Български брандове и бутици -Тема 4

• 46 865
  • 433
  •   1
Отговори
# 375
Gang навремето продаваха само индийски дрехи и много неща си купувах от там. Обаче рязко вдигнаха цените и те, та от години не съм влизала... а Галя Симеонова ми се струва, че съм засичала в реклами на Zarena, които следя, ако е същата. Не знаех, че и тя е направила своя "марка". Но те така почти всички.

# 376
И аз имам дама от която взимам ишлемета от една австралийска марка и друга от която взимам официални рокли,но след като в Ергена почнаха да се появяват с тях не мога да се вредя😆

# 377
Ганг не мисля, че продават никакви индийски дрехи, но ми казаха, че шиятв Пловдив. Имам няколко техни неща, на които пише Made in Bulgaria.

# 378
  • София
Да, имат линията Dragonfly, която се шие тук - например красивите спортни обувки, за съжаление не ми стават, големи са за моя крак. Все са едни с бродерии с морско конче. Иначе имат и неща, шити в Китай, както и в Италия (поне така пише на етикетите).

# 379
От Ганг имам доста находки - дънки, рокли, тънко яке тип жакет и яке с отделен елек. Харесвам ги, че имат и по-различни и разчупени модели. Последните ми покупки от това лято са две блузи смес лен и коноп - чудни за горещините, едната подарих на приятелка - фенка като мен на естествените материи; и една сладурска непретенциозна памучна рокля, която ме спаси в жегите - намалена на смешните 23 лв и шита в Индия (но европейски модел, бял плат с принт, без ръкави). 
От ишлеметата съм купувала предимно тениски за сина и памучни макси модели за мен.
Миналата година купих и три неща от Фетиш - но цените им са високи.

# 380
  • В морето
И аз имам дама от която взимам ишлемета от една австралийска марка и друга от която взимам официални рокли,но след като в Ергена почнаха да се появяват с тях не мога да се вредя😆

По темата с ишлеметата - има ли как да споделите и могат ли и други да си купуват, официален магазин или?

# 381
Denina Martin е пуснала нова есенна колекция.

# 382
Както обикновено напоследък, в колекцията на Денина Мартин няма нищо за мен.

Да се похваля с една покупка от Аквамарин, за които прочетох в темата. От разпродажбата си поръчах спортни обувки цвят вино. Много ми харесват, изпипани до най-малкия детайл. От няколко разтъпквания трудно мога да преценя дали ще бъдат удобни, трайни, небоядисващи. Засега са ми  много удобни, само ми се струва, че са една идея умалени, но аз по принцип обичам да ми е широко около врата, тялото и крака Blush , т.е. все взимам по-големи номера от моя реален размер. Те дават опция преглед и тест и целият офис на Еконт ги одобри горешо и си записа името на фирмата. Преди купувах от Габина, но се разочаровах и минах на Софтинос, Екко, Леджеро от Амазон, които с удобството си много вдигнаха летвата, все едно вървиш в облаците. За първи път купувам бг обувки и може и още едни сандалки да си взема от тях.

# 383
Aquamarine shoes са супер, вече имам 4 чифта. Много хубава кожа, цветове, много леки и удобни са, а сега с намаленията и цената е много добра. При първата покупка ми изпратиха ваучер за 6 лв отстъпка, оказа се, че е за всеки един чифт, а не от общата покупка. Имат и БД над 150 лв.

# 384
Aquamarine shoes са супер, вече имам 4 чифта. Много хубава кожа, цветове, много леки и удобни са, а сега с намаленията и цената е много добра. При първата покупка ми изпратиха ваучер за 6 лв отстъпка, оказа се, че е за всеки един чифт, а не от общата покупка. Имат и БД над 150 лв.
А как ги чувстваш, отговарят ли ти на номера?
Да, и на мен ми дадоха ваучер за 6 лв.

Всъщност излъгах, купих си едни меноркини(нали така се казваха испанските сандалетки) от Navvi. Хубави и удобни.  Но ми се струва, че асортиментът им обеднява.

# 385
И 4-те чифта са 37 номер, точно са ми. Има вероятност да са леко уголемени, стелка 24 см са. Много добре ги усещам, леки и не ми притискат пръстите.

# 386

По темата с ишлеметата - има ли как да споделите и могат ли и други да си купуват, официален магазин или?
Не,няма официален магазин а и не мисля,чее. законно.Дамата внася само на една марка и като има нещо ми споделя за малките размери тк съм S,но това са само летни и цветни модели от лен.
Преди години тук в София имаше за френски марки,но знам,че затегнаха нещата и сега май само в Русе и Плевен успяват да се появят модели на по-масовите марки като Sandro,Maje,Sezane.
Аз съм малко пристрастена към пазаруването и доста контакти и информация съм събрала през годините.
Лично аз пазарувам много и въпреки това смятам,че повечето български брандове имат много евтин и “чалга”облик,който не отговаря на високите им цени,но явно щом ги купуват аз не съм добър познавач,а и всеки с вкуса си.
За момента единствено Teadore.p ми допада,като отново мисля,че цените им са завишени.

# 387
Всеки път с нетърпение чакам колекциите на Денина Мартин, и напоследък много от моделите, които издава са сходни- полите с А силует, кройката рокли... Тази бялата с букле моделът е направо едно към едно с един, който взех преди 2 години, тъмносиньо букле с бели нишки. Предполагам, че издава модели, с които тя самата се харесва. То няма лошо, но аз за съжаление пак съм pass.

# 388
Сега надникнах в teadore.p, ами мерси, рокля за 509 лв няма да си купя.

# 389
Ишлемета на френски марки има в olx. По име на марката излизат няколко потребителя с висок рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт