Отговори
# 495
За мен точката на пречупване беше 89. До този момент каквото и да са давали, намирах причина да оправдая действията на главните ни герои. Но не мога да простя на Феро дивангейта, това е. Последвалите умилителни сцени с "Феритчим, абладжим" и други подобни, само предизвикват позиви в мен, сори. И не мога да им простя, че оставиха Сейран в неведение за въпросната случка. Щом ще има скок във времето, нека поне да си признае Ферит. Иначе няма да има спокойствие за мен Head Band И както писах преди, ще ми остане тежестта в гърдите Pensive

# 496
Хелоу, мацки! 🫶

🤍🪬♾🧄🧿
И една от най-любимите ми снимки

И на мен ми е много любима! 🤍

# 497
Добро утро и усмихнат ден !

Като пишем за точките на пречупване , аз спокойно мога да кажа , че при мен не е само една.
Например , когато имахме целувки по корема на Пело , когато Ферит плачеше че ще я омъжват , а Сейран в неведение го утешаваше. Другата ми точка е  когато слагаше ръка на сърцето на Невра и Сейран гледаше отстрани. Ако се върна по назад - когато отиде при Дефне с мисълта да си легне с нея. и т.н. Но винаги съм намирала опрадвания за Феро /детство , семейство ,среда/. Това ставаше и под вашето влияние. Ако не бях в темата , изобщо нямаше да има прошка от моя страна. Да не е на 5 години , че се държи като хлапак и ми подскача като пинг понг.
Обаче в 89 еп прекрачиха напълно границите ми. И въпраки всичко пак имах надежда , че нещо не е такова каквото ни го показват , че ще има  ретроспекции , които да ме опровергаят , ама къде ти. Напълно се отказах от Ферит , когато призна на Дженгиз , че е щяло да има нещо повече.Тогава разбрах за себе си , че каквато и любов да ми покажат  вече , за мен не е истинска. Съжалявам  Сейран, защото  живее в заблуда по отношение както за Суна , така и за Ферит. То като се замислиш , много от хората, мъже и жени живеят така , но правилно ли е ? Категорично , не. Трябва да `и дадат право на избор. Може да прости , може да си тръгне , но по собствено желание.
И въпреки , че съм зачеркнала напълно Феро и всичките му емоции да ми се струват пълен фалш , заради Сейран искам да изплува тази споделена "тайна" на Суна и Ферит.
Мерт е прекрасен , чудесен  , но Ферит ми е .....

# 498
Ками, ако беше забърсал някоя от бара и нея беше завел в "къщата", щях да му простя и това. Но баш със Суна...
Твърдо нье Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
Ками, ако беше забърсал някоя от бара и нея беше завел в "къщата", щях да му простя и това. Но баш със Суна...
Твърдо нье Stuck Out Tongue Winking Eye

На този етап , след всичко преживяно и от двамата ,аз и това не бих му простила.

„Майсторлъка не е в това да обичаш, драги.
Когото и да попиташ – все обича.
Важното е да обичаш красиво, нежно!
Без да нараняваш,
без да чупиш,
без да изморяваш,
без да вгорчаваш…“

Йоздемир Асаф

Ще извинявате , ама съм настроена малко лирично днес.

