Къде е добре да се направи спермограма

• 366
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте , искам да попитавспор вас във Вита добре ли е да се прави спермограма , понеже приятеля ми направи там и лекарка от друго лечебно заведение ги оплю ,че там не правят и само нейната болница е хубава ...

# 1
Мъжа на моя близка приятелка пуска там. Изкараха го с нормоспермия, а в две други клиники диагнозата му е олигоастенотератозооспермия. Аз лично не бих се доверявала на резултат от там.

# 2
  • София
Конкретно репродуктивното им отделение вече не става. Преди бяха добри.
Всички, които си разбираха от работата, напуснаха.
Вита има други много добри отделения, но на репродуктивното вече не бих се доверила.

# 3
  • София/Севлиево
В добра репродуктивна клиника?Надежда може би?Аз там си правих една камара изследвания докато бях пациентка на друг репродуктивен лекар...

# 4
  • София
И аз съм за Надежда.
Сменила съм дузина репродуктивни клиники, но винаги, откакто е открита болницата, си правя там всякакви изследвания. На съпруга ми и на децата също.

# 5
  • Банско
+1 за Надежда за спермограма, но за някои други изследвания не бих отишла вече. На една от феталните морфологии, която беше всъщност в центъра им в Парадайс мол, доста ме натискаше докторката. Не мисля, че е нормално чак пък толкова да се натиска, тя не спря до края на прегледа, защото бебето спяло а тя искала да го помести...

# 6
  • София
Ооо, за прегледи не стават.
Мен 2 пъти ми правиха пункции, при които пукаха всички яйцеклетки, даже единия път бяха объркали районирането с 4 часа!

Само за лабораторни изследвания са добри.

# 7
Здравейте и от мен🤗
Аз имам два АГ прегледа при доктор Мазнейкова в МБАЛ Света София на бул. България - чисто профилактични бяха, тъй като исках да съм сигурна, че съм здрава (от 6 месеца правим опити). Доволна съм от отношението й, та може би тя ще ме следи един ден като забременея.
За преглед при уролог/специалист за мъжа ми към кого може да ме насочите в гр. София, за да провери при него как е здравословно? Репродуктивен специалист ли трябва да е или уролог? Спермограма и друго какво би било удачно?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт