Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Хората идвали , Джесур е бесен какво се случва.Батко няма да позволи да ми се случи нещо сигурна съм.Д:Къде е Джейлян? - Успокой се ще я видиш! Имре стигна до някакво място да се обади... Девран обещава ,че нищо няма да се случи. Джесур на своя глава ще се опита да ги спаси май. И:Чиче имаш ли телефон....Карахан:Като ти крадеш моето няма проблем като аз вземам твоето има.Откъде на къде.Д:Остави момичето твоя проблем е с мен. Имре:Остави го! Ако не го оставиш...Какво ще направиш ако го направя? Ако нещо се случи с него ме пиши ,че ме няма.Няма проблем и без майка и баща съм живял до днес.Какво ще кажеш на Девран? Затварям... Карахан:Аз и ти днес ще се лишим от любимите си хора.Д:Карахан недей тя е малко момиче недей! Адии Джес тичайййй! Ох хората дойдохаа...Батко съжелявам! Джесур....Ох милинкия ми Джесур :'( Джейлян крий се... Еййй егати и екшънаа.Д;Моля те дръж се... Девран.Сестра ти жива ли е? Жива е и ти ще живееш... Всичко е сън ще мине.Много съжелявам ,че преживя всичко това. Какво става лан?

# 676
Паралелът беше много добър... Загубиха брат и получиха брат.Обаче кой нападна Карахан?

# 677
Еееее свърши и не показаха кой ще довърши Карахан, Джесур ще оживее ли? Не вярвам да го отпишат. Cry

# 678
Аз се включвам на края и така се радвах,че ще видя края на Карахан, ама  не....

# 679
Със сигурност ще оцелее Джесур. Обаче как ли ще се отърнем от Карахан?.. 🙄

# 680
Успя пак да избяга кожата му мръсна.

Х работата

Определено Гюлче трябва да направи едни сарми за Джесур заслужи ги

# 681
Еха! Джесур е жив, а Карахан отново с насочен пистолет към Девран? Кой ли ще го спре този път?

# 682
# 683
Девран:Ти спаси живота на моята сестра.Аз няма това без отговор.Не бих го направил! Накратко бъди спокоен докато лежиш.
Джавидан:Тази защо е тук? Защо ние сме длъжни да се занимаваме с дъщерята на онази жена?
Девран:Мила бабо нека не е заради дъщерята на онази жена Имре с мен тук...
Гюлче:Какво стана Айсел? Парите може ли да купят всичко?
Имре:Вече си длъжен да се оперираш.
Девран:Докато не реша проблема с Карахан не мога да направя нищо Имре.
Карахан:Как ще ме убиеш? Чрез силата на вярата ли?
Девран:Ще използвам умът си.
Еха! Джесур е жив, а Карахан отново с насочен пистолет към Девран? Кой ли ще го спре този път?

# 684
Благодаря за компанията и на Диди за преводите! Heart Лека вечер!

# 685
# 686
Какво ли е намислил нашият гений?.. Супер сцена с Карахан и супер фраг. И честно, ако няма добър рейтинг това, което гледахме тази вечер, да не се сърдят на никого комшиите за случващото при тях...
Благодаря, Ди! 🥰 Много обичам да се засичаме с теб за сериали! 🙂🙃

# 687
Ако ще следвам логиката на портретите докато говореха за бебето дадоха два портрета относно темата. Река и море...Не знам не ми се анализира ,но може ли момче и момиче да има от Девран?

# 688
Благодаря за превода 💐
Обаче физиономията на Гюлчето на масата е безценна😂😂 Не се радва на тази снаха.
Но съм сигурна, че ще омекне като я опознае и разбере някои неща.

# 689
Аз вече 99 % съм сигурна ,че има нещо ама да го оставим навремето...

Според някои жалки орица Арас повръща

https://x.com/amoremoondizis/status/1914054785692754226

Общи условия

Активация на акаунт