Дали е от АМ?

• 788
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, беба е на 8+. Захранваме се малко от преди да навърши 6 месеца. Обаче акото е все пластелин, понякога дори дарадонки. Малко преди да започна захранването беше се запекла от АМ, беше на АР формула тогава. Като намали рефлукса минах на обикновения Аптамил, обаче много тъмно зелени пластелинести топчета. А й давам само разхлабващи плодови пюрета, тиква, броколи. И сега на смесените пюрета гледам по-голямата част да са разхлабващи, по-малко моркови и картофи. Викам си, тоя тъмния пластелин ще да е от млякото, ще се върна на формулата, която ползвах като беше бебе за дохранването - H!PP. Еми същата работа, все пластелин. Ок ще добавя и 1-2 хранения с H!PP Comfort. 2 дни беше супер и на цвят и на консистенция и после отново много гъсто. Преди да минем на АР млякото беше на Л@ктана, но много връщаше а и към края и с него бяха по-гъстички от нормалното. Възможно ли е 3 съвсем различни марки да не й влияят добре? Вече се чудя дали да не пробвам Н@н expert pro complete comfort, гастрото ми го спомена. А да и Лактулоза пие, отначало имаше ефект, но вече не действа. Не съм много привърженик на смените на мляко, но все си мисля, че едва ли е от пюретата. Да 3 марки съм сменила досега, но е имало причини. Как мислите, дали е от млякото или не?

# 1
  • София
А пробиотик включвали ли сте и дали Ви е препоръчван от гастрото?

# 2
Да панда давах, ефект нямаше, гастрото каза H-biota да пробвам 1 месец същото, личната каза да пробвам линекс - същото. На своя глава взех някакъв Бифидо. Предната лична пък беше казала  Биобаланс бейби, в интерес на истината тогава консистенцията не беше зле, но тогава давах и кърма още. Отдавам го на кърмата. Защото като имаше и кърма в храненето чакаше трудно, но не такива топчета. Затова се чудя дали е от АМ-то или от захранването. Оризова каша абсурд да дам, само царевица, елда, овесена.

# 3
След като ти видях всички въпроси и теми моят най-добронамерен и приятелски съвет е да намериш един добър педиатър и ако се налага друг, с който да обсъдите всичките тези неща по храненето, изхождането и всичките ти притеснения. За мен всичките тези смени, пробиотици, добавки, сиропи, захранване, характер са много и всичките са с … “причина”. Успех!

# 4
То не е за педиатър, а за гастроентеролог. Сиропа ми е изписан от нея. В момента имаме само по-твърдо ако. Според личната може и да е от млякото или от кашите. Рефлукса се оправи вече. Коликите също.
Въпросът ми към вас е възможно ли е 3 марки все да запичат? И то уж тези, които помагат на другите в такива случаи.
На новата лична й вярвам повече от на старата, за нея всичко беше от коликите, въобще за тих рефлукс не знаеше вероятно че съществува. Но както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт