, че тя знаеше къде и защо тръгва Ферит, нямаше го онова усещане за изоставяне.  При Дияр той обясни и даже помоли за разбиране, а Сейран просто я заряза. Как да му вярвам, че я цени? Аз отдавна спрях да вярвам, че я обича, но сега ми отнеха и вярата, че му е ценна.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:01 от Fi79

# 535
Нали трябва да има какво да показват сценаристите и да има интрига Simple Smile Аз продължавам да се чудя как стана тази бременност 😂 И как на аблата по-голям корема, като за 5ти месец 😁

# 536
# 537
Здравейте, момичета.
Първоначално много се зарадвах на фрага, но сега нещо ме обхвана съмнението. Много хубаво при тези петимата не е на хубаво. Останаха много съмнителни неща за разкриване и нищо чудно те да не ги използват, за да ни вгорчат радостта от бременността на Сейран.
Ако забелязвате в края на фрага, когато Ферит съобщава радостната вест, двете кучки остават отстрани и не изразяват като другите спонтанната радост. Дано Сейран най после се отърве от тази зависимост и влияние на Суна.
Въобще , колкото наближава краят, толкова не искам да се разделям с този сериал. Как не случиха на добри режисьори, сценаристи и продуценти, за да има смислен сюжет и още дълго да се наслаждаваме на брилянтната игра на ГГ и добрият кастинг на сериала. Трудно ще забравя вълнението от този филм. Ще повтарям епизодите, за да си припомням любимите моменти.
Иначе се разплаках от сцените с децата във фрага. Не ми се мисли как ще бъде в епизода в петък, много емоционално.

# 538
Здравейте, момичета.
Първоначално много се зарадвах на фрага, но сега нещо ме обхвана съмнението. Много хубаво при тези петимата не е на хубаво. Останаха много съмнителни неща за разкриване и нищо чудно те да не ги използват, за да ни вгорчат радостта от бременността на Сейран.
Ако забелязвате в края на фрага, когато Ферит съобщава радостната вест, двете кучки остават отстрани и не изразяват като другите спонтанната радост. Дано Сейран най после се отърве от тази зависимост и влияние на Суна.
Въобще , колкото наближава краят, толкова не искам да се разделям с този сериал. Как не случиха на добри режисьори, сценаристи и продуценти, за да има смислен сюжет и още дълго да се наслаждаваме на брилянтната игра на ГГ и добрият кастинг на сериала. Трудно ще забравя вълнението от този филм. Ще повтарям епизодите, за да си припомням любимите моменти.
Иначе се разплаках от сцените с децата във фрага. Не ми се мисли как ще бъде в епизода в петък, много емоционално.

Само Серпил не се зарадва, другите се зарадваха, Ифакат и Суна

# 539
Как започнаха и как свършват (+ Бамбито напът).🥹

Общи условия

Активация на акаунт