Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Arieli 😊, днеска попаднах на тая снимка точно по темата с грима

Не знам до колко е търсен ефект наистина, но е факт, че момичето си изглежда сто пъти по-добре в сцените без или със съвсем лек, дори когато уж трябва да е много отчаяна, смазана и т.н.

Това от официалната страница от днес:

"Каква ще е цената на куршума, която изстреля, за да защити Девран?"

Не че Имре не дръпна сама дявола за опашката, но някакси вече натежава само тя да плаща висока цена за всичко, при положение, че и всички около нея грешат далеч не по-малко.. Наистина ми се иска вече да започват да се пообръщат негативните тенденции и за нея, и за Девран.  А то все по-усложнено става всичко..

Толкова беше сладичко милото тука.. 😁🤦‍♀️ Точно продължение на ученичката, в която се превърна след страстната сцена.. 😁😏🤭

Хаайде лекичка ви желая!

# 362
С този рейтинг няма как да не ни грозни финал. Не знам какво не им харесва на съседите.  За мен всеки следващ епизод е по интересен.  Затова  се радвам на всеки нов и го чакам с нетърпение.

Ще ми се  да се отървем от Карахан, но е ясно,че историята трябва  да продължи  с голяма драма и злодеи,а той е идеалния вариант за това.  И все пак се надявам на щастлив финал, въпреки всички тревожни факти и задънената улица в която се намираме.

# 363
Добро утрооо! Heart Така е, Нинче. Simple Smile Наслаждаваме им се до край, пък съседите ясно, че не можем да ги разберем. То и "Семейството" и "Фара", "Гаддар" и т.н. не са били с някакви кой знае колко впечатляващи рейтинги. Явно такива екшън-любовни продукции не им задържат много дълго вниманието. Липсват си им интрижки и по-близки до реалноста им семейни отношения и случки.
Между другото от къде дойде тая фамилия Къвълджъм на Имре? Винаги се е казвало, че е Каран. Аз даже съм се чудила, че Иско чак я е осиновил, пък и на родния й баща беше някаква друга. Освен да е някакъв трик да не е легитимна сватбата или нещо съм пропуснала някоя подробност.
Айде хубав ден да имате! Hands V Yum

# 364

Добро утро!

# 365
Официално обявено вече следващият ни епизод ще е на 6 април. Така че заредете се с търпение. Simple Smile

# 366
30 серий били гаранте

# 367
Всеки нов епизод е добре дошъл.  В случая съм като Мечо Пух, колкото повече, толкова по-добре Simple Smile

# 368
# 369
Здравейте, момичета!

ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 25 /С БГ ПРЕВОД/

Приятно гледане!

# 370
Добро утро!
Всеки нов ден поражда желание да го изживеем,оцветявайки го с позитивизъм!
Радвам се на превода, започнам да гледам при пърна възможност.

И нямам търпение за 6 април!

# 371
# 372
Благодаря за превода!! ❤️ 😊
Ще си го изгледам довечера на спокойствие.

И нямам търпение за 6 април!
Само да не ходим на сватба тогава... 😁 🙆‍♀️

Усмихнат ден да имате! 🙃✌️

# 373
Нали го напълниха с олово съмнявам се 🤣🤣🤣

# 374
Нали го напълниха с олово съмнявам се 🤣🤣🤣
Абе и аз, ама не ми хареса това съвпадение с датите.. 😁
Иначе не вярвам да освободят Ертан още, Карахан има твърде много козове и е качествен злодей.

Общи условия

Активация на акаунт