Отговори
# 465
Аз се чудя друго и го и прочетох…
Ние ги гласим за техни деца. А не би ли било възможно като идея, тези деца да са всъщност Сейран и Ферит в детството им?
Сейран и Ферит вече сме ги виждали като деца, както и Суна, и Фуат, макар че в последния епизод децата, които обикновено играеха малките Ферит и Фуат са сменени. Всъщност децата, които играеха малките Суна и Сейран също ги смениха в последната ретроспекция на сестрите. Не ми се вярва още веднъж да ги сменят. Според мен това ще са техни деца, само се чудя дали ще бъдат биологични или осиновени. Заради сета в сиропиталището клоня към второто, но ми се иска да си оставя една мъничка вратичка и за първия вариант.
Няма логика да гонят актьорите да приличат на Афрам ако ще бъдат осиновени. При всички положения Сейран ще ги роди. Ако не е така- тогава не знам що за логика ще е от сиропиталище да прилича на теб детето…
Хайде едно може да е случайно, ама цели две деца е невъзможно и против всякаква логика и разум, осиновени деца да приличат и да имат общи физиологични черти с приемните родители.

# 466
Аз се чудя друго и го и прочетох…
Ние ги гласим за техни деца. А не би ли било възможно като идея, тези деца да са всъщност Сейран и Ферит в детството им?
Сейран и Ферит вече сме ги виждали като деца, както и Суна, и Фуат, макар че в последния епизод децата, които обикновено играеха малките Ферит и Фуат са сменени. Всъщност децата, които играеха малките Суна и Сейран също ги смениха в последната ретроспекция на сестрите. Не ми се вярва още веднъж да ги сменят. Според мен това ще са техни деца, само се чудя дали ще бъдат биологични или осиновени. Заради сета в сиропиталището клоня към второто, но ми се иска да си оставя една мъничка вратичка и за първия вариант.
Няма логика да гонят актьорите да приличат на Афрам ако ще бъдат осиновени. При всички положения Сейран ще ги роди. Ако не е така- тогава не знам що за логика ще е от сиропиталище да прилича на теб детето…
Хайде едно може да е случайно, ама цели две деца е невъзможно и против всякаква логика и разум, осиновени деца да приличат и да имат общи физиологични черти с приемните родители.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:03 от anabeell

# 467
Днес им е втори ден на сета, всъщност не снимат много отдавна. Те имаха предварително обучение дечицата.

# 468
Нямам представа какви фантасмагории се въртят в главата на Онур, казано честно. Това,  осиновените деца на Сейран и Ферит да приличат на тях, ми е най- малкият индикатор за липса на логика и разум (ще те цитирам) в този сезон. Simple Smile Все пак не изключвам напълно възможността да са им биологични деца, но това ще е по- голяма проява на липса на логика, демек ще имаме "чудо". И го искам - чудото!

# 469
Много жалко! 🥹

# 470
Кое е жалко?Превеждайте за неразбиращите турски

# 471

Ариф Селчук (Дженгиз) е написал:

Беше прекрасно да бъда в такъв хубав проект. Натъжих се, когато наближихме финала.

Сега последно 100 ли е финал, или 101, че ни държат в неведение Grinning

Мердо

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 15:29 от Еванджелин

# 472
Благодаря,Еве:hibiscus:

# 473
И аз благодаря Flowers Rose

Мен ме гложди тая сватба,защо нямат пръстени?Дори пръстенчето с динката е на малкия пръст на Сейран Flowers Watermelon
Накрая кома ще е,почти съм сигурна..
Оня Емрулах,нали все повтаряше,Те не са разделени....Ако дечицата снимат от вчера и снимат еп.100,баща им трябва да се е събудил от зимен сън Stuck Out Tongue Winking Eye и да са минали 7 години....

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:20 от Милена Тодорова 756835

# 474
# 475
# 476
Сторито на малката Гюлче показва, че явно ще им бъде дъщеря- биологична, защото в този откъс Ферит говори на Сейран какво ще бъде тяхното дете, да си представи какви ръчички ще има.
Така мисля де.
Никой ли няма да даде официална информация кога точно приключва сериала 🤷‍♀️🤦‍♀️?

# 477
Казах ви аз,че ще имаме изненадващ финал,както фраговете пускат.Като излезе надписа ' край ' тогава ще разберем.Вие се молете да финишираме щастливо,пък може и да не ни информират.

# 478
Цитат
Вие се молете да финишираме щастливо,пък може и да не ни информират.
По излизащите снимки с дечицата - така излиза, нещо подобно на историята на прототипите. Simple Smile
Само не е ясно с какво ще запълнят оставащите 2 или 3 серии.

# 479
Актьорът, който играе Дженгиз писал на Ураз и я е обидил, но не разбрах защо. Що за отношение към феновете? 🙄

Общи условия

Активация на акаунт