Отговори
# 450
Малко за разнообразие след изцепките на Самед
Ифакат Grinning
Дори световното първенство се провежда веднъж на четири години.....S4
Сигнал за спойлер

"Дори световното първенство се провежда на всеки 4 години. Хората го чакат , хората се чудят случва ли се нещо, не се паникьосвайте, не се депресирайте, бъдете нормални ( не е  точен превод)

Дано да свърши тази мъка сезон 3  Grinning
От новините на Бирсен знаем , че Дирен ще снима края на март  , Мерт отива в казармата началото на април
А от преди знаем , че Мерт се е записал за военната служба  още октомври Това означава , че е планиран  ранният финал  
Остава загадката , защо Мерт се е забързал толкова Grinning Имаше слух , че ще снима филм в Трабзон лятото Този град също е на море и на 1000 км от Истанбул Може и за роля да е , освен . че е длъжен по закон .А и  Мерт каза ,в университета , че ще остане сам и ще пише сценарий за пиеса  в театъра Та всичко е в сферата на неизвестното Предстои да видим

ПС Всички герои/артисти са неразпознаваеми този сезон Ако Афра и Мерт не се бяха от последвали в инстаграм,  никой нямаше да следи мимиките им и реакциите им в сцените

# 451
# 452
Тази седмица снимат без почивка.Голям маратон на финала.

# 453
❤🔥❤🔥❤🔥

🤍♾🧄🪬🧿

# 454
Добро утро, момичета! Пожелавам успешна седмица Simple Smile

# 455
Добро утро и честита нова седмица, девойки Kissing Heart Днес има ли чалъм да ни пуснат фраг Grinning

Мердо Heart Eyes

# 456
Здравейте!

# 457
Добро утро Kissing Heart

https://www.instagram.com/reel/DHRKZWEo1IO/?igsh=MzQzZ2RpMWkwNHA1

Спойлер и дано е верен а мънинките бебенца са направо сладкиши Heart

# 458
Тези дечица са създадени с изкуствен интелект, не са реални.

Започнали са да снимат юбилейния епизод 100

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 11:21 от Еванджелин

# 459
Тези дечица са създадени с изкуствен интелект, не са реални.

Еве,предполагах,защото пише скок във времето 7 години,но са толкова сладки Heart
Истинските са Мерт и момиченцето(забравих му името),а и си отговарят за възрастта 6-7 годишни.

# 460
Аз се чудя друго и го и прочетох…
Ние ги гласим за техни деца. А не би ли било възможно като идея, тези деца да са всъщност Сейран и Ферит в детството им?

# 461
В последния епизод нали дадоха малкия Мерт, когато ядеше кекс с брат си? Друго беше детето.

# 462
Ние ги гласим за техни деца. А не би ли било възможно като идея, тези деца да са всъщност Сейран и Ферит в детството им?

Едва ли, защото те онзи ден бяха в сиропиталището, а вчера едно от децата беше в имението

# 463
Сейран и Ферит вече сме ги виждали като деца, както и Суна, и Фуат, макар че в последния епизод децата, които обикновено играеха малките Ферит и Фуат са сменени. Всъщност децата, които играеха малките Суна и Сейран също ги смениха в последната ретроспекция на сестрите. Не ми се вярва още веднъж да ги сменят. Според мен това ще са техни деца, само се чудя дали ще бъдат биологични или осиновени. Заради сета в сиропиталището клоня към второто, но ми се иска да си оставя една мъничка вратичка и за първия вариант.

# 464
Ураз взе да мъкне неща от архива Grinning

А това беше върха на сладоледа в последната серия Grinning

Валла, Феритчим, бъдeте много щастливи, какиното Head BandGrinning

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:59 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт