Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 036
  • 625
  •   1
Отговори
# 450
  • В полите на Пирин планина
Някой има ли скорошен поглед над дрехите на Efrea, в частност роклите? Веднъж преди повече от 10г поръчвах и беше ок, но се чудя какво е качеството в момента. Дрехите, които набелязах нямаха коментари на сайта им.

Много е сложно с коментарите при тях - пускаш, а ги одобряват от сайта и то не винаги. Аз преди доста пазарувах от Ефреа, но ми омръзнаха, защото пускат постоянно повтарящи се модели, а също и доста повишиха цените. Сравнено с разни други, споделени тука марки, са по-евтини обаче.
Аз ги харесвам като съотношение качество-цена, особено заради програмите им с предварителна заявка и отстъпките, които дават след покупка на някой продукт.

Последно си поръчах ето тази рокля:

Много ми е удобна, разчупена е и материалът е приятно мек и еластичен.

Ще си харесам и някое палто, защото тази есен изхвърлих любимото си преходно палто купено пак от Ефреа преди 7-8 години сигурно.

# 451
Благодаря за отзивите. Набелязала съм няколко неща. Харесва ми, че може да оставиш мерки и да застраховаш размера, че вече не знам кой номер нося от толкова много марки Expressionless

# 452
  • В полите на Пирин планина
Благодаря за отзивите. Набелязала съм няколко неща. Харесва ми, че може да оставиш мерки и да застраховаш размера, че вече не знам кой номер нося от толкова много марки Expressionless

Вижте им таблицата. Вярна е.

# 453
  • Бургас
Като цяло не е много добро качеството, доста еднообразни и старомодни модели, но съм попадала и на хубави неща, които нося с години, връщала съм, ако не уцеля размера, и веднага заменят с друг номер

# 454
И за мен качеството им не е особено добро, а моделите им са старомодни. Примерно саката им често не са подплатени, а са само един мачкащ се плат.

Освен това продават китайски продукти, в описанието на които пак си стои "произведено в България". Например, всичко на German Brands е китайско, но не само.

# 455
В търсене съм на боти за предстоящия сезон.
Харесах някои модели от Gianni и Galdini. Отдавна не съм купувала нищо от тези брандове /около 3 години/, някой има ли впечатления как са като качество през последните 1-2  години?

# 456
от Gianni дами около мен се оплакват че бързо почват да изглеждат вехти

в Луксима влезнахме с приятелка, харесахме палтата им - кашмир, добре ушити, стоят чудно.

# 457
От Gianni имам само 2 чифта сандали и споделям същото мнение. Ботите ми са от Ади, всичките. Съобразяват се с индивидуални размери, които изискват при поръчка. Моделите им са малко, но има избор на цвят и височина на ток. Доволна съм от Кристиан (спортни обувки) и Фабиано (ботуши).

# 458
Упорито купувам бг обувки, защото са красиви, материалът е качествен, детайлите изпипани и за мен им липсва само едно-удобството. Кракът ми е като в кутия, докато в Софтинос, Екко и Леджеро, които купувам редовно за семейството, крачето е като в памук, подкрепено както трябва  на точното места,  не стяга, не прави пришки, не хлопа, не измаря, подметката комфортна. Поне аз така ги чувствам. Говоря за ежедневни обувки, не за токчета, каквито все по-рядко нося.

# 459
За Ессо съм съгласна, имам 1 чифт тип маратонки, но с цип. Много качествени и удобни.
Удобни и леки са ми Аквамарин и Кристиан. От последните имам пак ежедневни тип маратонки, но с ластик. Единственият им недостатък беше отзад на петата, защото нося само чорапи терлик.

# 460
Аз миналата година взех боти на Мак - ок са, топлят.
Gianni и при мен не издържат дълго.
Бианки лятото ги зачертах завинаги - изпратиха ми дефектни сандали и с най-голямата си наглост ме накараха да им платя доставките в двете посоки. Кожата беше много зле.

Най-много обувки имам на Geox - купувам ги от Амазон.де, правят страхотни намаления.

# 461
Купих си Бианки сандали, само за работа, нося ги в офиса, ами точно за един сезон, дори още на първия месец, се обелиха около мястото където се закопчават...
Повече няма да поръчам нищо оттам.

# 462
От Gianni и аз връщах едни обувки, защото дойоха полуразлепени и после ми обясниха, че всичките им били такива и не могли да намерят читави от този модел...за сметка на това енди обувки вече са им по 300 лв, а боти по 400....

# 463
От Gianni и аз връщах едни обувки, защото дойоха полуразлепени и после ми обясниха, че всичките им били такива и не могли да намерят читави от този модел...за сметка на това енди обувки вече са им по 300 лв, а боти по 400....
Същата история, един модел мерих във физическия, обаче забелязах дупчица. Реших да поръчам от сайта, пратиха ми чифт със дефект на шева, уговорих се да ми изпратят нов чифт, но се оказа, че от останалите 2-3 бройки всички са с дефект.

Честно не очаквах, че българска марка с подобни цени са толкова зле от към изработка.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 18:02 от Nona M.

# 464
  • Варна
Заради едни български обувки да питам редовна практика ли е, когато платиш онлайн, таксата по възстановяването на  парите пак да е за сметка на клиента. Поръчах едни обувки онлайн, за които пишеше,че ако платиш по банков път доставката е безплатна. Те не ми станаха и си платих двете посоки на Еконт почти 13 лв. Разбираемо. После при възстановяването на парите виждам, че имам такса от 0,85 лв. Нямаше да обърна изобщо внимание, ако не беше такава странна сума. Като съм плащала по чужбински сайтове, не е имало такси.

Общи условия

Активация на акаунт