Мартенското слънце вънка грее, а НОЕМВРИЙЧЕТО лудее!

• 14 239
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
хахаххаах Simple Smile и за Мартина, и за стотинките  Joy

добра идея е това със стотинките. Аз ползвам части от строител или кутийка с клечки за зъби - шейква я, а после съсредоточено напъхва излетелите клечки.

# 61
  • София
Поля как сте? Бързо да се оправяте!
Diddi, в нашата група ще сте, като тръгнете ще се уговорим да се видим някоя вечер след като вземем децата.
Кукла, имаме общи познати (позната, от хора). Ето линк към снимка от сряда вечер, специални поздрави от Марианка, аз съм до нея ....ех ще ги кача от вкъщи, че тукашния сървър не дава. Пфу, по-късно ще ви покажа каква мацка съм станала.
Приятна събота и неделя

Ето успях http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2473378  newsm44

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:29 от Elspet

# 62
Здравейте
Днес махнах решетката от дет легло.Вчера соделих с вас ,че малката прави опити да я прескача.Сутринта я оставих в креватчето уж за по-сигурно.Отидох в коридора и нашата падна.Чух силно тупване и рев.С каката не съм имала такъв проблем.
Невиждам как ще се оправям,катери  се абсолютно навсякъде.За секунда не мога да я оставя без надзор.

# 63
Здравейте.
Работата, поне за сега е ОК. Не знам как ще стане после. Договор още не съм подписала. От понеделник оставаме сами с колегата, който също е нов. Ще има екшън. Има работа, остават стари клиенти, които и идея си нямат, че ще работят с нови хора.
Кити, не страда за мен. Снощи само ме целуна и веднага каза тати, въпреки че цял ден  била с него.Ами това е. Отивам да работя.

# 64
  • Gabrowo->Sofia
Днес си отглеждам кривундел, буден е от 6,30 в 7,00 живота у нас вече му беше умръзнал. Едвам го изтраях до обед. Наложи се да изпадна в състояние на пълен непукизъм за да доживея до 13,30 когато заспа. За всяко нещо, което не става веднага или по начина пожелан от Иван имаше специфична физиономия, надуване и цвилене (защото насила рев не му се получаваше, но пък как виешеееееееее УЖАС!). Не искам втори такъв ден! После обядвах, вадих яйцата от черупките им, за да ги (черупките) украсявам за Великден, а съдържанието вече се пече на кекс във фурната.

Иначе, ината вече почти не кашля и хремата намалява.
Елспет, ще се радвам да се видим.
Поля, желая бързо оздравяване на Поло.

# 65
Елспет, малък е светът. Изглеждаш  чудесно на снимката! Да не би ти също да си хористка? Много поздрави на Марианка от мен! Напоследък нямам време за репетиции и прочее хобита, но всичко е въпрос на организация.
Днес Мини направи красив лупинг от кревата на килима. Първо уж си лежахме да заспиваме сутришен сън, после  се активизира, почна да ме яха и хапе, накрая се изстреля напред, превъртя се във въздуха като акробат и падна майсторски първо по гръб с изтъркулване на глава. Не се притесних, защото съм тренирала бойни изкуства през пубертета и знам, че това е перфектно безопасно падане.
Напоследък държи да се храни с големи метални лъжици, както и мен да храни... с две думи мазало!!
Гърне -все така. Интерес има към тоалетната чиния, редовна сяда на капака, казва "пиш", води и плюшената менажерия да правят "пиш", пуска водата (с моя помощ), но мисля, че всичко е само на игра.

# 66
  • София
Кукла, колежки сме. Сега сме в една стая и в новия офис ще сме заедно, защото много си допаднахме.
Гърне, никакъв успех в къщи. На градината ходи на гърне, зарязала съм опитите. В този ред на мисли, Майче в нашата ясла са много добри на пиручването на гърне. Оставила съм на тях този важен хигиенен проблем.

