Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Да видим кой ще излезне жив от това.
И:Надявам се никой!

Кудуз предлага да се разправят без оръжия и Карахан прие.
Айде кеееч!

# 661
Ама Карахан не е мъжкар!

# 662
Кудито тоя път замина мисля...

Карахан с тоя снайпер ще простреля някой като за последно.

# 663
Пак се измъкна. Head Band

# 664
Серията е супер обаче. И екшън, и драми си има... Нямам търпение да се сбогуваме с Карахан. И с Иско по принцип..

# 665
Оооо не, пак Джейлян ли ще отвличат?

# 666
Колко обичаш батко си? Помисли добре защото живота на брат ти е в твои ръце.

Девран се ядосва ,че Имре не му отговаря и стои вътре заключена.
Имре има болки не отваряше вратата а той я разби.
Добре ли си? Имах крампи.Май е нормално! Добре съм.

Искендер научи от полицията ,че Карахан е избягал.Сигнала който е подал е верен викат го за показания.

Ще ти разкажа.Но ти ще ми обещаеш ,че няма да направиш нещо.
Аз го мразя достатъчно ти разказвай! какво направи с мен ли те заплаши? Да ,но направи нещо преди това.Аз поисках пари от него заради теб...не това е лудост не можеш да си направила това.Аз не съм искал това въобще не мислиш затова как ще реагирам?Ще ме чуеш! Нищо не съм направила той знае ,че си болен за да те спася си мислеше ,че го правя за да се жертвам в твое име.Затова и поиска женитбата с мен. Аз онзи ден дойдох в хотела исках да ти кажа ,но после знаеш какво стана.И без това ме мразеше щеше да ме мразиш още повече...
Това наистина е много трудно.Всичко разбирам ,но не и жените особено жени като теб.Това е тежко тоест толкова.
Кажи го!
Да бъда толкова обичан.Дотежа ми!
Така е и аз не знам какво е това чувство.Знаеш! Знаеш го! Още от първия ден и то го знаеш.Знаеш го! Хайде кажи го де...Добре сега ти щеше ли да направиш половината на това което направих за теб.
Кракът ми е счупен, няма бой който не съм изял...Отвлякох те от сватбата на мафиот занимаващ се с злато. Хубава работа! Хубава работааа

Иско предупреди Джесур да е нащрек защото Карахан е спасил кожата.Джесур се обади на Яман да провери цялата къща.

# 667
Ей на Джейлян не и увря главата?

# 668
Джейлян е няма избягала е през прозореца.Джесур иска от Ихсан помощ да спази думата си иначе няма да му върне нищо от това което е негово.Джейлян сама отива никой не я завлича.Ей че просто цял сериал не поумня.

# 669
Джейлян и тя като братчето си сама скокна в капана. Май ще имаме паралел със смърта на Боран...

# 670
И аз като теб искам да опазя хората които обичам.Ще се обадим на брат ти да видим дали те обича.Дж:батко! К:недей вдига врява проблема е колко обичаш сестра си...Но не смей да водиш жена ми моето момче не искам да гледа как те убивам ще живея с нея цял живот все пак.Д:Аз тръгвам и ти ще ме чакаш тук.И:Не няма да ходиш никъде.Д:Трябва да отида.Девран моля те! Не можеш да тръгнеш той ще те убие.Д:АКо не отида ще убие Джейлян.Обещавам ти ще остана жив заради вас.Ще ме слушаш и ще останеш тук разбра ли? И:Добре.

Д:Аз ти вярвах! Какво разбираш ти от братство бе?
Дж:Решаваш твърде рано Девран! Твърде рано!

# 671
Дали Имре няма да убие Карахан?

# 672
Д:този път ще успея няма да стане нищо лошо.Ще успея да стигна!

Джесур е облечен в бяло това видях сега по логиката на бялото трябва го гръмнат него.

# 673
Д:този път ще успея няма да стане нищо лошо.Ще успея да стигна!

Джесур е облечен в бяло това видях сега по логиката на бялото трябва го гръмнат него.
Джесурчето ще е... Cry

# 674
Логично, Карахан ще стреля в Джесур, снимката на Боран ще го спаси.  Ще заплаши Девран и Имре този път ще свърши работата

Общи условия

Активация на акаунт