Отговори
# 630
От тази снимка според мен този път и двамата ще пострадат! Не знам, дано не съм разбрала правилно!

# 631
Остава след цялата мъка да окървавят финала и ще цъфнем и вържем, но какво да очаквам след финала на Кара Севда..

# 632
Между другото рейтингите на Кралят падат трета поредна седмица, а са само на 6-та серия. Айде честито на Шнура.😁

# 633
Гледах малко от изминалия епизод. Супер гадна и излишна беше сцената с киселите джанки. 😐 Ако бяха показали някаква борба на Сейран и Ферит включваща инсеминации, инвитро и т.н щеше да е много по-интересно. Щяха да засегнат много болна тема, но те решиха кардинално да решат проблема с някаква неизвестна болест. И накрая като по чудо сигурно и ще изкара безпроблемна бременност. Освен ако не решат да я убият по време на раждането.

# 634
Те много добре знаят защо вкараха тази сцена в сценария, ама чок шукюр, че рейтинга отиде на дъното. Иначе щяхме да видим кон боб яде ли.

Туит на Емрулах от 15 декември, по повод статия на Бирсен за финала на Чапкъна.

Жената написа, че няма лесно да стигне до финала преди 100-ия епизод и това е истина. Надявам се, че с действията, които трябва да се предприемат след няколко седмици, ще разберете, че разговорът за финал е ненужен.

Това е две седмици преди 89, смятайте!

# 635
Имаме си пак злодей, ама на мен ми е любим злодей.Поне им се кефя на играта.

# 636
# 637
Чакай да сложа превод с транслейта Grinning

Сериалът Yalı Çapkını е на финал, Мерт Рамазан Демир отброява дните за военна служба, а Афра Сарачоглу отброява дните за ваканция!
Сериалът Yalı Çapkını се сбогува с екраните със своя 101-ви епизод. Този финал означава не само край на една епоха, но и отваряне на нова страница в живота на главните актьори Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу. Сериалът успя да се превърне в една от най-гледаните и коментирани продукции в Турция. Сега започва нова ера както за играчите, така и за зрителите.
Успешното пътуване на Yalı Çapkını
Yalı Çapkını успя да се задържи на върха на рейтингите от първия си епизод, особено през първите два сезона. Сериалът получи голямо признание за героя "Ферит", изигран от Мерт Рамазан Демир, и героя "Сейран", изигран от Афра Сарачоглу. Екранната химия на дуото беше описана като "перфектна хармония" от зрителите. Сериалът се превърна в една от най-коментираните продукции в Турция както с историята, така и с актьорския си състав.
Успехът на сериала не се ограничаваше само с рейтинги. Имайки голяма база от фенове в социалните медии, Yalı Çapkını привлече особено вниманието на младите зрители. Въпреки че финалът на сериала е източник на голяма тъга за тази фен база, бъдещите проекти на актьорите се очакват с нетърпение.
Както знаете, аз бях първият, който ви съобщи в Турция, че сериалът Yalı Çapkını ще има своя финал в 101-ви епизод и че Мерт Рамазан Демир ще се предаде в поделението си в Искендерун за платена военна служба след финала.
Веднага след като Kingfisher се сбогува с екраните, Мерт Рамазан Демир ще се предаде и ще изпълни военната си служба. Докато работи на снимачната площадка с ускорени темпове, Мерт започва и подготовка за военна служба. Между другото научих също, че след като се подстриже, ще даде военен поздрав на феновете си.
Афра Сарачоглу ще изпрати Мерт Рамазан Демир в армията след финала на Yalı Çapkını. Тогава той има два плана. Отивам в Америка и Тайланд. Мерт Рамазан Демир също ще се присъедини към Афра след освобождаването му.
Междувременно има и изненадващи развития. Двойката участва в един и същ проект, но не е сериал. Планират да ги съберат във филмов проект. Освен това и Мерт Рамазан Демир, и Афра Сарасоглу ще имат отделни сериали през новия сезон. Работата по сценария ще започне със завръщането на Мерт Рамазан Демир от военна служба и последвалата ваканция.
Този празник ще бъде важна възможност за нашите успешни играчи както да си починат, така и да натрупат енергия за нови проекти.
Лудо влюбената двойка и преди е ходила на почивка заедно, а снимките от тази почивка привлякоха голямо внимание в социалните мрежи.
Това е всичко за днес, но изненадите ще продължат!
Между другото, феновете на AfRam не се притеснявайте. Нашата двойка е в много добри отношения..
Съвсем скоро…

С любов и поздрави…

# 638
# 639
# 640
# 641
  • Яко в Матрицата...
Ако знаеха защо вкарват сцената, нямаше да виси в нищото сега - неизяснена и не намерила разрешение.

# 642
Понеделник и Вторник, буквално за два дни изгледах сериала “Маслиново дърво”. Те са кратки сериите и бързо се гледат. Видях, че нашата Гюлгюн играе в 1-2 серии в този сериал.
Мога да Ви кажа, че според мен и моите възприятия, тя грам не се различава в представянето си между двата сериала. Все такава неадекватна ми стои и безизразна.

# 643
Скоро пак ще са така.😜

# 644
Те пък щото другите теми в сериала намират разрешение и са изяснени Grinning
Най-малкото Берил се почувства главна актриса в едни 10-12 серии, малко ли е? Хеле и в Мерт се отърка...

Лилия, ако може да не е в асансьора, че имам фобия Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт