Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Да е жива и здрава малката принцеса на Тано Heart

Арасче да му минава бързо ,че чупеното така боли не е истина.
Изгледах интервютото ще разкажа в сбит текст довечера какво каза относно Ямата и Ямач.

# 211
Дид, очаквам с нетърпение. Simple Smile И аз попаднах на някои интересни откъси.

Бедният Дево доста шеги и подигравки отнесе тия дни... Напълно заслужени разбира се. 🙃

И от Шоу не го пожалиха 😁 :
https://www.instagram.com/reel/DHVpf3_vUo7/?igsh=dHplYmlqaXdrMXV4

Приятна вечер ви желая! 😘

# 212
Ами Девран си го заслужи, но явно е необходимо, за да продължи сериала. Войната с Искендер стана вече банална, ако я продължат, трябва нов враг. А и Карахан го попита предварително, дали ще се бори ако му отнемат нещо любимо. С това, че Девран не стисна ръката му за поздрав, а я перна с пренебрежение си беше обявяване на война. Това беше и целта на Имре, но едва ли е предвидила последствията, а може би е? Ако Карахан застраши живота на Девран ще постъпи като майка си. Забравиха Джавидан, горкичката, дали ще оцелее до следващия епизод? Hug

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:36 от pipilota65

# 213
Ами Девран си го заслужи, но явно е необходимо, за да продължи сериала. Войната с Искендер стана вече банална, ако я продължат, трябва нов враг. А и Карахан го попита предварително, дали ще се бори ако му отнемат нещо любомо. С това, че Девран не стисна ръката му за поздрав, а я перна с пренебрежение си беше обявяване на война. Това беше и целта на Имре, но едва ли е предвидила последствията, а може би е? Ако Карахан застраши живота на Девран ще постъпи като майка си. Забравиха Джавидан, горкичката, дали ще оцелее до следващия епизод? Hug
Пипи, аз мисля, че Имре, която е отлично обучена да прави това, които прави в момента, подцени Карахан и може би ще пострада. Вероятно емоциите, хормоните и всичко преживяно напоследък доста замъгляват преценката й в момента и не съзнава колко голям риск всъщност поема. Ние вече знаем какво би направила тя, ако Девран е в опасност. Мисля, че сега ще ни покажат обратното... Той пък от друга страна е на прага да се пречупи пред истината за чувствата си и, вярвам, да ни покаже едно непознато досега лице. Щом дори без да знае как стоят нещата, обяви война на Карахан, не ми се мисли, когато узнае всичко, което е направила любимата за него и това, че очаква детето му, на какво би бил способен... Не знам защо, но аз продължавам да вярвам, че всички Карановци могат да се обединят заради нещо или поне да се разберат по-добре един друг... Не мога да открека, че и Иско, и Джесур имат своята истина за живота и много верни реплики на моменти. Може би им трябва общ враг или кауза?.. Ще видим. Simple Smile

# 214
# 215
Здравейте, момичета!

Бързам да ви зарадвам с превода на епизода,
а после се връщам да прочета коментарите ви.

ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 24 /С БГ ПРЕВОД/

# 216
# 217
Добро утро и благодаря за превода! Simple Smile
Жалко, че не съм го видяла още снощи да го подкарам, но ще наваксам днес. Wink

Нова снимка зад кулисите на Мелис с оператора Бурак Канбир

Хубав ден да имате! Heart

# 218
Добро утро!

# 219
Здравейте, момичета!

Не успях да изгледам епизода докрай, затова поствам отзивите за Арас по време на снимките на шахматния турнир в 24-ти епизод.
Приятно ми е да чета всичко, свързано с Арас. Невероятен актьор и много земен човек. Усмивката не слиза от лицето му, топли душите и радва почитателите с непринуденото си поведение и позитивизма, който излъчва.

ДУМИ ЗА АРАС:

1 📽 – Майсторът по шах Ясин Емрах @yasinemrahyagiz говори колко е впечатлен от способностите на Арас (въпреки че работихме само един час, той научи всички шахматни игри). Той също така спомена колко скромен е Арас и че се е абонирал за канала им в YouTube. Арас има много добра памет. Веднага си спомни партиите на шах, които му показах. Цял час работихме с него в талера и си говорихме за техническата страна на шахматната игра. Той задаваше много конкретни въпроси. Веднага отидох в YouTube и се абонирах. срамувам се но казах може ли да направим снимка? Той каза, разбира се, да тръгваме веднага.

2 📽 - Ясин Емрах разказва как Арас му е казал, че ще добави името на техния канал в YouTube на място, където не могат да го изтрият, и той го е направил (Арас изрази името на канала им Satranç Dünyam в епизод 24 на Deha) 😂❤"Арас е толкова сладък, много удобен човек... професионален актьор... нулево его"

Аз съм един от екипа на YouTube канала, участвал в шахматните сцени в 24-ти епизод от сериала. Аз съм един от 5-те шахматисти, които героят Девран трябва да победи в телевизионния сериал Деха.

Имаше 5 шахматни срещи, които героят на Девран трябваше да спечели в ролята. Помолиха ни да напишем впечатляващи финали за тези 5 мача. Освен това имаше сценарии като капани в ранна игра и сценарии за изоставяне, повлияни от гения на противника, всичките 5 мача бяха проектирани един по един от нашия треньор Ясин.

Арас, който изучи всичките 5 партии в детайли с нашия учител, успешно изигра всичките 5 партии отново и отново, без да прави никакви грешки, с много бърза способност за хващане за някой, който не е имал никаква връзка с шаха от дълго време.

Едни и същи позиции бяха внимателно пресъздадени десетки пъти по време на цялата снимка със световния отбор по шах. Това беше координирано усилие. Въпреки че беше обърнато максимално внимание на правилата и етичните ценности, приети от шахматната общност, снимките бяха проведени в съответствие с желанията на сценария и режисьора, тъй като сериалът е част от шоубизнеса и е просто измислица, а някои специални ситуации може да са извън правилата. Ето защо, въпреки че ситуацията на сваляне на царя, когато играта е матирана, използвана доста често в миналото, но рядко срещана днес, може да изглежда странна за някои, от гледна точка на своята естетика, тя може да бъде оценена като изображение, което добавя художествена стойност към шаха.

Беше съвсем различно изживяване за нас, 6-те часа снимане за общо 7-8 минути снимане + монтажът на тези кадри + усилията и заплатите на стотици хора, ни повлияха невероятно. Когато гледах филмите на Арас, винаги съм предполагал, че той ще бъде много сложен човек. Но той не беше такъв, беше перфектен човек. отличен актьор. Отново по време на снимките очаквах режисьорите да са невероятно капризни и странни хора, но бях много изненадан да видя, че режисьорът на сериала (виж: Умут Арал ) беше много респектиращ, забавен и далеч от арогантност и капризност. Няма да споменавам професионализма на снимачния екип. и разбира се, вие статистите сте гръбнакът на тази организация. Трябва да поздравя всеки един от вас поотделно.

# 220
Ако можеш да се откажеш, не е било любов..
+ метафората с  вратата, която не се затваря... Sob Cupid

Ах, Девоо, да те видим сега!.. Най-сетне и мама да каже нещо полезно. Винаги съм възприемала Имре като най-големият тест за Девран, като най-голямата му битка - и с логиката му на гений, и с травмите от миналото, и с това да поиска да живее... Не случайно от толкова много родни деца, тя най-добре е усвоила маниерите на Иско и бе нагърбена с тайната за болестта му. Радвам се, когато виждам, че и доста други зрители са възприели така историята - женската ръка, която променя всичко... Simple Smile

Благодаря, Еми! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:23 от JessyG23

# 221
Привет.
Искрени благодарности за всичко споделено.
Сега  видях,че има превод. Днес ще започна да гледам.. нямам търпение  да видя целия е епизод с превода.

# 222
# 223
Здравейте, момичета!

Цитат
  ✦︎︎ сериал "Гений"

- Ръкувайте се с господин Карахан!

Aras Bulut İynemli се награди с жест за 1 милион долара!

Aras Bulut İynemli се награди с часовник на стойност 1 милион TL след интензивния си работен график! Ето подробностите...

MAGAZİN
19-03-2025 12:37

След натоварения си работен график, Aras Bulut İynemli си подари модел часовник Rolex Sky-Dweller, за да отпразнува големия си успех. Известният актьор, който често се споменава в рекламите, в които участва напоследък, възнагради успеха си, като закупи този специален часовник, който според него струва приблизително 1 милион TL.

1 милион часа
Новият часовник на Aras Bulut İynemli  е предпочитан от много знаменитости и бизнесмени по света. Благодарение на годишния си календарен механизъм, часовникът винаги показва точната дата и предлага на своите потребители перфектно управление на времето. Избирайки този специален часовник, Aras Bulut İynemli отбеляза както своя стил, така и своите постижения.

Успехите на Арас Булут Ийнемли
Известният актьор привлича вниманието с участието си в големи проекти, особено напоследък. Ийнемли, който привлече голямо внимание както в телевизионния, така и в рекламния свят, увенча успеха си с такъв престижен подарък.

# 224
Запознайте се с ревнивия Девран.. 😁🥰

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:22 от JessyG23

Общи условия

Активация на акаунт