Български брандове и бутици -Тема 4

• 101 660
  • 842
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Е тоя ден да не е по Великден и по Коледа. 10 дена са това, ако не и повече. Аз бих подала отново сигнал.
Не го разбирам това поведение от бранд с претенции. Това си е подигравка с клиентите.

# 826
  • София
Здравейте, да си копирам въпроса и тук - в търсене съм на български брандове, които шият облекла с добро качество и не са чак толкова популярни. Иска ми се да имат свежи модели и най-вече - да не купуват дрехи от Тему, които да продават като техни. Ако си пазарувате такива от някъде и сте доволни от продуктите, моля да споделите.

# 827
Аз търся костюм , не точно класически, по oversized, бях гледала Мона Гочев , че беше с един бял, но не мога да намеря откъде е.
Някакви предложения?
Гледах aureline, изглеждат много красиво, но са малко скъпи

# 828
Приключвам с Габина. Че обувките им са красиви, но неудобни, си е мое лично усещане.
Купих си чанта, на която след няколко носения се скъса хастара на един от джобовете, а сега се развали и ципа. на цялата чанта. Ако се смени, ще стане доста грубо и грозно, според мен. А не е видяла никакъв зор.
Или на мен не ми върви с тоя бранд, или ги правят в Китай или с китайски материали.

# 829
Приключвам с Габина. Че обувките им са красиви, но неудобни, си е мое лично усещане.
Купих си чанта, на която след няколко носения се скъса хастара на един от джобовете, а сега се развали и ципа. на цялата чанта. Ако се смени, ще стане доста грубо и грозно, според мен. А не е видяла никакъв зор.
Или на мен не ми върви с тоя бранд, или ги правят в Китай или с китайски материали.
Подкрепям мнението - един-единствен път си купих обувки, тип сникърси с връзки и освен красотата при първите 2-3 носенив, преди да се скъса велура и кожата, други плюсове няма! А си бяха 200 лева (преди около 2 години!) Пълна бутафория е тази марка! 😮‍💨😡

# 830
  • София
Не купувам от тях, не защото не са ми харесвали, но съм 35 номер и те са доста уголемени. Или нямат 35 изобщо, а тяхното 36 е като 37 направо.

# 831
Дами, доволни ли сте от качеството на  Cliche? Размерите отговарят ли? Харесала съм една рокля, а не знам дали си заслужава за тези пари.

# 832
За мен парите са безумни за качеството и състава.
Едно време пак бях по-скъпи, но не както сега и дори не знам на какво отгоре

# 833
  • София
Аз сега се изкуших и си купих синята корсетна рокля. Какво да кажа - 100 процента полиестер за 240 евро…Обаче много ми хареса цвета и кройката е подходяща за мен, а и имам повод в началото на септември. Иначе и за мен са силно надценени, разчитащи основно на маркетинг. Ако на някого му е интересно, мога да кача снимки как стои роклята другата седмица. Сега е на шивач за скъсяване, разбира се.

# 834
Благодаря и аз за Goblenda - много красиви шалове! Покрай тях открих тази платформа за бг марки, имате ли опит с нея? Виждам, че имат магазин в Парадайз: https://flco-gallery.com/
Открих в нея роклите, за които бях питала преди време, цените изглеждат ок, виждам че обличат Христина в сутрешния блок на БНТ с такива...D2Line

Да споделя, че магазинът им в Парадайз много ми хареса. Взех си една рокля на намаление от лятната колекция на D2Line, но имат голямо разнообразие от марки и стилове. Козметиката им също е интересна. Според продавачката могат да доставят и в чужбина, ако им се пише, ще пробвам след ваканцията. Иначе от по- утвърдените бг марки съм много доволна от Дика - по- елегантни, при намаленията цените им са по- нормални; Дафне - за любители на цветове и шарении, доставят и в чужбина, и Роси Фешън- често ги предлагат заедно с Данини....много ми харесваше стилът и качеството на Credo Fashion, но уви изчезнаха....

# 835
И аз много харесвам магазинът им, много ми допадат нещата на Zoe, въпреки че са доста скъпи.
Иначе напоследък много заглеждам aureline, цените са като в cliche, но материите, платът, който използват са наистина високо качество и естествени

# 836
Aureline са много качествени 🙂
Имам палто и пуловер.

Zoe само тениски имам.

Cliche имах официален панталон и бюстие. Модела беше уау, стоеше уау, на доста събития съм го носила.

Тази рокля е страхотна ♥️

# 837
Ооо, сега попаднах на физическия им магазин на Aureline на ул. Бачо Киро, ами страхотно изглеждат нещата, девойката беше много любезна, обясни, че е български бранд, който шие и в Италия. Мисля, че за цените им, материите са доста качествени. В момента кафето им е затворено, явно го ремонтират. Още един адрес на моята модна карта в София....Heart EyesBlush

# 838
От мен също още един положителен. глас за Aureline. А в кафето предлагат страхотен чийзкейк! ❤️
Мисля, че ме от казахте от Cliche.Не си заслужават.

# 839
Отзиви за edinstvena.com ?

Общи условия

Активация на акаунт