# 500
# 501
Чакайте и аз да си кажа за точката на пречупване Simple Smile
И при мен не е един конкретен момент. Съвкупност е. Много неща се натрупаха.
В сезон 1 и 2 някакси винаги намирах как да оправдая и Сейран и Ферит. Техните постъпки и държание. Пак до някаква степен поизчистиха тогава нещата като двамата си споделиха грешките и си поискаха прошка.
Но за мен първата капка беше началото на сезон 3. Продукцията ме излъга, че раздяла при Сейфер няма. Дадоха ми фалшива надежда. Така изгледах доста от първите епизоди. Какво видях в тях. Един неадекватен и явно надрусан от хапчетата Ферит. Изгубил всякакво желание да се бори със живота. Една неадекватна за мен Сейран, показваща голямо щастие с друг човек. Сбъднала мечтите си с него. Няма лошо, но виждаш ли да реши да се жени за този човек от благодарност? Като цяло видях едни непознати за мен герои. И Сейфер нямаше. После тази серия 89 - прословутият дивангейт - тук се пречупих. Мислех, че ще ни дадат яснота, обяснение какво се е случило. Да има разкаяние. Но не. Нищо не ни дадоха. Ферит се държа ужасно със Сейран, как ли не я обижда, но Суна я съжалява и се целува с нея. Очаквах да ми разяснят състоянието на Ферит, нищо. Исках да разбера какво е станало с героите през тези 2 години , но пак не. Тази изповед на Ферит също ми беше тъжна много, ако не била Сейран да ги спре е щяло да стане нещо повече.
Но от епизод 1 на сезон 3 за мен магията на сериала и Сейфер я няма. Всичко друго просто се натрупва - глупав сценарий, лоши реплики, развалени герои.
Вече не знам и какво и как да коментирам. Един път имам малка надежда, след това се ядосвам за поредната простотия. После не ми се коментира, нямам какво да кажа.
Не смятам, че една кома ще реши проблема. Няма да изтрие всичко видяно и преживяно. За жалост няма опция за рестарт. Дано поне финала да компенсира малко преживяната мъка.
Жалко, можеше толкова още много рекорди да постигне този проект.

# 502

Вчера тази дама е занесла подарък за Афра и Мерт,Бурак,не знам точно какъв е,шофьор или телохранителя на Мерт,го е оставил в колата му.

# 503
Бурак е шофьорът на Мерт, той му беше свидетел на сватбата.

# 504
От Емрулах!
Последни три епизода! 🥲

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 11:39 от BELL-

# 505
Официално ще свършат със 101-ви епизод.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 11:47 от Lilia*

# 506

Моля, някой да преведе!
Емруллах беше започнал да ми липсва, а "бомбите", които вадеше като фокусник, още повече. Simple Smile Сега как да тълкувам появата му отново? Мобилизирал се е за финала ли?

# 507
За мен точката на пречупване беше 89. До този момент каквото и да са давали, намирах причина да оправдая действията на главните ни герои. Но не мога да простя на Феро дивангейта, това е. Последвалите умилителни сцени с "Феритчим, абладжим" и други подобни, само предизвикват позиви в мен, сори. И не мога да им простя, че оставиха Сейран в неведение за въпросната случка. Щом ще има скок във времето, нека поне да си признае Ферит. Иначе няма да има спокойствие за мен Head Band И както писах преди, ще ми остане тежестта в гърдите Pensive

Абсолютно, като аз ще добавя и това, че от всички щуротии още не съм забравила как аджаба главен герой съвсем искрено ще казва на главната героиня, че обича друга ?!?!!?! И това беше просто уникално, ама после се оправдават, че не правели хората разлика между обичам, привързвам и дрън дрън простотии. Ти му напиши да казва обичам Диарии пък после го оправдай , ако можеш! Всичко от там нататък е егати и лицемерието. Толкова големи некадърници на едно място и със свещ да ги бяха търсили, нямаше да ги намерят.

Суната повече не ми се коментира, че на фалшивата й радост за сестра й ми иде да грабна някоя цепеница и да я подпукам таа Берил, щото тя ще го отнесе накрая, даже я отследвах от инстаграм, не мога да я дишам вече!

Толкова интересни сюжети можеха да подхванат, че не 3, а 10 сезона да направят, ама не, некадърното си е некадърно. Дано Мерт и Афра отново ги съберат заедно за сериал и този път да е някой, който знае как се пишат сценарии!

