Български брандове и бутици -Тема 4

• 68 414
  • 609
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте!
Verychi четири колекции ли представят за година? Купих белите дънки и аз, плюс още няколко неща от последните им предложения и се чудя кога ще качат нови дрехи.
Някой беше писал, че чака сивия им панталон, може ли отзив? Ще съм благодарна да споделите впечатления и за бежовия, също бих го носила.

# 76
Аз също бих се радвала, ако някой може да сподели отзив за този техен тренч? Много ми харесва, но цената ме спира. Чудя се дали биха го включили в някакво бъдещо намаление...

# 77
  • София
Ако не се изчерпа напълно, около/преди лятото може да го намалят с 20 процента.

# 78
Здравейте, аз се отбелязах с 7 блузки от новата колекция на луси, че е в моите цветове… кафяво, нюд, червно, синьо… Обаче видях, че са пуснали и чанти и обувки. Във физическия магазин не ги бяха заредили (поне не в моя град), та да попитам, някоя от вас има ли впечатления от чантите? Виждали ли сте ги на живо във физически магазин, как ви се струват? Не ми се поръчва на сляпо онлайн, а едната ми грабна окото, че и обувки май си харесах…

# 79
Здравейте, знаете ли на lbd.bg с какво производство са дрехите - китайски или турски? Китайски си пазарувам сама, но ако са турски, съм хвърлила око на някои неща... и за да не съм съвсем извън темата - скоро чакам чанта от Maya made it, тип бъбрек, и ще се похваля като я получа Simple Smile по-горе бях писала за казуса ми с Flicka и перлените огърлици на бижутерска корда - ами, едното още на първото слагане се разтегна и това не е добре...второто засега няма промяна. В сайта пише, че могат да се пренанижат като част от гаранцията, но ще почакам още малко да видя ще има ли повече разтягане, че не ми се плащат транспортни разходи в двете посоки Confused

# 80
Здравейте, знаете ли на lbd.bg с какво производство са дрехите - китайски или турски? Китайски си пазарувам сама, но ако са турски, съм хвърлила око на някои неща... и за да не съм съвсем извън темата - скоро чакам чанта от Maya made it, тип бъбрек, и ще се похваля като я получа Simple Smile по-горе бях писала за казуса ми с Flicka и перлените огърлици на бижутерска корда - ами, едното още на първото слагане се разтегна и това не е добре...второто засега няма промяна. В сайта пише, че могат да се пренанижат като част от гаранцията, но ще почакам още малко да видя ще има ли повече разтягане, че не ми се плащат транспортни разходи в двете посоки Confused
Не знам какво производство са LBD, но имайте предвид, че са с ужасна надценка. Миналата година си взех един сет от друго място и след това го видях в LBD буквално на тройна цена, че чак продаваха отделно панталонките и ризата. Ако много сте харесала нещо, потърсете дали няма да го кма в други подобни сайтове.
И аз да не съм извън темата, вчера получих бански от LA VELA, мисля че се шият в България. Много хубав сайт, на следващия ден банският пристигна, изглежда много добре, изобщо съм доволна!

# 81
Здравейте! Много искам да си купя сако с бродерия, като показаното по-долу. То много ми харесва, но ми е скъпо. Знаете си сайт, откъдето бих могла да си взема? Не държа да е българско (то и показаното не е, надявам се да не нарушавам много правилата). Парите, които бих могла да отделя, са около 300 лв.

А защо не си купите оригиналното тук е малко над 300 лв.?

# 82
Аз също бих се радвала, ако някой може да сподели отзив за този техен тренч? Много ми харесва, но цената ме спира. Чудя се дали биха го включили в някакво бъдещо намаление...

Emerald, от днес във Verychi има Spring Salе (20% OFF) на немалко неща, включително и на този тренч. Simple Smile

https://verychi.eu/collections/sale/products/%D0%BF%D0%B0%D0%BC% … nt=49933255672150

# 83
Мерси много dreamy123 Flowers Tulip Ще погледна!

# 84
  • Варна
Аз още не съм избрала бежовия панталон ли да поръчам или сивия. Някой с мнение?

# 85
Бих искала да Ви попитам поръчвали ли сте дрехи от Helena? Малко се изумих от една рокля, която струва при тях 319 лв, а същата я намерих в Shein за 40лв.

# 86
Аз не съм, но сякаш след споделеното и не бих…

# 87
  • София
Аз съм поръчавала от helena official brand- така е името в инстаграм. Поръмах нещо, което бях видяла на тяхна снимка, изработиха ми го в срок и съм много доволна.

# 88
  • Бургас
Попаднах от реклама на тези чанти

https://matchitabags.com/

# 89
Не съм чувала за тази Хелена, но не се и учудвам, това е масова практика. Постоянно ми излизат и реклами на едни karpov, където шеински дрехи са препродавани с по 1 нула отзад минимум. А наемат известни лица за реклама. В ерата на интернет как има хора, които да им ср връзват, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт