Отговори
# 510
# 511
Още, някакво малко момченце са взели от екипа на сериала. Не ми прилича на Сейфер. Както и това момиченце от вчера с тъмната дълга коса.
Според мен ще ги дадат как всички си живеят мирно и спокойно в Ялъто. И освен децата на Сейфер ще ни покажат и Абсун с техните.
Освен,ако не ме изненадат и Кезъм и Есме също не са осоновили.

# 512
Още, някакво малко момченце са взели от екипа на сериала. Не ми прилича на Сейфер. Както и това момиченце от вчера с тъмната дълга коса.
Според мен ще ги дадат как всички си живеят мирно и спокойно в Ялъто. И освен децата на Сейфер ще ни покажат и Абсун с техните.
Освен,ако не ме изненадат и Кезъм и Есме също не са осоновили.

Аз си мисля че някои от децата може би ще бъдат статисти в сиропиталището

# 513
Значи официално приключваме.... Със смесени чувства съм, но ще ми липсва всичко около сериала, дори глупостите, а и какво ще гледаме сега?
С включването на тия дечица към края смятат, че ще изчистят всички гнусотии от 89 епизод, ама са с грешка.

# 514
Аз също съм със смесени чувства,дори преди да изгледам 98 серия,много исках да има и 4 сезон.
Като се замислих обаче,едни казват Афра,други Мерт,без значение кой е отказал да подпише,около 84 серия,означава едно за мен.Тия хора са смятали и е било планирано да се случи това между Ферит и Суна,просто избързаха,защото са знаели,че края наближава.
Не искам да си го представя,какво щеше да е,ако имаше 4 сезон или продължаха до еп.109.Изобщо нямаше да се посвенят да ни покажат ачик,ачик,дивангейт,че и можеше да забременят Суна от Ферит Expressionless
Предпочитам сега да свърши,но да е смислен и щастлив финал...То баш щастлив,както и да го напишат за мен няма да е,защото аз както много от вас,исках Сейран да знае,Абидин също.Както някой написа,ако беше някоя от бара,нямаше може би да му простя,но някак щях да го преглътна.Сега не.
Надявам се след края..какъвто и да е той,да си споделяме тук,новини за нашите любимци Heart

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:51 от Милена Тодорова 756835

# 515
Мисля, че магията на сериала и най-вече на СейФер за всички си отиде окончателно след онзи епизод. С него убиха Фарит и заличиха СейФер. Това, което най-много ме ядосва сега, е че онези умници дори не събраха кураж да завършат започнатото. Знаеха много добре как ще реагират зрителите, но държаха и ни показаха сцената. Имаха време да го извъртят, че е сън или мечта, отказаха да го направят. Сега вече не могат да напишат логично и последователно случващото се в рамките на дори един епизод, а какво да говорим за два последователни. Тъжно ми е, че няма да гледам АфРам на екрана. Не съм тъжна, че сериала свършва, защото така поне ще се спре разрушаването на тази красива история, която ни събра. Надявам се на щастлив край. Горчилката няма да изчезне, но искам поне за малко да видя усмихнати и щастливи СейФер. Поне това заслужават. И няма да изпускам от поглед тези две талантливи човечета. Надявам се със следващите си проекти да заблестят още по-силно.🤍🧿

# 516
# 517

Айде, бе..........престрашиха се най-после и Сейран да забременее. Heart Eyes

# 518
Да не повярваш, ама го доживяхме.😜

# 519
АфРам, заради вас продължаваме да гледаме и да мечтаем за СейФер. Само заради вас.
😍🤍🧿
Стори от Афи🌹

# 520
Разревах се 🫠🫠🫠🧿

# 521
След последната серия, която току- що довърших с къртовски усилия (започнах я в неделя), много се радвам, че финалът е близо.
 Не мога да повярвам, че 4 жени ( само Самед е мъж в екипа на сценаристите, доколкото ми е известно) са способни да пишат подобен сценарий за жени. Горката ми Сейран.
 Днес за първи път плаках за нея (в този сезон). Това, че я направиха неспособна да ражда не ме разстрои, защото знам, че не репродуктивните й способности я правят жената, която харесвам. Нейният дух, борбеност, дързост, доброта, талант и красота я правят доснойна за любовта на всеки мъж без значение дали ще му роди дете или не. Има много жени, които раждат, но така и не стават майки, а има такива, които без да са родили, в сърцето си могат да бъдат майка на всяко дете. Сейран е от вторите. Дали ще има свое биологично дете или ще осинови, тя любов ще му даде.
 Това, което не мога да преглътна е, че я направиха и зарязана пред олтара. Надеждата, с която погледна към отварящата се врата, само за да види, че не е Ферит, никога няма да им простя. Великата им "изненада" след това не може да изтрие като с магическа пръчка травмата, която й нанесоха по- рано. Имаше толкова други начини да се напише, но не... Сейран пак трябваше да бъде унизена, молейки се за още няколко минутки отсрочка в очакване на Годо. Постъпката на Ферит не беше достойна и не ме интересува, че е трябвало да спасява човешки живот. Никога мъж не трябва да причинява подобно нещо на жена, дори и да не е любима, а какво остава, ако това е любовта на живота ти. Спокойно можеше да й се обади, за да й каже да не чака, а той да се отправи на спасителна мисия. При него винаги има "ситуации", така че това щеше да е много по- лесно за смилане и за разбиране.
 Много се радвам, че сериалът свършва и поради още една причина. Така със сигурност няма да имат време да пишат за някое поредно сътресение в брака им, при което на Ферит пак ще се наложи да диша. Момчето ни толкова трудно взема решения, а те настаниха и Суна, и Серпил под един покрив с него. Като знаем, че и двете му имат мераци, той как ще решава при коя да ходи да диша и да проявява съжалението си?!
 Защо не докарат някой братовчед на Ферит от страна на Гюлгюн в имението и той да се влюби в Сейран? На Ферит дали ще му е лесно да живее под един покрив с мъж, влюбен в жена му? На Сейран май ще й се наложи да си съжителства със Серпил, така че... аз съм за равноправието във всяко отношение.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:13 от Fi79

# 522
След първоначалната радост от бременност на Сейран взе да ме облива студена пот.Явно двете деца ще са осиновени,което ме навежда на подозрението,че за 2 епизода могат да ни натресат драма с тая бременност и едновременно да гръмнат и диванагейт.Те ви на впечатляващ финал.

# 523
Има снимки на още две деца, които влизат в сериала. В канала на Сабина говорят, че ще е бременна с близнаци. Да видим Simple Smile Дано има хепиенд, че турците понякога залагат и на кошмарни финали. Само не разбрах от кога и как разбра Сейран, че е бременна…или е знаела, но е криела…нещо математиката с 9те месеца пак не се връзва 😉

# 524
Аз отказвам да мисля какво може и ще измислят. Просто се наслаждавам и усмихвам на това 😍❤️🧿

Общи условия

Активация на акаунт