# 508
И аз съм като Ниханчето Grinning Не можах да се наситя на моите Сейфер Broken Heart

https://x.com/Antitrafo/status/1901932929342701603?t=XgdBWPW6IOrkTNuHE3rN1A&s=19

Heart Eyes

# 509
Здравейте момичета.Напълно съм съгласна с това,че 89 серия беше абсолютното разрушение на сериала.Добре е,че си остана само на етап целувка иначе щяха да приключат на 90 еп.Едва ли щяха да докретат до 101.Не ми е понятно как ще направят скок във времето със 7 години при положение,че в сцената с кака и боклука тя каза,че е 2024 г.Не знам,няма ли кой да напомни на сценаристите за тази сцена?Не ми е ясно и тези деца какво ще правят в сериала.Не може сценаристите да са толкова тъпи и ограничени,та само едно да е условието за осиновяване,тоест да сте в брак.Знаем колко проучвания има за приемно семейство,да не говорим за осиновяване.Имах честта да познавам един баща,мой колега,невероятен човек,който заедно с трите си биологични деца отглеждаха и две приемни.Едното беше с много заплетен статут,липса на акт за раждане,някакви такива неща и борбата на този човек с бюрократичната система за издаване на документи за да може детето да тръгне в първи клас,а другото беше с някакво заболяване.Много малко хора са способни на такива дела.Как да разрешат осиновяване на двойка,която има зад гърба си два брака и два развода,за Сейран са три,за по-малко от 3-4 години?Толкова е смешно и нелепо.Сценаристите отново се подиграват с нещастието на хората,които имат такъв проблем и с интелигентността на феновете си.Засягат проблеми за които нямат и най-малка представа.Не ги и проучват преди да напишат нещо.За Фуат и Асуман беше логично,защото имаха стабилен брак,финансови средства,кариера.Какво имат Ферит и Сейран.Две сватби,два развода,на Сейран са три,фалирала фирма,имение което не се знае вече чия собственост е,никаква кариера и за двамата,та даже не дадоха и Сейран да завърши този университет.Вместо това обаче и приписаха посещение на 36 държави за 2 години и един психо за когото се омъжи ей тъй,за спорта.Добре,че поне Ферит го спряха на ниво годеж.За психичното здраве въобще не може и дума да става.Ясно е,че какъвто и да е финала,ще е от тъп,та по тъп.Относно играта на актьорите.Шапка им свалям за това,че въпреки всички простотии и нелепици играта им е потресаваща и малкото фенове които са останали е само заради тях.Просто феновете не искат да омаловажат техните усилия и труд.Относно последния епизод.Аз не исках Сейран и Ферит да сключат брак в тази зала с тия бели столове.Това ми напомни за брака на Сейран със Синан.Но пък във имението ми напомни за кака и Ферит.Щеше да е по-добре да е в ресторанта например.Това изоставяне  пред "олтара",така да се каже,обезмисли изненадата после.Можеше да се подреди и по-друг начин.Можеше да го направят така,че не Ферит,а Сейран например да я повикат във фирмата и тя да не успее да отиде в залата.Така изненадата щеше да е много по-вълнуваща.Но толкова са възможностите на сценаристите.С един куршум "убиват" десет желания за гледане.Искаме да се разкрие "истината" за случката между Ферит и Суна.Ами няма как да се разкрие,при положение,че зрителите от една голяма арабска платформа въобще не са я гледали тази сцена.За тях проблема Ферит-Суна не съществува.За нас я "замазаха" колкото успяха,макар и пак не по правилния начин.Затова предпочитам да я изключа от ума си и да съм част от зрителите,които не са я видяли и не съществува.Тези,които не са го гледали този епизод,ги съветвам да не го гледат изобщо.Така или иначе нямаше нищо важно което да допринесе за развитието на сериала.Всички се надяваме,че този сериал ще е "обеца" на ухото на Онур.Не вярвам,в противен случай още в първите 3-4 епизода щеше да се "отърве" от тези сценаристи.Сега,като гледам новия проект на Гюнгер,се чудя дали не си отмъщава на Онур?Как един продуцент може да бъде лесно шантажиран и главните герои в един сериал могат да бъдат сменени като "носни кърпи",въпреки недоволството на феновете.Как една актриса може да се "добере" до друга роля,само с едно отбиване в гората на колата с продуцента.Някои зрители явно очакват да "излязат" новите Ферит и Сейран,а моите очаквания са други.Очаквам да излезе цялата пошлост в този бизнес.Може би затова и не е лицеприятен за доста хора.Сигурно затова започнаха и атаки срещу него.Не зная колко ще оцелее,но няма да е заради сценария,а заради "уродливостта" в тоя бизнес,която естествено не бива да излиза наяве.Това е моето мнение.Почитания към "Пастел" за смелостта и това,че излязоха с изявление и защитиха екипа си.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:22 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт