Отговори
# 480
Новички - Рамо от Лондон! 🧿
От менъджерката му в инста!
https://www.instagram.com/p/DHTrBVDIvLB/?img_index=12&igsh=YnptYjY2bnM4aGF5

https://x.com/yalicapkinieng/status/1901675183737549314?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 19:03 от BELL-

# 481
Дали ще има фраг днес?

# 482
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Малкото момиченце е много красива прилича на Афито 🥰 дано им бъде дъщеричка. Дано ни дадат фраг 🤗..

# 483
В групата на децата, които обикаляха около СейФер май тези дечица ги нямаше? Ако съм права, то те няма да се осиновяват.

# 484
Рамо се хареса! 😜

# 485
Здравейте, момичета.
Влизам и какво да видя, сладки снимки с дечицата, които трябва да играят малките Сейферчета Simple Smile Аз също мисля, че двете дечица ще са биологични деца на Сейран и Ферит. Но едното момченце,с което снимаха в сиропиталището може и да стане техен осиновен син. И така общо да имат три деца.
На мен фраг не ми трябва днес, тези снимки са ми достатъчни. С фрага да не развалят хубавите ни емоции Simple Smile

# 486
# 487
питам се, ако има събуждане от кома в 100Е или 101Е, как ще свърши сериала? Ако дадат Сейран бременна, не е ли добре да има още серии до раждане поне? Ако няма събуждане, ще продължат с осиновяване ли? Ако без събуждане завъртят нещата и Сейран е бременна, ще е скапан и тъп край просто да дадат скок и хоп децата на 6г. Супер тъпо ще е.

До тук всеки сезон завършва така, че се налага да има продължение. 1 сезон - Ферит прострелян, умиращ.
2 сезон - Сейран припаднала, умираща. 3 сезон - кой ще е на земята умиращ? Или СейФер ще умират заедно?

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 23:16 от ani.zaiche

# 488
# 489
# 490
# 491
Добро утро Coffee
Това жените,наистина сме непредсказуеми Stuck Out Tongue Winking Eye
В неделя 28 градуса..сега  -1,сняг вали,виелица и трупа..вече има поне 5 см,снежна покривка Thinking
Честита ни зима,отново..
Дано днес поне има фраг..

# 492
Добро утро Kissing Heart

От три дни имат готова серия, фраг не ни пускат. За другите си смешни сериали вече пуснали по два фрагмана. Омразата им към фандома е безкрайна Grinning

Една от най-любимите ми сцени Heart

И една от най-любимите ми снимки

# 493
Добро утро, момичета!
Повтарям красотата Simple Smile

# 494
Добро утро! Кой ще е умиращ в края на трети сезон? Хубав въпрос! Ами магията на сериала ще е умрялата без възможност за възкресение. Успяха да й видят сметката. Защото не знаеха как да продължат историята или пък не знаеха кога да спрат. Все тая. Резултатът е един и същ. Поне за мен е така. Вече дори не ми се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт