Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Шантаж за женитбата за живота на Девран в замяна.

# 556
Горната ни роза, остана в ръцете на лудия.

# 557
От всичко само не разбирам Карахан защо така се заинати да се жени за Имре насила.. За какво му е? 🙄🤷‍♀️😒

# 558
От всичко само не разбирам Карахан защо така се заинати да се жени за Имре насила.. За какво му е? 🙄🤷‍♀️😒
И аз това си мисля. Да се жени за жена, която всеки момент може да те застреля, наръга или отрови?

# 559
Той милия нямаше и време да се влюби като хората и аз нямам обяснение  за манията му. Не може да е само  его 🤣

# 560
Джесур е спасил Девран и чака все пак благодарност.Той те използва за да вземе Имре щеше убие и теб и нея ако не беше я взел в ръцете си.
Имре прие да се ожени за онзи?
Да прие.И аз направих най-голямата грешка в живота си.Спасих те ,но...ето виж сам защо.
Имре дете ли ще има?
- Само на Имре ли?
Аз мое...дете.Аз ще имам дете? Ти затова ли ми помогна?
Ние много добре с теб знаем какво е човек да има баща който не обича детето си нека то порасне с баща си и да вярва на баща си.

# 561
Дори и в цялата каша, Дево се зарадва, че ще става татко. Това беше много сладко. ❤️Дано не им жертват бебчето. Ще си направят ново де, лесно им се получава, но все пак не искам да минават през това..

# 562
Както искал лебеда от сега нататък така щяло да е.
Да не се киприла много и без това била красива невероятно.
Иско се чуди защо не идва на сватбата Джесур още.

# 563
Каза "да", за да предпази и него, и сетра му и се разбраха с погледи... Как ще я дочакаме другата неделя сега?

# 564
Е свърши,тя каза Да. Ама как Девран не  подсигури безопасността на семейството си? Подцени Карахан. Къде е геният, оглупя от любов! Heart А да видим сега как ще си отиде Карахан?

# 565
Е свърши,тя каза Да. Ама как Девран не  подсигури безопасността на семейството си? Подцени Карахан. Къде е геният, оглупя от любов! Heart А да видим сега как ще си отиде Карахан?
Джесур и Девран имат план, убедена съм..

# 566
Момичета,  беше ми приятно! Диди, безкрайни благодарности за превода! Heart Лека нощ!

# 567
Взима си я бе! 😁🥰❤️

# 568
Отивам до тоалетна някой да ме редува ,че след този епизод не знам къде съм...

# 569
Давай Диди! То хубаво си я взе, ама от Карахан как ще се отървем?

Общи условия

Активация на акаунт