Трудно забременяване

• 565
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте на 12 март 2025 трябваше да ми дойде м.ц
Обаче уви той закъснява 3-4дни вече
С мъжа ми правихме опити за беше по време на овулация и малко след нея
Та се чудя какво да правя
Ако направя тест дали ще отчете правилно
Петя всякакви неща в интернет и съм объркана
Нямам деца и ми се иска да имам много
Работя в чужбина и тук закупих лекарства
Gestarelle F
Пия също ОГЕСТАН
И не съм спирала да пия в близките 4месеца
Имам голям болка ниско но не съм като при цикъл
Какво да правя моля да съвети
И без критики и излишни безмислени коментари във вид на заяждане моля

# 1
Огестан е за бременни и кърмещи.
Теста ще отчете ако има бременност.

# 2
  • Телиш/Плевен
Щом имаш закъснение, можеш да направиш тест.
За момента е достатъчно да пиеш само фолиева киселина (витамин В9; видях, че го има в състава на Gestarelle F). Успех!

# 3
  • София
Първо да кажа, че пиеш добавки, а не лекарства.
Иначе както са ти казали - направи тест, щом има закъснение.
Относно болката- може да е индикация за цикъл, може да е имплантация. Направи тест, за да не се тормозиш излишно.

# 4
Огестан е за бременни и кърмещи.
Теста ще отчете ако има бременност.

Не е вярно. Огестан се дава и на жени, които планират бременност. Тъй като съдържа само витамини и полезни мастни киселини е много подходящ за целта.

До авторката, пожелавам ви положителен тест, изчакайте още няколко дни за по-сигурно и направете тест.
Добавките, които приемате са подходящи за жени, които искат да забременеят.

# 5
Lanarte,има си витамини за подготовка за зачеване,фолиевата киселина също влиза в тях.
На корицата не пише за бебеправещи,а за майка и бебе,пила съм ги,знам какво включват и за какво се изписват от АГ.

# 6
Lanarte
Права сте обаче
4дни закъснява
Днес сутринта и следобяд имах капки зацапване
Вчера направих тест но отрицателен
Рано ли съм направила теста

# 7
  • Телиш/Плевен
Е, нали късно снощи пита дали да правиш тест, а сега излиза, че си направила... Както и да е. Щом е отрицателен, значи няма бременност. Съжалявам!

# 8
  • София
Ако сте сигурна, че наистина закъснява и тестът при 4 дни е отрицателен - няма бременност. Трябваше да има втора черта и то да е ярка.

Капките зацапване - тръгва ти цикълът.

# 9
☹️ някой е казал имплантация, но 4 дена закъснение си е късно за имплантация. От колко месеца се надявах, че тези капки са имплантация. По-интересното е, че винаги, когато си правя тест след закъснение на цикъл, на следващия ден ми почва цикъла. Даже 2 пъти ми се случи да е позитивен, а на следващия ден имах цикъл, защото имах някои гинекологични проблеми.

# 10
Здравейте! След направени хистероскопия и цветна снимка преди 2 месеца, този месец искахме да започнем с опитите, но ме събори някакъв вирус. В момента съм в 4ден от МЦ и все още вдигам темп., въпросът ми е, ако успея да се излекувам до 2-3 дни, дали можем да правим опити?
П.С: Не се лекувам с агресивни препарати, само с парацетамол, отривин за нос и билков сироп.

# 11

Тест положителен ли е?

# 12
  • Телиш/Плевен
Mareshkahfjjjjsk да, положителен е. Честито! Heart

Общи условия

Активация на акаунт