Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 304
  • 625
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз чакам новата колекция на Ellen More 🙂 видях някаква реклама на рокля, която много ми допадна.

Купих си една рокля на Kensol и сякаш вече не ми харесва като я пробвах вкъщи. При тях обаче връщане май не било възможно, ако е от физически магазин 🙄

# 256
  • София
Може би замяна с друг артикул ще приемат.

# 257
От промото за новата колекция на Verychi харесах именно червената рокля, но съм с широк ханш и тези “джобчета” ме отказаха от разходка до магазина.
За сметка на това през последната седмица си купих две рокли Grin :
- дантелена роля на Lucy в синьо (https://lucy.bg/roklya-wild-bloom-blue.html?variation_id=14895) -  не бях пазарувала от марката от години, но ми трябва точно такава рокля за повод. Взех я в размер L, въпреки че традиционно нося S/М, за да ми е комфортно и да не ме подчертава, където не искам.
- бяла рокля с лен на Dika, която харесах именно от темата (сега погледнах, че вече е налична онлайн https://dika.bg/bg/products/byala-lyatna-roklya-riza-ot-len-i-vi … 86295-00000-01k-1 ) - мислих я близо месец заради цената ѝ, но в крайна сметка “се предадох”, защото имам нужда от класическа бяла рокля в гардероба.

Ще видя какво ще пусне Denina Martin утре, въпреки че от последните колекции нищо не съм взимала. С нетърпение очаквам Ellen More, като с първата ми покупка от тях (https://ellenmore.com/product/roklya-serafina6), събрах много комплименти снощи.

# 258
Какво мислите за моделите на Денина? Две рокли ми допаднаха, но не чак толкова, че да си ги купя за тази цена. Дългата кафява с къдриците и дългата тъмносиня. От Еllen more не съм си поръчвала, но ми хващат много окото. В България ли се шият?

# 259
  • София
Да, Ellen More са русенска фирма.

На Денина нищо не ми хареса, оставам с тъмно синята рокля само от колекцията й.

# 260
Ellene More са в Русе, хубави са им нещата
имам къси панталонки, пола като с шевици и рокля Ребека на големи кръгове в черно и бяло.
Много съм доволна - добре ушити, не са мръднали след толкова пранета.

# 261
  • София
Само плата на ризата и панталона харесах...нищо друго.
Тези волани на гърдите не са ли демоде? И почти на никого не стоят добре, включително на Денина.
Мен в еконт ме чака леопардова рокля на Vintage summer. Не мога да се докретам до офиса вече няколко дни. Имам леопардова дълга рокля, но с друго деколте и бях изкушена Laughing

# 262
  • София
В някои квартални магазинчета съм виждала неща на марката Sempre, продавачките казват, че била българска. Определено хващат окото.
Ellen More са доста качествени.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 00:00 от Lizzy_Crow

# 263
  • Бургас
Това Семпре отскоро ми се появява във ФБ. Изглеждат интересни.

# 264
Някой пазарувал ли е от tophotbrands и имал ли е проблеми с тях?

# 265
Влизам в темичката с въпросче за хубави ленени дрехи - откъде си взимате?
Заглеждам  Maison Tangerine, но на снимките ми изглеждат доста да са тънки и им се чудя.

# 266
  • София
Взимала съм от Fabele, Стилна жена, DiKa (коноп също), Helena fashion boutique (не съм сигурна дали още съществува този бранд).

# 267
От скоро гледам Fabele и много ми харесват моделите, концепцията. Но се опасявам памучните рокли (за тях се чудя) да не са много тип тениска като материя. Иначе на снимките изглеждат страхотно. Лен засега имам достатъчно (миналото лято от corso italia купих страхотен сет) иначе бих взела и от тях. Какъв е вашият опит с Fabele?

# 268
  • София
Техният лен е доста плътен, миналото лято купих две ризи и един панталон в синьо.

# 269
По-тънък лен има в Credo на Раковски.

Общи условия

Активация на акаунт