# 67
ехх, кукла, случи ни се абсолютно същото днес  #Crazy
Аз си лежах на края на леглото, гърба ми беше до ръба. Ади уж и се спеше и се гушкаше от вътрешната страна. Ама какво и щукна в главата - скочи и направи салто напред през мен. Добре, че реагирах светкавично - успях да и хвана краката под коленете, точно преди да успее да си падне на главата ! Издърпах я обратно на леглото, ама после как се разтреперих не е истина!!! На косъм беше да си сцепи главата  Confused

# 68
  • Измир
Здравейте!
Леле какви непослушни са станали децата. Севима пък напоследък е спокойна, но вчера излизахме с един приятел, когото не беше виждала от 5 седмици, и се разплака от него. А той един такъв нисък и слаб, нищо страшно няма в него, но не и за детето.
Много страшно Поля - 40С температура? Дано Поло да изкара леко шарката (ако е шарка).
Симка, и племенникът ми беше 20 кг. на 6 години и боледуваше много често. После го записаха на плуване и за около 3 месеца се пооправи, повиши му се апетита, стана по-жизнен, с две думи сега е вече 25 кг и това за 9 месеца. Само идейка.

Буквата 'С' не казва. А гърнето го има за играчка. Понякога сяда и имитира акане, но за сега нямаме попадение.

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 10:04 от olgarita

# 69
  • Gabrowo->Sofia
Ха, ха,  хааааааааааааааа. Смях се със сълзи докаот четях това http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=32225
Чак забравих, че Иван цял ден реве  Joy

# 70
  • Карлово
Дидди, голям смях, разпратих го на всички колежки

# 71
Добро утро! smile3507 Ние станахме в 6 :30 и направо умирам за сън. Пак сме болни. Изкарахме два дена на градина и сега като се прибрахме , майка ми каза че сме с ларингит. Направо незнам какво да я правя. Толкова ме е мъчно че се налага да ходи в този развъдник на бацили SadНо оше малко да завърша и после ще си погледам вкъщи. Мислех ,, че ще е здрава и няма да имаме проблеми, но някои майкии си водят децата на градина болни с антибиотика в пликче и лелите да се оправят. #Cussing out...........после ще пиша пак , че закуската се опече и Рая май е мнооого гладна, че все пред фурната еди!

# 72
и ние в толкова станахме  Laughing само че си играхме тримата заедно в семейното ложе, после измих чиниите от гостито снощи /стояхме до 1 часа за първи път откакто се е родило детето - супер кеф/, после почистих пода от нападала салата, домати и нахвърляни от петра краставици /ама как яде краставици това дете, не е истина  ooooh!/ и сега си направих кафе и ръчкам инетернета.
освен това чакам мама да дойде за 3 дни и сме набелязали страхотна програма с 2 вечерни излизания, няколко дневни и помоткване тук-там. мнооого съм доволна.

исайкова не е писла отдавана  newsm78

# 73
  • София-там нейде в западната част
добро и от мен днес и ние станахме в 6.30 излежавахме се задружно тримата до 7.00 после закуски и кафета и татито отиде да отметне няколко задачки а Ема "чете" списания - взима ги мята на дивана,разглежда после го мята на пода и почва да къса на дребни ама много дребни хартиики  Laughing...аз пия блаженно кафе, зяпам в нета и слушам по-по най много са сладки децата
диди прочето някой много са сладки ...сега дочитам  Joy
С-казва Ема...гърне абсурд да я сложа да седи мирно дори и да се занимава с нещо така че го оставям по нататък ..

# 74
  • Ruse
добро утро
така като гледам раното ставане май е заразно защото и Ели стана в 6 и 30,но нали тази ве4ер 6те сменят времето така 4е отново 6те става в 7 и 30 Mr. Green
от в4ера сме без биба-мога да кажа 4е добре го преживявя само дето докато заспи овършава цялото легло от въртяне Joy
Тук времето се о4ъртава хубаво и се стягаме з разходка из парка.
Доменика ние с тебе кога 6те се видим.аз все като те засека все се прибирате Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт