Не ми се прави секс, изобщо...

• 22 819
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
http://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=217
вижте на какво попаднах, има някаква надежда, в близките години

# 31
А аз мислех,че това е рядко срещан проблем,мисля че причините са много,но основни са хормоналният дисбаланс и стреса !

# 32
  • София
Промени си ежедневието, огледай се наоколо около теб - мисля че ще има ефект.

# 33
Хм, доста време се чудех дали да пусна такава тема, но ето, че някой ме е изпреварил. Е,  при мен също започна с раждането и смятам, че е комплекс от хормоналните промени, изтощението (аз следвам, гледам сина и работя вкъщи), притесненията за детето, особено като е болно. Най-вече преумората е при мен.
kiki29, нямаме никакъм проблем помежду си! Нали се сещаш, че първо за това съм се замисляла, но няма такова нещо! Обичам мъжа си много. Дори повече всеки ден! Не е това!
..........
И аз съм в същата ситуация.........разкъсвам се м/у малкия, уча ...опитвам се да си изкарам всички упр. иначе не дават заверки в любимия технически,а време за мъжа ми почти никакво не ми остава.
Явно стреса наистина ни идва в повече.Наскоро попаднах на една статия, че при дългокърмещите майки някакъв хормон се образувал в повече и той бил възможна причина за липса на желание.Незнам дали и това не е фактор при мен.

# 34
  • по пътеката
аз пък бих наблегнала на изследвания и то на жлезите, много от хормоните при дисбаланс дават такъв ефект, една гуша, даже противоза4атъ4ните! но и един пси е полезен или някакво стимулиране от страна на половинката, промяна на режима, антистрес програма!

# 35
Мили момичета, това за което пишете разбира се и аз го изживявам. През бременността нямах никакво, ама никакво желание за секс!!!!Правехме го до 7-8 месец, рядко и аз само веднъж стигнах до оргазъм и то беше в 4 месец. После край!!!!Мъка, аз се чувствах като кит, а с това съзнание няма как да се чувстваш достатъчно привлекателна за да ти се прави секс. Понеже се интересувам много от психология ще ви кажа, че в много от случаите става въпрос за психологически проблем, а не за здравословен. По време на бременността, хормоните на жената се променят както и тялото й. Тя започва да се възприема вече не като обект на интерес за мъжете, а като средство за възпроизводство на рода/ това е на абсолютно подсъзнателно ниво, така че вие едва ли сте се усетили/. Тази психологическа промяна е нужна на жената, за да може тя по лесно да се откаже от предишния си живот и с лекота и радост да се посвети на детето си!Всичко е абсолютно природен и нормален процес, а ако се замислите и логичен!Проблема обаче често се задълбочава с факта, че след раждането, въпреки че хормоните в женския организъм се нормализират, жената не спира да се възприема по този начин. Това е логично предвид факта че тя вече няма време за себе си. Тя гледа детето, занимава се с домакинството /в последствие тръгва и на работа/ и много рядко намира време за почивка. Поради това тя повече от година пренебрегва себе и самочувствието й и личностната й оценка рязко спадат. Човек в такова състояние по никакъв начин не може да има желание за секс! Затова мога да ви посъветвам да направите няколко неща - купете си ново, хубаво, секси, предизвикателно бельо!Такова, което винаги сте харесвали. Изкъпете се продължително с хубав сапун или душ гел!Направете си тоалет /избръснете се по нов начин ако трябва/.Облечете бельото и се разгледайте. Поносете го под по-ефирни дрехи /навън или в къщи/. Вечерта като приспите децата /най-добре ако има при кого да ги оставите за една вечер/ изпийте чаша алкохол /вино, водка, ракия/ и пофлиртувайте с мъжа си както сте го правили преди време. После...Идеята е да се почувствате отново красиви и сексапилни. Така ще правите секс с желание. Правете такива неща за себе си често и се надявам, че това ще ви помогне. Успех Hug

# 36
Леле и аз да се присъединя в отбора. Отдавна си мисля, че нещо не ми е наред ама сега като прочетох колко сме много взех да се успокоявам. Това еднообразие ще ме убие а и като стане вечер към 22ч гледам как да се докопам до леглото и да си легна толкова съм изморена а за секс въобще не ми се говори. Дано да се оправя по скоро, че детето вече стана на 2г., и пак същото. Ще следя темата с интерес

# 37
   Искам само да уточня, че това е психологически проблем, който рано или късно води до физически здравословен, като резултат от липсата на секс. Ти неизпитваш нужда, но организъма си иска своето и алармира за това например под формата на припадъци или гуша, защо не и нещо гинекологично / имам пример от случващото се с моя позната/. Психическото и физическото здраве са тясно свързани. Най-често второто произтича от първото, така че това си е проблем и въобще не е за пренебрегване. Но аз мисля, че ние с вас може да се поздравим, защото факта, че споделяме и говорим за това макар и в киберпространството е крачка към решението на нашия проблем. Успех.  bouquet

# 38
  • Plovdiv->Toronto
Я хубаво ме погледни. Ако не ти се прави секс отново, вече лошо   Simple Smile

Как пък все ще се намери някой високо интелигентен съфорумец, който да прецака сериозно поставена тема. Млък!
Защо така с рогата бре моме, ами прав е донякъде човека  Laughing,
аз не разбирам защо така безропотно всички се съгласиха че това е изключително техен проблем, че и виновни се чувстват някои  Shocked ... Това е проблем и на мъжа до вас, точно 50%, да не е и повече. Ако главната му цел е да поседне пред компютъра, телевизора или масата с ракийка и салатка вечер, по бял потник и кръгло шкембенце, ако слабо го вълнува че вече не е вашия герой а само някой който плаща наема, кара колата, хвърля боклука и трепе паяци, то значи че той НЕ държи вие да го желаете  Crossing Arms.
Ако е някой като картинката на Хитко  Wink, който редовно се грижи за тялото си и има самочувствие, той ще има и вашето уважение и желание. Ако държи на секса няма да се муси в ъгъла а отдавна ще има стратегия как да накара жена си да го иска ... Щеше да знае какво харесва тя и как  Embarassed Grinning ...
Същото се отнася и за жената естествено, най-напред ние трябва да се харесваме за да ни харесват, не е лесно с деца, дом и работа, но ако искаш да има светкавици и гръмотевици вечер, всички трябва да полагат всякакви усилия  Peace ...

# 39
Много интересна тема!
Филмът не е черно-бял, така че контрастните твърдения нямат много смисъл в случая.
При мен бременността беше изключително сексуална.До последния ден бях като разгонен мексиканец и трудно мислех за нещо друго освен как да въвлека мъжа си в изкушение!  tooth luvbed

Когато родих обаче, всичко това се изпари. И до ден днешен ич ме няма.
Много рядко ми се прищява и туй то.Отдавам го на хорминалния си баланс на кърмачка. Смятам , че когато спра да кърмя нещата ще се променят драстично.
Истината е, че хормоните променят човек до неузнаваемост, не само в сексуално отношение. Замислете се върху този въпрос и липсата на ищах няма да ви се стори толкова страшна тема.   bouquet

# 40
Ако си беше сложил за аватар снимката на малкия брат, можеше и да си помисля.  Wink

# 41
Да кажа първо,че съм татко...
Ако толкова много мами са без желание за секс почвам да се плаша newsm78.
А дали не съм изнасилил жена си(не в буквалния смисъл разбира се)? Grinning
Когато решихме да си имаме второ дете идеята като,че ли беше обща?А дали аз не бях по-настоятелен? Thinking
И изобщо...аз пък да си призная поодъртях ,но пък като че ли съм някакъв тийнейджър-не спирам да мисля за секс. EmbarassedНе мога да си представя как ще се чувствам ако разбера,че милото просто ме е търпяло. ooooh!Дано да не е така.Лелеееей как ли бих постъпил? newsm78

# 42
Ей, Хитко, това не си ти! Аптекарите не изглеждат така.

По темата: Ами не може винаги да сме във форма. Животът е суров , а ежедневието- натоварено, но перманентно без секс, не мога да си го представя нещо.
eli_c е дала ценни съвети.
Мисля си, че йогата би могла да бъде полезна, ако има някакво блокиране на енергии.

# 43
Една позната, която е разведена и дълго е нямала сексуални контакти, получила припадъци, а когато отишла на лекар той я посъветвал да си намери някого...
Да, но вероятно е имала желание. Различно е.

http://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=217
вижте на какво попаднах, има някаква надежда, в близките години
Измислят хапченца за всеки проблем. Едва ли е решение.

# 44
  • София - Варна - Бургас

Цитат
...Липсата на определени минерали също може да е причина за липсата на желание...

- Проблема не е в минерали, диети и т.н. а е Психо-емоционален, или както казват лекарите: Психо-Соматичен.
 - Това е проблема на жена, която цял ден чисти, готви, ежеминутно е ангажирана да се справя с децата и накрая, когата мъжът си дойде от работа, вместо да я обгърне с внимание, той какво прави? ...
 ... - точно така!
  - ляга на дивана и си пуска някой екшън или футболен мач или... заспива...
 ... и чудно ли е след такъв продължил с години сценарий, че жената изпада в Апатия, стаза, всичко и става безразлично, включително и секса?

Общи условия

Активация на акаунт